Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet dogru haklisiniz özür dilerim esimdende sizdende ama izinli olunca puan yazacagimi bilmiyodum sadece menu yorumunu o kadar zannediyordum sendede ozur dilerim Mucizemsn

Nasıl yanımıza eş alabiliriz peki?

Haklısın canim izindeyim ama yarindan itibaren menümü yazsam buraya olur mu cunku izinden sonra eksiyle donmek istiyorum ve menü paylasmayinca ne su içiyorum ne de spor yapamıyorum malesef

Lahmacun olsada yesem
Menun cok iyi

Ne guzel porsiyonlarin kucuk. Benimkiler bana cok buyuk gibi geliyor
Chloe ting Bende yalan oldu bugun. Off baslamam gerek biraktigim yerden. Masallah sana. Su miktarida harika
6.gün videosunu yaptım bugün yarına devam pazar günü rest yaparım ya da enerjim olursa devam ederim. Beni acayip motive etti chloe karın kaslarım çok çalışıyor o programda

Iyı aksamlar kızlar
Nassııınız
Sabah 1 dılım peynır 5 zeytın cay bı dılım ekmek
Ara fıltre kahve
Aksam brokolı salatası
Su 1.5 anca oldu
Adım cok olmadı bacaklarım hala agrıyor benım yavas yavas yurudum iç bacak agrıyor
Arrietty_ @_Vera_

Eklentiler

• BE374025-D268-441F-8197-AB59B7C7EECE.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 18
Lahmacun olsada yesem
Menun cok iyi
Sen de keto lahmacun yap canım tabanını ister keten tohumlu ya da nohut ekmeğinin tarifinden yap üstü zaten ketota uygun kaptanım uygun olduğunda nohut ekmeğinin tarifini yazar mısın ? Keto yapmıyorum ama kalorisi çok fazla değilse yaparım ben de arada

Evet dogru haklisiniz özür dilerim esimdende sizdende ama izinli olunca puan yazacagimi bilmiyodum sadece menu yorumunu o kadar zannediyordum sendede ozur dilerim Mucizemsn

Haklısın canim izindeyim ama yarindan itibaren menümü yazsam buraya olur mu cunku izinden sonra eksiyle donmek istiyorum ve menü paylasmayinca ne su içiyorum ne de spor yapamıyorum malesef
kuzum benim tabii menülerini yaz eşin olmasa bile biz yorumlarız bu hafta pilates de var bence kaçırma aktif ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…