- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Belki de birden fazla sporda dağılmanı istememiştir. Tek bir yerde uzmanlaşmak daha mantıklı. Ayrıca binicilik de güzel bir spor. Basketbol da çok güzel anılarım yoktuBilmiyorum ki.Belki ben ilgilenmedim
At´a biniyordum,baskete gidiyordum o yuzden de olabilir
Umarim istedigin gibi profesyonel yönde ilerlersin
Afiyet olsun simdidenHarika bir gün olmuş kaptanım. Menülerin çok iştah açıcı duruyor insanın keto yapası geliyorbende kendime bugün eritrolden kabak tatlısı yaptım ucundan tattım şahane olmuş akşam yemeğinden sonra hazır oldu geç saatte yemeyeyim dedim yarın ara öğünüm olacak kendisi
Güzel bir gün olmuş canım
Iyi aksamlartebrik ederim matematiğiniz pek kuvvetli ama o işler öyle olmuyor. inanmıyorsanız sizin sorununuz kimseye bişey ispatlamak zorunda değilim. ben burda iyi niyetle herkesle uyum içinde destek olarak kilo vermek amacıyla geldim. ama sizin bu mesajınız hoş olmadı. dalga mı geçtiğinizi sanıyorsunuz? ben böyle ortamlarda sizin gibi negatif insanlarla bulunmaktan hoşlanmıyorum. siz devam edin böyle
Hepsi de Kisa surdu. Yani pek ilgim olmadigi burdan belliymisBelki de birden fazla sporda dağılmanı istememiştir. Tek bir yerde uzmanlaşmak daha mantıklı. Ayrıca binicilik de güzel bir spor. Basketbol da çok güzel anılarım yoktu
@_Vera_ cım seninle eş olmuşuz çok mutlu oldum şuan.DUYURU
BBu hafta es yarisma listemiz asagidadir.
Katilamayacaklar en gec yarin erken saatlerde haber versin
6.Takim ile adim yarisindayiz yine. Lutfen fotografli bildirim yapin.
@_Vera_ bu hafta pilates videolari paylasiyor. Puani dakikadan hesaplanacak. Ilk sayfaya bakiniz.
Sporlarinizin puan hesabini unutmayiniz
4. Takim Citirlari
Kirmizi Grup
@JaneRizzoli | @ozrengin
Mavi Grup
@neutral | @Bir Pelincik
Yesil Grup
@_Vera_ |Mucizemsn
Beyaz Grup
Arrietty_ | @pamukskr
Siyah Grup
Liliee_ | sedulu
Sari Grup
@Sivaskayseri | @brnctngk
Turuncu Grup
@Seymasymrna | @Axelia
Mor Grup
@lubbetulayn |Melegimkorusun
Gri Grup
@Ozzybal_ | @CanTorun
Bordo Grup
@Ceyhans |buketx
Kahverengi Grup
@esmeriiim | A Aylakkadin
Canımmm bende çok sevindim. Kız birinci oluyor muyuz bu hafta@_Vera_ cım seninle eş olmuşuz çok mutlu oldum şuan.Hem bol adımlı hemde platesli bir hafta olacak.
Nohut ununu alıp deneyeceğim ilk fırsatta. Karnıyarık otu vardı sanırım evde bir zamanlar low Çarb yapıyordumAslinda haklisin Badem veya Nohut unu ile Olur
Hemen link vereyim
Karniyarik otu tozu atmani oneririm icine. psyllium galiba orda da ismi
Benim ki dagildi, keske kullansaydim dedim
Melegimkorusun
Teşekkür ederim iyi niyetiniz için ama bence çoğu insan benim anlayacağım şekilde anlar böyle bir cevabıIyi aksamlar
Galiba yanlis anladiniz. Sanmiyorum dalga gececegini.
Bence verdiginiz kiloya sasirdi2 günde attiginiz ödem cok buyuk bir eksi. Sizi motive etmeye calistigina eminim
Yarin gelmezse hemen care buluruz søøøz
Kesin biziz zaten kaçarı yokCanımmm bende çok sevindim. Kız birinci oluyor muyuz bu hafta
Canım yarın eşlerin bi deneme süresi olsun ona göre bir hal çare buluruz hiç merak etme
Tamam kaptanım iyi gecelerYarin gelmezse hemen care buluruz søøøz
Iyi geceler
Sabah is var
Canım burda hepimiz farklı farklı insanlarız ve birbirimizi malesef sadece yazı dili ile tanıyoruz bazen böyle yanlış anlaşılmalar olabilir. Ben seninle dalga geçmediğine eminim. Takımımızda çok şükür bugüne kadar hiç dalga geçen eğlenen hile yapan olmadı. Hepiniz sanki kalbinizin güzelliği ile seçilip de geldiniz buraya çok şükür. Kırılma lütfen bu sadece bir yanlış anlaşılma.Teşekkür ederim iyi niyetiniz için ama bence çoğu insan benim anlayacağım şekilde anlar böyle bir cevabı
Deniyoruzİnşallah canım benim takımdan uzak kalmak hep kilo aldırıyor azıcık verecek kilon kalmış maşallah
Yapıyoz dimi yarın
İnanıyorum tabi ki, mesajım yanlış anlaşılmış. Kusura bakmayın. Şaşkınlığımı ifade etmek için öyle hesap yaptım.tebrik ederim matematiğiniz pek kuvvetli ama o işler öyle olmuyor. inanmıyorsanız sizin sorununuz kimseye bişey ispatlamak zorunda değilim. ben burda iyi niyetle herkesle uyum içinde destek olarak kilo vermek amacıyla geldim. ama sizin bu mesajınız hoş olmadı. dalga mı geçtiğinizi sanıyorsunuz? ben böyle ortamlarda sizin gibi negatif insanlarla bulunmaktan hoşlanmıyorum. siz devam edin böyle
Teşekkür ederim çok sağolCanım burda hepimiz farklı farklı insanlarız ve birbirimizi malesef sadece yazı dili ile tanıyoruz bazen böyle yanlış anlaşılmalar olabilir. Ben seninle dalga geçmediğine eminim. Takımımızda çok şükür bugüne kadar hiç dalga geçen eğlenen hile yapan olmadı. Hepiniz sanki kalbinizin güzelliği ile seçilip de geldiniz buraya çok şükür. Kırılma lütfen bu sadece bir yanlış anlaşılma.buketx de çok tatlıdır yüreği çok temizdir. Eminim zamanla bu sanal ortamın getirdiği iletişim sıkıntılarını aşıcaz birbirimize alıştıkça.
04 -11 Aralık Haftanın eş listesi sonucu
1.
@pamukskr @Ceyhans
1.50 %
2.
buketx Ozzybal
1. 39 %
3.
@Beklenen2Mucizemsn
1.27 %
4.
sedulu @Sivaskayseri 1.11%
5.
@CanTorun @Seymasymrna
0.97 %
6.
@hayal_22
@esmeriiim
0.81 %
7.
@Birgaripyolcu06 @ozrengin
0. 53 %
8.
Arrietty_ Hyperborea17
0. 46 %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?