Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eline sağlık

Iyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz?
Ben felaket yorgunum. Cok uzun ve yorucu bir gundu.
Su gece uykularimiz kizim yuzunden mahvoluyor. Uykusuz ise gitmek cok kotu birsey.
Gecmisi okumam gerek
Umarim herkes iyidir
İyi akşamlar uykusuz işe gitmek cidden zor çok çok iyi anlıyorum. Sersem gibi oluyorum ben de

Süperrr

İyi akşamlar uykusuz işe gitmek cidden zor çok çok iyi anlıyorum. Sersem gibi oluyorum ben de
Aynen öyle
Birde fiziksel zor bir is benimki.
Bugun günün yarisi toplanti ile gecti ama orda da esneyip durdum.
Eve gelince direk yataga attim kendimi. Uyumusum.
Esim aksam yemegi yapmis birsey duymamisim bile

Bence akşam hem pilav hem patates krbht fazla olmuş canım biraz daha dikkat edebilirsin

Merhaba, geç olmadan ben de paylaşayım.

Sabah: 2 adet yulaf kepekli küçük poğaça

Ara: 1 bardak kefir, 1 adet wasa, 10 adet fındık

Ara: 1 duble türk kahvesi, 1 adet mandalina

Akşam: 1 kase yayla çorbası, 5 kasık bulgur pilavı, 4 kasık et sote, yoğurt

Ara: 1 bardak karışık bitki çayı

Su: şimdiye kadar 2.5 litre içtim ama yatana kadar 3 litre olur.

Arrietty_ @_Vera_ buketx sedulu

Sporu yatmadan paylaşacağım.

Aynen öyle
Birde fiziksel zor bir is benimki.
Bugun günün yarisi toplanti ile gecti ama orda da esneyip durdum.
Eve gelince direk yataga attim kendimi. Uyumusum.
Esim aksam yemegi yapmis birsey duymamisim bile
Ah ya kıyamam üzüldüm bizim ki beyinsel. Fazla beyin çalıştırma anlamında değil de kafa yoruyoruz, akşama kadar yemek bile yemediğimiz çok oluyor, drşmada yazıyorum ben de.
Bence akşam hem pilav hem patates krbht fazla olmuş canım biraz daha dikkat edebilirsin
sağol

Afiyet olsun iyi diyebilirim iyi iyi
Ben sedulu etiket unutmuşum

*** DUYURU *** LÜTFEN OKUYUN
Kizlar suan takimda olmadigimiz kadar az kisiyiz. Esas listemiz cok kritik durumda.. 5 kisi kaliyoruz bu cuma. Ve en az 3 kisi olunca takim kapatilma durumu ile karsi karsiya kaliyor malesef.. Listemiz uzun ama izinde olan üye sayisi cok fazla. O yüzden sizden ricam :

Olabildiginde aktif olup takimi bos birakmamak. Takim aktif görününce katilmak isteyen olur
Gayet güzel kilar veren bir kesim var.Esas listede olmayanlarin ,esas listeye girmeleri. Bunada saygi duyuyorum. Ama suanki durum beni endiselendiriyor. Takim icin bir süreligine esas listeye gecmeyi düsünmenizi istiyorum .

Son bir not :
Kizlar ilk sayfadaki Daralma tablosu güncellendi. Eksik gören varsa bildirsin bana

Gecmis olsun abla. Sen dinlen zaten varya masallah sana. Iyi hareketlisin. Kadinin gelmesi ve reglin denk gelmesi bu kadar iyi olurdu. Güzel dusunmus gelecek olan kadin.
Ayrica saatin hayirli olsun :) Cok seveceksin.
Bende yatiyorum onunla uyku kalitemi ölcmesi icin

kızlar ve eşim Alp_BuRc menümü yazıp kaçıyorum
sabah 1 dilim ekmek 4 dilim sucuk 2 köz kapya
öğle 2 kuru incir
akşam 5 yk kabak yemeği 2 zeytinyağlı dolma
doymadım şimdi 1 havuç ve karalahanadan salata yaptım
su 2 lt
spor yapamadım bugün vaktim yoktu

Kızlar kaptana katılıyorum bu gidişle takım kapanabilir. Esas listeye geçmeyi neden düşünmüyorsunuz? Sonuçta tüm gün burada aktif paylaşım yapan ama esas listede olmayanlar var. Kilom az ya da sağlık sorunları olur, bir hafta kilo verir öbür hafta alırım diye düşünmeyin. İzinler var zaten esas listede. Ayrıca kilo alıp vermek doğal bir süreç insanız sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…