O zaman sözümü geri alıyorumBiz bu günlüğü görmekten rahatsız olmuyoruz aksine seviniyoruz. Kızlar sizde paylaşabilirsiniz sizi motive edecekse süper olur
Evett bugune kaldı taaa geçen haftadanKuru biberleri bugün mü yaptın
Eline sağlık
Haftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @Beklenen2 ?? - - @Birgaripyolcu06 MUAF MUAF MUAF Arrietty_ 2.5 - 2 2 CanTorun 3 3 3 3 E English_teacherrr 3 3 3 3 Alp_BuRc 2.5 2 2 2 @_Vera_ ?? 2 3 @ozrengin ?? 2 2 2 @Ceyhans 2.5 3.5 3 3 sedulu 4 3.7 4 3.5 buketx 2 - 1.5 1.54 @esmeriiim ?? 1.5 2 2.5 @pamukskr 3.5 3.5 3 2.5 @Fulyaa21 3 3.5 2.5 2.5 Ozzybal 2 - 2.5 3 @Seymasymrna ?? 2.5 2.5 @Hyperborea17 ?? 1.5 B brnctngk - - - 2.5
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @Beklenen2 ?? ?? @_Vera_ ÖDÜL E English_teacherrr Alp_BuRc @Birgaripyolcu06 MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF Arrietty_ CanTorun @ozrengin ?? @Ceyhans ÖDÜL sedulu buketx @esmeriiim ÖDÜL @Fulyaa21 @Seymasymrna @pamukskr Ozzybal @Hyperborea17 ?? B brnctngk - - -
ADIM TABLOSU
Kullanıcı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Toplam E English_teacherrr 10.055 10002 10004 15007 Alp_BuRc 5.601 MUAF MUAF 4.895 MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF @Ceyhans 15.174 14.700 12.862 16.402 sedulu 19.086 20.203 17.432 20.119 @_Vera_ 11.953 10.236 10.399 10.524 @ozrengin ?? ?? @Fulyaa21 10.799 12.023 15.030 12.137 Arrietty_ 12.005 17.318 12.125 16.790 CanTorun 14.754 15.202 17551 14002 @Beklenen2 ?? ?? @Birgaripyolcu06 MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF @pamukskr ?? 3.653 @Seymasymrna ?? 10.023 10091 @esmeriiim 6.012 ?? 10047 Ozzybal ?? 6.412 6.493 - 7640 B brnctngk - - - 11.536 buketx - - - 5007
Adim sayilarinizi lütfen fotograf ile bildirin.Fotoğrafsız bildirimler geçersiz kabul edilecektir.
İyi akşamlar uykusuz işe gitmek cidden zor çok çok iyi anlıyorum. Sersem gibi oluyorum ben deIyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz?
Ben felaket yorgunum. Cok uzun ve yorucu bir gundu.
Su gece uykularimiz kizim yuzunden mahvoluyor. Uykusuz ise gitmek cok kotu birsey.
Gecmisi okumam gerek
Umarim herkes iyidir
afiyet olsunİyi akşamlar
Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
2 dilim tam buğday ekmek
Yeşillik
ara öğün
Muz ve 6 çiğ badem
aksam
Kıyma kavurma
Ayran
Salata
ara öğün
Yeşil çay
4 çilek
SüperrrArrietty_ ,@_Vera_ ,@Seymasymrna
Balli, limonlu ilik suyla gune merhaba...
KAHVALTI:
Bol yesillik
Klasik kahvalti tabagim.
Kusburnu cayi.
Sade Turk Kahvesi
1 kuru incir
6 cig badem
Limonlu nane cayi
OGLEN:
1 elma
1 bardak kefir
Limonlu rezene cayi
1 t.kasigi dut kurusu
1/3 fincan sari leblebi
5 cig findik
AKSAM:
3 kucuk derisiz izgara tavuk pirzola
1 kase yesil salata
1 bardak ayran
Adacayi
SU:
3 lt
SPOR:Eki Görüntüle 2735615
Aynen öyleİyi akşamlar uykusuz işe gitmek cidden zor çok çok iyi anlıyorum. Sersem gibi oluyorum ben de
Bence akşam hem pilav hem patates krbht fazla olmuş canım biraz daha dikkat edebilirsin
Allah butun calisan annelerin yardimcisi olsun.Aynen öyle
Birde fiziksel zor bir is benimki.
Bugun günün yarisi toplanti ile gecti ama orda da esneyip durdum.
Eve gelince direk yataga attim kendimi. Uyumusum.
Esim aksam yemegi yapmis birsey duymamisim bile
Ah ya kıyamam üzüldümAynen öyle
Birde fiziksel zor bir is benimki.
Bugun günün yarisi toplanti ile gecti ama orda da esneyip durdum.
Eve gelince direk yataga attim kendimi. Uyumusum.
Esim aksam yemegi yapmis birsey duymamisim bile
sağolBence akşam hem pilav hem patates krbht fazla olmuş canım biraz daha dikkat edebilirsin
Afiyet olsun iyi diyebilirimMerhaba, geç olmadan ben de paylaşayım.
Sabah: 2 adet yulaf kepekli küçük poğaça
Ara: 1 bardak kefir, 1 adet wasa, 10 adet fındık
Ara: 1 duble türk kahvesi, 1 adet mandalina
Akşam: 1 kase yayla çorbası, 5 kasık bulgur pilavı, 4 kasık et sote, yoğurt
Ara: 1 bardak karışık bitki çayı
Su: şimdiye kadar 2.5 litre içtim ama yatana kadar 3 litre olur.
Arrietty_ @_Vera_ buketx sedulu
Sporu yatmadan paylaşacağım.
Gecmis olsun abla. Sen dinlen zaten varya masallah sana. Iyi hareketlisin. Kadinin gelmesi ve reglin denk gelmesi bu kadar iyi olurdu. Güzel dusunmus gelecek olan kadin.Sabahtan beri karnim davul gibi gergindi. Bacaklarimda epeyce bir agri, meger regl olacakmisim.Onceki gibi gunu gunune olsa, aklima gelir ve 2. adimlama seansini yapmazdim.
Aksam ve yarin dinlenme...
Ev icindeki veya disariya cikmam gerekirse atacagim adimlar kâfi gelsin.
Isabet de oldu, yarin aksilik olmazsa temizlik icin yardimci hanim gelecek.
Artik yarin evinde kose kapmaca oynariz.
Mumkun oldugu kadar mesafeli durmakta fayda var...
Otobuse binmeyip, yuruyerek gelecekmis.
Hadi bakalim, hayirlisiyla atlatalim.
Evin icini duzenli yapiyorum cok sukur de, ķurbandan beri camlar silinmedi...
Kızlar kaptana katılıyorum bu gidişle takım kapanabilir. Esas listeye geçmeyi neden düşünmüyorsunuz? Sonuçta tüm gün burada aktif paylaşım yapan ama esas listede olmayanlar var. Kilom az ya da sağlık sorunları olur, bir hafta kilo verir öbür hafta alırım diye düşünmeyin. İzinler var zaten esas listede. Ayrıca kilo alıp vermek doğal bir süreç insanız sonuçta.*** DUYURU *** LÜTFEN OKUYUN
Kizlar suan takimda olmadigimiz kadar az kisiyiz. Esas listemiz cok kritik durumda.. 5 kisi kaliyoruz bu cuma. Ve en az 3 kisi olunca takim kapatilma durumu ile karsi karsiya kaliyor malesef.. Listemiz uzun ama izinde olan üye sayisi cok fazla. O yüzden sizden ricam :
Olabildiginde aktif olup takimi bos birakmamak. Takim aktif görününce katilmak isteyen olur
Gayet güzel kilar veren bir kesim var.Esas listede olmayanlarin ,esas listeye girmeleri. Bunada saygi duyuyorum. Ama suanki durum beni endiselendiriyor. Takim icin bir süreligine esas listeye gecmeyi düsünmenizi istiyorum .
Son bir not :
Kizlar ilk sayfadaki Daralma tablosu güncellendi. Eksik gören varsa bildirsin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?