Eminim ki gorursunAyyy esas listeye girmişim yarın inş eksi görürüm kaptanım
Ne guzel menu bu boyleMerhaba tekrar
Bugün kahvaltıdan önce 1 lt su içtim.
Kahvaltı sebzeli omlet + açık çay
1 lt su
Öğlen ananas+1 tatlı kaşığı tahin+ yeşil çay + 5 çiğ badem
0.5 su
Lahana yemegi+sarımsaklı yoğurt+ yeşil salata
0.5 su =3 lt
Arada 2 3 bardak açık çay @_Vera_Arrietty_
1 fincan kahve
35 dk. Tempolu yürüyüş
5 dakika yürü ortim kıyamam sanaHaklısın cnm ekmek yemesem olurdu ama peyniri ekmeksiz zor yiyorum ama diğer öğünde ekmek hiç yemiyorum
Yinede cezama razıyım
Insallah insallah. Ortam sahane. Ilk kez bir derdim vardan başka bir sayfaya bakıyorum sanirim :)Sağol cnm en yakın zamanda seni de bekleriz
Yaa yanlız profil foton çok korkunçInsallah insallah. Ortam sahane. Ilk kez bir derdim vardan başka bir sayfaya bakıyorum sanirim :)
Yok yok 1 ayim bitecek aslında ben cidden diyet yapıorum:) yaklaşık 5 kilo verdim.Ne guzel menu bu boyle
su miktarinda cok iyi . 35dk tempolu yuruyus de guzel baslangic
Ya hahaha değiştireceğim onu ama bilgisayarı açmadım. Burdan değişiyor mu ki? Çünkü bunu ilk söyleyen değilsin. Sanirim cidden rahatsızlık veriyorYaa yanlız profil foton çok korkunç
Çok teşekkür ederim.
Oda pek az oldu5 dakika yürü ortim kıyamam sana
Çok iyisin maşallah
Rahatsızlık değil de bildirim geliyo bi bakıyom cadı bana bakıyoYa hahaha değiştireceğim onu ama bilgisayarı açmadım. Burdan değişiyor mu ki? Çünkü bunu ilk söyleyen değilsin. Sanirim cidden rahatsızlık veriyor
Sağol abla sende gel çok iyisin maşallah
Degistirdim :)Rahatsızlık değil de bildirim geliyo bi bakıyom cadı bana bakıyoahaha ben telden giriyorum değişiuo diye biliyorum burdan da
Güzel olmuşDegistirdim :)
Yaa seninki de çok güzel olmuş tam bizlikHah süper oldu valla
Demi valla tamYaa seninki de çok güzel olmuş tam bizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?