Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yürümeye bebeği uyuttuktan sonra devam edeceğim, ama en özgür olduğum saat 23:00-01:00 arası, o saatler arası spor yapabilirim, chloe thing e başlasam mı diye dusunuyorum. Hatta ilkini bugün yapabilirim.
Canım saat fark etmez yeter ki hareket et. Ben sana 5000 adım hedefi veriyorum tempolu yaparsan makarnanın bir kısmını eritmeye yardımcı olur. Mesela ben şu an mesaji sana odalar arası koşarken yazıyorum chloe nin 10 dklik videoları var onlarla başlayabilirsin istersen

Sabah : incir kürü(bebek için) +1 çb kefir
Kahvaltı: 2 dilim çavdarlı etimek +2 yumurtalı menemen+1 çk tahin pekmez+ 1 kupa yeşil çay
Ara öğün : hindistan cevizli Türk kahvesi + maden suyu+1 kuru hurma
Proteinli süt(200ml)+1/2 nar
incir kürü(bebek için)
Akşam yemeği:zeytinyağlı pırasa yemeği + 4 kaşık yoğurt+1 tk nane+1 çk pulbiber
Spor sonrası(acıkırsam yiyecem) : 4 yk yoğurt +2 günkurusu+10 ciğbadem+1 çk tarçın+1 tk matcha tozu
Su : 3 lt
Spor olarak;
15 dakika plates yaptım yürüyüşü resim olarak atacağım
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Yeni eşleşme bugün mü?

Aslında aralıklı oruç şeklinde beslenmeye yatkınsın anladığım kadarıyla, çalışırken bazen istemeden yenebiliyor, zaten acıkliyorsun durumu. Ama bu hafta sıkı tutarsak çok güzel sonuçlar alırız. Vazgeçmeyelim, 70 in altına düşünce daha da motive olacaksın. Gayet iyi gidiyorsun, her hafta en az 1 kilo çok güzel. Darısı benim başıma

Peki, bu akşam ödevi yapmadan yatmıyorum

Sagol canim...
Citir anne adayimiz nasil, gebelik nasil gidiyor?
çok şükür ablacım. Çıtırlıktan eser kalmadı, 73’e merdiven dayadım şu bulantı dönemim bir geçsin bende size katılıp adım şampiyonu olmaya gayret göstereceğim. Sen nasılsın azmine hayran kaldığım ablam? Sağlığın iyidir inşallah?

İyi akşamlar misafirim var da geç oldu menü paylaşımı
Sabah
Çökelekli yumurta 4 dilim sucuk 1 dilim çavdar ekmeği 30 gr beyaz peynir 1 çay kaşığı fıstık ezmesi yeşillik
Öğle mumbar dolması 4 5 tane 1 kase yoğurt çorbası
Akşam 1 dilim pizza
Ara yeşil çay

Su 3 lt
Spor 2 mile leslie 10000 adım
Arrietty_ @_Vera_

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-11-21-20-29.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 17
Hadi bakalim, hayirlisiyla atlat bulantilarini...
Sonra da kuzunu saglikla kucagina al...
Ben cok sukur bugun iyiyim...

Adim sayisi isteyince bunu yazıyorum. Yoksa aslinda diyetisyenim su asamada sadece 16 dakikalik bir kardiyo var onu yapmami ıstiyor. Ama artirmaya calisacagim

Soyle hayal et. Yersek o dizleri yirtik bol kotu giyemeyiz.

Abla maşallah sana yetişmek için hiç durmadım ama hala yetişemedim. 1 adım geçsem seni oturcam artık

Evet aynen öyle. Ara öğün yapmayı pek sevmiyorum hatta. İnşaallah darısı başına yaa sen de iyi başladın, her hafta 900-1000 olacak inşallah senin de.

Yarın inşallah geniş bir kahvaltı yapacağım. Evdeyiz eşimle gündüz. En en sevdiğim kahvaltı. Hiç korkmuyorum kahvaltıdan. Olaki denk geldi de ballar, kızarmış ekmekler yedim. Panik yok. Cezamı kesiyorum ve akşama kadar yemek yemiyorum. Akşamı da hafif geçirince zayıflamaya devam ediyorum. Öğünleri batırırsam zaten artıyla çıkarım o günden. Aynı gün telafi etmeyi nasip etsin Allah Ozzybal naber kitlendin mi hedefe

Bizim de haftaya iade-i teklif yapmamiz gerekiyor...
Adab-i muaseret bunu gerektirir.
Onlar da teklife icabet etmeli...
Boyle boyle yazi getiririz insaallah...

Afiyet olsun menüler ve su miktarı iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…