Afiyet olsunkızlar ve eşim @Ozlemlerhayallar menümü yazıp kaçıyorum
sabah 1 dilim ekmek 4 dilim sucuk 2 köz kapya
öğle 2 kuru incir
akşam 5 yk kabak yemeği 2 zeytinyağlı dolma
doymadım şimdi 1 havuç ve karalahanadan salata yaptım
su 2 lt
spor yapamadım bugün vaktim yoktu
AminAllah butun calisan annelerin yardimcisi olsun.
İnşallah hayırlısıyla öyle bişey olmaz yaa elimden geldiğince yazıyorum ben şahsım adına. İlla listeye girenler olur bence yaa içim ferah*** DUYURU *** LÜTFEN OKUYUN
Kizlar suan takimda olmadigimiz kadar az kisiyiz. Esas listemiz cok kritik durumda.. 5 kisi kaliyoruz bu cuma. Ve en az 3 kisi olunca takim kapatilma durumu ile karsi karsiya kaliyor malesef.. Listemiz uzun ama izinde olan üye sayisi cok fazla. O yüzden sizden ricam :
Olabildiginde aktif olup takimi bos birakmamak. Takim aktif görününce katilmak isteyen olur
Gayet güzel kilar veren bir kesim var.Esas listede olmayanlarin ,esas listeye girmeleri. Bunada saygi duyuyorum. Ama suanki durum beni endiselendiriyor. Takim icin bir süreligine esas listeye gecmeyi düsünmenizi istiyorum .
Son bir not :
Kizlar ilk sayfadaki Daralma tablosu güncellendi. Eksik gören varsa bildirsin bana
Akşam olmaması tartıya hazırlık mı tesadüf müKahvaltı
1 yumurta
1 kk penir
7 zeytin
2 kuru kayısı
2 domates
1 dilim ekmek
1 fincan çay
Ara
1 fincan şekersiz çay
1bardakşekersiz çay
3 yaprak galeta
Öğle
Kuzu haşlama
5 yk bulgur
4 yk yoğurt
Soğan
Akşam yemeği yok
Ara
1 elma
1galeta
1bardak şekersiz süt
Su 2 lt
Adım 3000
Deneme suresindeyim, bitince esas listeye geçmek isterim, daha çok disipline olurum.Kızlar kaptana katılıyorum bu gidişle takım kapanabilir. Esas listeye geçmeyi neden düşünmüyorsunuz? Sonuçta tüm gün burada aktif paylaşım yapan ama esas listede olmayanlar var. Kilom az ya da sağlık sorunları olur, bir hafta kilo verir öbür hafta alırım diye düşünmeyin. İzinler var zaten esas listede. Ayrıca kilo alıp vermek doğal bir süreç insanız sonuçta.
İnşallahDeneme suresindeyim, bitince esas listeye geçmek isterim, daha çok disipline olurum.
Esas listeye daha erken alabilirizDeneme suresindeyim, bitince esas listeye geçmek isterim, daha çok disipline olurum.
Ooo iki haftadan az oluyor muEsas listeye daha erken alabiliriz
Akşam yemeklerimi 17 .00 18.00 gibi yiyiyorumAmin
İnşallah hayırlısıyla öyle bişey olmaz yaa elimden geldiğince yazıyorum ben şahsım adına. İlla listeye girenler olur bence yaa içim ferah
Akşam olmaması tartıya hazırlık mı tesadüf mü
Tabi olur, sanırım çarşamba ve perşembe birşey yiyemeyecegimEsas listeye daha erken alabiliriz
İyi yapmışsın vallaAkşam yemeklerimi 17 .00 18.00 gibi yiyiyorum
Bugün geç saatlere kadar online dersim vardı
Günde zaten 2 öğün yiyiyorum
Ben de akşam yemeğini baya bi öne çektim
alamazsin kuzumEsas listeye daha erken alabiliriz
@Sivaskayseri oo eşim normalde bu saatlerde 5000 adım civarında olurdun bugün iyi gidiyorsun tebrikler
@_Vera_ chloe yaptım 50 dk bir de armin van buuren açıp oğlanla coştuk dans ettik
Evett dansı iyi keşfettim hem dans edip eğleniyorum hem adım oluyo güzel oldu
Dimi kalori yakmaya da çok güzel yardımcı hem cocukla da rahat yapılıyor en azından benimki sıkılmıyor eşlik ediyor dansa
Kızlar çok güzel dans videoları bulmuştum just dance diye müzikleri felan da harika ama işte epilepsi tetikleyicisiymiş o yüzden çocukla yapmanızı tavsiye etmem çocuk yoksa kesinlikle bi deneyinEvet ona karışmıyo çok şükür yoksa leslie filan hayatta yaptırmıyo bu yolu bulduğun iyi oldu eşim
Çok güzel günArrietty_ @_Vera @Ceyhans
Ve tüm arkadaşlarım menü vereyim
07. 00 sade Türk kahvesi duble
08.00 zencefil çayı
13.00 1 kepçe şehriye çorbası tavuklu
15. 00 yeşil çay
16.30 kahve sade
18.30 1 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık et sote
Yeşil salata
Siyah çay açık sürekli içiyorum onu yazmıyorum ama.
Su 2.5 lt yatana kadar 3 olur
Su süper bu arada adımlar da şahane devam ediyor
Nasıl yani?Tabi olur, sanırım çarşamba ve perşembe birşey yiyemeyecegim
Her türlü yerim benNasıl yani?
Sorun değil, acelemiz yokOzzybal üzgünğm ya ben onu esnetilebilir diye biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?