Tartılmaya giderken aklımız ödüldeDemi valla tambende değişim dedim
Bende düşünüyorum ödül bu hafta simit mi yesem tost mu diyeTartılmaya giderken aklımız ödülde
Aynen mesela ben yarın yiyeceğim baklavanın hayalini kuruyorum hahahaTartılmaya giderken aklımız ödülde
'ye bencede cnm sen güzel eksi görürsün geçen haftada 1. oldun hak ettinBende düşünüyorum ödül bu hafta simit mi yesem tost mu diye
Sayende. Resmen tembellik yapıyordum.Hah süper oldu valla
İnşallah aşkım yarın hepimiz güzel eksiler görelim de ödül işi kolay zaten sonuç iyi olmazsa ödül yapmam ben'ye bencede cnm sen güzel eksi görürsün geçen haftada 1. oldun hak ettin
Ooo senin ödülde iyimiş bende düşüneyim şöyle Iyi bi ödülAynen mesela ben yarın yiyeceğim baklavanın hayalini kuruyorum hahaha
İnş görürüz cnm herkesin hedefindeki eksiyi görürde ödülü de doya doya yaparızİnşallah aşkım yarın hepimiz güzel eksiler görelim de ödül işi kolay zaten sonuç iyi olmazsa ödül yapmam ben
Çoook geçmiş olsunBen adım paylaşayım dişim çok ağrıyor. Apse yapmış ilaç aldım çekilmesi lazımmış. O yüzden pek kipirdayamadim yerimden
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
Geçmiş olsun cnmBen adım paylaşayım dişim çok ağrıyor. Apse yapmış ilaç aldım çekilmesi lazımmış. O yüzden pek kipirdayamadim yerimden
Kızlar yarın lütfen yakımda aktif olun tarihi insanlık hali yanlış yazsanız bile size bildirince doğrusunu atarsınız olur mu güzeller ??Kizlar yarin tarti günü. Fotografli bildirimi lutfen paylasinca kontrol edin. Tarih dogrumu. Kullanici isminiz yazili mi diye.
En gec saat 17 de bildirim isi bitmis olmali
tarih de görünüyor değil mi canımBenim tartı uygulamalı ya ekran fotosu atsam olur demi. İsim olarak nickimi yazdım zaten?
afiyet olsun kaptanım çok güzel menü suyun da şahaneGünümü yazayim
Ilk ögün 12.00
1 nohut unlu ekmek
2 yumurta
5gr tereyag
1 avuc roka
5 zeytin
4 dilim domates
2 kucuk fransiz peynir dilimi
Eki Görüntüle 2737051
Son ögün 17.30
Ton tabanli pizza
Icinde
Roka, 3 ince dilim patlican, sogan, kirmizi biber ve sari biber, sogan, salca ve kasar var
Eki Görüntüle 2737052
Su 3 L
3,5 da yapabilirim. Vakit daha erken
2 x 300 ml yesilcay
300 ml hibiscus Cayi
Adim sonra paylasacagim
@Hyperborea17 @_Vera_
Çoook geçmiş olsun
Teşekkür ediyorum kızlar aniden oldu ya ilaç aldım neysekiGeçmiş olsun cnm
Ayy aynen yarına göre ödül değişir doğru diyon kızzz bakOoo senin ödülde iyimiş bende düşüneyim şöyle Iyi bi ödül
Ayyy bide zayıflamamış olursam yiyememde boğazımda kalır
Yaa çok geçmiş olsun canım yaaBen adım paylaşayım dişim çok ağrıyor. Apse yapmış ilaç aldım çekilmesi lazımmış. O yüzden pek kipirdayamadim yerimden
Bu şekilde canım. Son tartılma tarihi yazıyor.Kızlar yarın lütfen yakımda aktif olun tarihi insanlık hali yanlış yazsanız bile size bildirince doğrusunu atarsınız olur mu güzeller ??
tarih de görünüyor değil mi canım
afiyet olsun kaptanım çok güzel menü suyun da şahane
Sağol canımYaa çok geçmiş olsun canım yaa
Tesekkurler canim kakao yagi da bayagi etkiliymis bunlari deneyim sonra onu da denerim gecmezseKantaron yağı cok ıyı çatlaklara tavsiye ederim onuda
afiyet olsun balık ve tarhana çok faydalı ve sağlıklıAksam menumu paylasayim, bir kase tarhana corbasi, 200 gram cipura 6 elma dilim patates bir firinlanmis sogan.
ayy 3 haftada 5 kiloda hızlı ben 4 ayda 6 kg ancak verdimAşık oldum. Hiç bisey yemedim. Sağlıksız bir süreçti. Şimdi 70 ile başladım. 3 hafta da 65.8 oldum 3 hafta da. Ama bu saglikli
abla sporu dert etme dinlen çok geçmiş olsun afiyet olsun menün yine süperArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu ,@Seymasymrna
Sabah uyanir uyanmaz 1 adet gun kurusu kayisi, 1 adet kuru incir yedim, uzerine de 400 ml ilik sade su ictim.
KAHVALTI:
Bol yesillik
Klasik kahvalti tabagim
1 kupa Ihlamur
Sade Turk Kahvesi
6 badem
OGLEN:
1 elma
1 bardak kefir
Kusburnu cayi
Toplamda 1 fincan karisik kuruyemis ve kuru uzum
AKSAM:
1 porsiyon kiymali bamya
1 kase ev yogurdu
Adacayi
SU:
3 lt
SPOR:
Yok...
adımların şahane canım
çok güzel bir menü afiyet olsun yürüşte süper adımların fotosu varsa atabilir misinizMerhaba tekrar
Bugün kahvaltıdan önce 1 lt su içtim.
Kahvaltı sebzeli omlet + açık çay
1 lt su
Öğlen ananas+1 tatlı kaşığı tahin+ yeşil çay + 5 çiğ badem
0.5 su
Lahana yemegi+sarımsaklı yoğurt+ yeşil salata
0.5 su =3 lt
Arada 2 3 bardak açık çay @_Vera_Arrietty_
1 fincan kahve
35 dk. Tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?