Evet dogru haklisiniz özür dilerim esimdende sizdende ama izinli olunca puan yazacagimi bilmiyodum sadece menu yorumunu o kadar zannediyordum sendede ozur dilerimB Beklenen2 cuma günü sitem ettiğin için aktif olmadığın halde sana eş verdim canım aktif olacağını belirttin çünkü. Eşine söz verdin menülerini yorumlarım haftaiçi gelirim dedin. Gördüğün gibi eşin madur oldu. Bu konuda sana kırgınım... En başından ben aktif olamam bana eş vermeyin diye belirtmen gerekirdi.
Elbette
Tebrik ederim. Ben acele ile antremana gittim. O yüzden tartılamadım. Sabah tartılacağım. Kusura bakma
Evet dengelemek için yedimBende yapmadim bugun. Ama sirf yarin tarti gunu diye
Bugday kek nedir bilmiyorum. Karbonhidrati yuksek mi?Gerci sabah yemen iyi olmus
Az yemissin ,dengelemek icin mi?
Nasıl yanımıza eş alabiliriz peki?04 -11 Aralık Haftanın eş listesi
Arrietty_ Hyperborea17
B Beklenen2Mucizemsn
@CanTorun @Seymasymrna
@Birgaripyolcu06 @ozrengin
@buketx @Ozzybal
@pamukskr @Ceyhans
@hayal_22esmeriiim
sedulu @Sivaskayseri
sedulu ve @Sivaskayseri adım ve su yarışında birinci olarak haftanın spor birincisi oldular.Tebrik ederim.
Hyperborea17 B Beklenen2 @hayal_22 kızlar bu hafta size eş vermiyorum aktif olmadığınız için
@Birgaripyolcu06 canım sende muafsın iyileşmeye bak bir an evvel
Haklısın canim izindeyim ama yarindan itibaren menümü yazsam buraya olur mu cunku izinden sonra eksiyle donmek istiyorum ve menü paylasmayinca ne su içiyorum ne de spor yapamıyorum malesef04 -11 Aralık Haftanın eş listesi
Arrietty_ Hyperborea17
B Beklenen2Mucizemsn
@CanTorun @Seymasymrna
@Birgaripyolcu06 @ozrengin
@buketx @Ozzybal
@pamukskr @Ceyhans
@hayal_22esmeriiim
sedulu @Sivaskayseri
sedulu ve @Sivaskayseri adım ve su yarışında birinci olarak haftanın spor birincisi oldular.Tebrik ederim.
Hyperborea17 B Beklenen2 @hayal_22 kızlar bu hafta size eş vermiyorum aktif olmadığınız için
@Birgaripyolcu06 canım sende muafsın iyileşmeye bak bir an evvel
Sorun degil canim. Yarin bekliyorumTebrik ederim. Ben acele ile antremana gittim. O yüzden tartılamadım. Sabah tartılacağım. Kusura bakma
Sorun yok canım olur arada.Evet dogru haklisiniz özür dilerim esimdende sizdende ama izinli olunca puan yazacagimi bilmiyodum sadece menu yorumunu o kadar zannediyordum sendede ozur dilerimMucizemsn
6.gün videosunu yaptım bugün yarına devam pazar günü rest yaparım ya da enerjim olursa devam ederim. Beni acayip motive etti chloe karın kaslarım çok çalışıyor o programda
Lahmacun olsada yesem
Menun cok iyi
Ne guzel porsiyonlarin kucuk. Benimkiler bana cok buyuk gibi geliyor
Chloe ting Bende yalan oldu bugun. Off baslamam gerek biraktigim yerden. Masallah sana. Su miktarida harika
Tekrardan hakkını helal et canim ve tekrar tebrik ediyorum bir haftada 1.7 kilo mucize bnceSorun yok canım olur arada.
Tamamdır. Yarın atarım. Vaktim var. Ama zaman ayarımda bir problem var. Her olay için alarm kuruyorum. Foruma girmek için de bir alarm kuracağımSorun degil canim. Yarin bekliyorum
ES yarisinda var misin
Esini spora motive etmen gerek. Vaktin varmi buna
Sen de keto lahmacun yap canımLahmacun olsada yesem
Menun cok iyi
Evet dogru haklisiniz özür dilerim esimdende sizdende ama izinli olunca puan yazacagimi bilmiyodum sadece menu yorumunu o kadar zannediyordum sendede ozur dilerimMucizemsn
kuzum benim tabii menülerini yaz eşin olmasa bile biz yorumlarız bu hafta pilates de var bence kaçırma aktif olHaklısın canim izindeyim ama yarindan itibaren menümü yazsam buraya olur mu cunku izinden sonra eksiyle donmek istiyorum ve menü paylasmayinca ne su içiyorum ne de spor yapamıyorum malesef
Evet merak ediyorum nasil diye
Teşekkür ederim canım çok şükür gidiyor valla kilolarTekrardan hakkını helal et canim ve tekrar tebrik ediyorum bir haftada 1.7 kilo mucize bnce
Evet merak ediyorum nasil diye
Grup olarak mı yapıyoruz bunubu hafta pilates challenge yapacağız demiştim.Yarından itibaren başlıyoruz güzeller. Videomuzu bıraktım
evet canımGrup olarak mı yapıyoruz bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?