Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltı

1 yumurta
1 kk penir
7 zeytin
2 kuru kayısı
2 domates
1 dilim ekmek
1 fincan çay

Ara

1 fincan şekersiz çay
1bardakşekersiz çay
3 yaprak galeta

Öğle

Kuzu haşlama
5 yk bulgur
4 yk yoğurt
Soğan

Akşam yemeği yok

Ara

1 elma
1galeta
1bardak şekersiz süt

Su 2 lt

Adım 3000

Allah butun calisan annelerin yardimcisi olsun.
Amin
İnşallah hayırlısıyla öyle bişey olmaz yaa elimden geldiğince yazıyorum ben şahsım adına. İlla listeye girenler olur bence yaa içim ferah
Akşam olmaması tartıya hazırlık mı tesadüf mü

Deneme suresindeyim, bitince esas listeye geçmek isterim, daha çok disipline olurum.

KİLO VERME GÜNLÜĞÜM

13/11/2020 :78.40
17/11/2020 :78.10
20/11/2020:77.40
23/11/2020:77.00
27/11/2020:76.00
01/12/2020:76.10
04/12/2020:75.20
Daha iki gün var gelsin 74

Akşam yemeklerimi 17 .00 18.00 gibi yiyiyorum
Bugün geç saatlere kadar online dersim vardı
Günde zaten 2 öğün yiyiyorum
Ben de akşam yemeğini baya bi öne çektim

@Sivaskayseri oo eşim normalde bu saatlerde 5000 adım civarında olurdun bugün iyi gidiyorsun tebrikler
@_Vera_ chloe yaptım 50 dk bir de armin van buuren açıp oğlanla coştuk dans ettik
Evett dansı iyi keşfettim hem dans edip eğleniyorum hem adım oluyo güzel oldu
Dimi kalori yakmaya da çok güzel yardımcı hem cocukla da rahat yapılıyor en azından benimki sıkılmıyor eşlik ediyor dansa
Evet ona karışmıyo çok şükür yoksa leslie filan hayatta yaptırmıyo bu yolu bulduğun iyi oldu eşim
Kızlar çok güzel dans videoları bulmuştum just dance diye müzikleri felan da harika ama işte epilepsi tetikleyicisiymiş o yüzden çocukla yapmanızı tavsiye etmem çocuk yoksa kesinlikle bi deneyin
Çok güzel gün
Su süper bu arada adımlar da şahane devam ediyor

@_Vera_ biliyorum canım onları görselleri rahatsız edebiliyor evet. Ben daha çok chill out müzikler takılıyorum arada armin van buuren ile coşturuyorum bu ara mesela favori şarkımız kygo nun remixi hot stuff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…