kepekli de olsa 2 poğaça çok bence 1 mile leslie cezası verim miMerhaba, geç olmadan ben de paylaşayım.
Sabah: 2 adet yulaf kepekli küçük poğaça
Ara: 1 bardak kefir, 1 adet wasa, 10 adet fındık
Ara: 1 duble türk kahvesi, 1 adet mandalina
Akşam: 1 kase yayla çorbası, 5 kasık bulgur pilavı, 4 kasık et sote, yoğurt
Ara: 1 bardak karışık bitki çayı
Su: şimdiye kadar 2.5 litre içtim ama yatana kadar 3 litre olur.
Arrietty_ @_Vera_ buketx sedulu
Sporu yatmadan paylaşacağım.
ne güzel senden fotolu bildirim görmek hep böyle olur inşallah
Her türlü yerim ben, esas liste bir an heyecan yaptı.
Zaten deneme olarak yaptım, un ve yağ koymadım, tadı çok kötü oldu, ama cezayı kabul ediyorum, fazladan hareket iyidirkepekli de olsa 2 poğaça çok bence 1 mile leslie cezası verim mi
Evet benim birinci haftam, ben sadece takıma fayda sağlamak için esas listeye girmeyi düşündüm, yoksa iki hafta süre olduğunu biliyorum, acelesi yok dediğin gibiOzzybal en az 2 hafta deneme süresi ilk sayfada yazıyor aslında bu birinci haftan mı neyse acelesi yok ama 2 haftadan uzun sürmez bence ben de yeni girdim geçen cuma dahil oldum sayılır.
Harika giris yaptin takimaAdımlarım
Haftaya cuma insallah canimEvet benim birinci haftam, ben sadece takıma fayda sağlamak için esas listeye girmeyi düşündüm, yoksa iki hafta süre olduğunu biliyorum, acelesi yok dediğin gibi
Iyi aksamlar seni gorunce cok seviniyorumIyı aksamlar kızlr
Yedıklerımı yazayım
Sabah 11:00 kahvaltı(öncesınde yesıl çay)
7 zeytın bı dılım peynır toka bır yumurta
Ara sade fıltre kahve
Aksam 19:30 tavuklu yoğurtlu salata ve haslanmıs tavuk
Su 2 lt
Chloe thınk 15 dk
Sabah 4 bın adım yurudum arkdasım geldı gıtmedı yemege kaldı hıcbısey yapamadım
Yarın fazladan yapıcam adımı
Puan 300
Arrietty_ @_Vera_ hayal_22
CansınIyi aksamlar seni gorunce cok seviniyorum
Menülerin masallah cok guzel bu ara
Chloe 15dk da olsa cok iyi. Bendesedulu gibi bugun ara vermeyip yapacagim ki Persembe free gunum olsun.
Tarti günü ne cabuk geliyor yahu
Carsamba oldu nerdeyse
2gun kaldi tartiya
Tarti gununun cabuk gelmesi, bu basligin ve paylasimlarin guzelliginden.Iyi aksamlar seni gorunce cok seviniyorum
Menülerin masallah cok guzel bu ara
Chloe 15dk da olsa cok iyi. Bendesedulu gibi bugun ara vermeyip yapacagim ki Persembe free gunum olsun.
Tarti günü ne cabuk geliyor yahu
Carsamba oldu nerdeyse
2gun kaldi tartiya
Yesilcay varsa sabah 1 kupa aksam da 1 kupa icmeyi dene. Onun disinda suyu 500ml de olsa arttir. Ben suyu 3veya ustu icince eksi daha cok oluyor. Bugun 3 u tamamlamaya calisiyorumCansınben hep burdayım artık kız
Yaaa sorma tartı gunu gelıyo ve daha eksım yok ustelık bu menulere ve spor eklmeme ragmen kafayı yıcem
Anladım tabi ki aynenEvet benim birinci haftam, ben sadece takıma fayda sağlamak için esas listeye girmeyi düşündüm, yoksa iki hafta süre olduğunu biliyorum, acelesi yok dediğin gibi
Her sabah aksatmadan ıcıyorum yesılcayYesilcay varsa sabah 1 kupa aksam da 1 kupa icmeyi dene. Onun disinda suyu 500ml de olsa arttir. Ben suyu 3veya ustu icince eksi daha cok oluyor. Bugun 3 u tamamlamaya calisiyorum
Teşekkür ederim evet evde attım hepsiniHarika giris yaptin takima
Ne guzel adimlar bunlar
Evde mi attin hepsini
MasallahTeşekkür ederim evet evde attım hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?