Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bilmiyorum ki.Belki ben ilgilenmedim
At´a biniyordum,baskete gidiyordum o yuzden de olabilir
Umarim istedigin gibi profesyonel yönde ilerlersin
Belki de birden fazla sporda dağılmanı istememiştir. Tek bir yerde uzmanlaşmak daha mantıklı. Ayrıca binicilik de güzel bir spor. Basketbol da çok güzel anılarım yoktu

Afiyet olsun simdiden
Aslinda keto mu artik bilmiyorum
Makro takibini biraktim
IF yapiyorum
Tatli istersem keto usulu yaparim. Veya hamur ici. Lchf de diye biliriz

Iyi aksamlar
Galiba yanlis anladiniz. Sanmiyorum dalga gececegini.

Bence verdiginiz kiloya sasirdi 2 günde attiginiz ödem cok buyuk bir eksi. Sizi motive etmeye calistigina eminim

@_Vera_ cım seninle eş olmuşuz çok mutlu oldum şuan. Hem bol adımlı hemde platesli bir hafta olacak.

Aslinda haklisin Badem veya Nohut unu ile Olur
Hemen link vereyim
Karniyarik otu tozu atmani oneririm icine. psyllium galiba orda da ismi
Benim ki dagildi, keske kullansaydim dedim
Melegimkorusun
Nohut ununu alıp deneyeceğim ilk fırsatta. Karnıyarık otu vardı sanırım evde bir zamanlar low Çarb yapıyordum

Iyi aksamlar
Galiba yanlis anladiniz. Sanmiyorum dalga gececegini.

Bence verdiginiz kiloya sasirdi 2 günde attiginiz ödem cok buyuk bir eksi. Sizi motive etmeye calistigina eminim
Teşekkür ederim iyi niyetiniz için ama bence çoğu insan benim anlayacağım şekilde anlar böyle bir cevabı

Adımlarım çok fazla değil, ama yine de paylaşayım. Çarşamba, perşembe ve cuma eksikti, onları yükledim. Cezam 5000 adımdı, tamamladım, ama bir kısmı cumartesiye sarktı. Arrietty_ @_Vera_ sedulu buketx

Eklentiler

• Screenshot_20201212-010329_Samsung_Health[1].webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20201212-010322_Samsung_Health[2].webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_20201212-010334_Samsung_Health[1].webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 14
Teşekkür ederim iyi niyetiniz için ama bence çoğu insan benim anlayacağım şekilde anlar böyle bir cevabı
Canım burda hepimiz farklı farklı insanlarız ve birbirimizi malesef sadece yazı dili ile tanıyoruz bazen böyle yanlış anlaşılmalar olabilir. Ben seninle dalga geçmediğine eminim. Takımımızda çok şükür bugüne kadar hiç dalga geçen eğlenen hile yapan olmadı. Hepiniz sanki kalbinizin güzelliği ile seçilip de geldiniz buraya çok şükür. Kırılma lütfen bu sadece bir yanlış anlaşılma. buketx de çok tatlıdır yüreği çok temizdir. Eminim zamanla bu sanal ortamın getirdiği iletişim sıkıntılarını aşıcaz birbirimize alıştıkça.

İnanıyorum tabi ki, mesajım yanlış anlaşılmış. Kusura bakmayın. Şaşkınlığımı ifade etmek için öyle hesap yaptım. şaşırmak inanmamak değil ki, hatta şişkinlik vardır, hep öyle olmaz gibi şeyler yazıp silmiştim yanlış anlaşılmasın diye :) yine öyle oldu. Kusura bakmayın tekrardan.

Teşekkür ederim çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…