Canım saat fark etmez yeter ki hareket et. Ben sana 5000 adım hedefi veriyorum tempolu yaparsan makarnanın bir kısmını eritmeye yardımcı olur. Mesela ben şu an mesaji sana odalar arası koşarken yazıyorumYürümeye bebeği uyuttuktan sonra devam edeceğim, ama en özgür olduğum saat 23:00-01:00 arası, o saatler arası spor yapabilirim, chloe thing e başlasam mı diye dusunuyorum. Hatta ilkini bugün yapabilirim.
Aslında aralıklı oruç şeklinde beslenmeye yatkınsın anladığım kadarıyla, çalışırken bazen istemeden yenebiliyor, zaten acıkliyorsun durumu. Ama bu hafta sıkı tutarsak çok güzel sonuçlar alırız. Vazgeçmeyelim, 70 in altına düşünce daha da motive olacaksın. Gayet iyi gidiyorsun, her hafta en az 1 kilo çok güzel. Darısı benim başımaOzzybal ben şimdi sana desem ki dayanamadım yedim; o zaman bana kız ama benim kaçamak adı altında yediklerim; istisnalar hariç denk gelmesinden ötürü... o an onu yemesem saatlerce aç kalacağımdır. Tabiki sen yorumunu yap onu demek istemedim ay iyi diilim bugün. Telafi ediyorum şükür aynı gün. İlla benim de dayanamadığım gücümün yetmediği olacak. O zaman derim ve teselliversen de düzelemem.Çetin bir yol bu yol
Peki, bu akşam ödevi yapmadan yatmıyorumCanım saat fark etmez yeter ki hareket et. Ben sana 5000 adım hedefi veriyorum tempolu yaparsan makarnanın bir kısmını eritmeye yardımcı olur. Mesela ben şu an mesaji sana odalar arası koşarken yazıyorumchloe nin 10 dklik videoları var onlarla başlayabilirsin istersen
Yerken, acaba ne ceza alacağım diye aklımdan geçmiştiOoo cezan geliyor
çok şükür ablacım. Çıtırlıktan eser kalmadı, 73’e merdiven dayadımSagol canim...
Citir anne adayimiz nasil, gebelik nasil gidiyor?
Hadi bakalim, hayirlisiyla atlat bulantilarini...çok şükür ablacım. Çıtırlıktan eser kalmadı, 73’e merdiven dayadımşu bulantı dönemim bir geçsin bende size katılıp adım şampiyonu olmaya gayret göstereceğim. Sen nasılsın azmine hayran kaldığım ablam? Sağlığın iyidir inşallah?
Gule gule kullanin. ♡♡Est...
Bir kac gun oncesine kadar telefonuma yukledigim bir programla, artik mi band 4 akilli bileklikle...
Cok pratik, coook sevdim.
Kesinlikle yuruyus sevdalisi herkes edinmeli...
Adim sayisi isteyince bunu yazıyorum. Yoksa aslinda diyetisyenim su asamada sadece 16 dakikalik bir kardiyo var onu yapmami ıstiyor. Ama artirmaya calisacagimYettim gari : )
Su miktarin cok güzel . Bu aralikda icmeyi sürdür
Kahvalti diyecek söz yok. Mükemmel ve doyurucu
ögle hafif olmus ama güzel
Aksam da harika : ) Adim sayin az. 10bin i tammalamaya calisin yarin.
Videolar var youtube da. Gulsyourney diye bir bayanin. 3 farkli videosu var. Eger zorlaniyorsaniz evde adim atmaya ve leslie pek size göre degilse, gulsjourney in videolarini tavsiye ederim
Soyle hayal et. Yersek o dizleri yirtik bol kotu giyemeyiz.25 adet guzel baslangic
Tuzlu su deneyin veya biraz uyku
Sabah , ogle,aksam ve ara diye belirtirmisiniz? boylece daha iyi yorumlariz
menulere gelecek olursak cok fazla karbonhidrat. Doyurucu ve besin degeri yuksek pirasa yemegi ile kofte. Ama neyi ne zaman yediniz tam cozemedim
Bende market e girdim. Karsimda toblerone. En sevdigim cikolatalardan biridir. Hemen kactim marketden
Birine ver hemen onu.Benim gibiysen elinde sonunda yersin onu
Almadim kiSoyle hayal et. Yersek o dizleri yirtik bol kotu giyemeyiz.
Abla maşallahArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu
Hayirli aksamlar...
Gune 1 kuru incir, 1 gun kurusu kayisi ve uzerine ilik su icerek basladim.
KAHVALTI:
Bol yesillik
2 ince dilim t.bugday ekmeginden peynirli tost
Klasik kahvalti tabagim
Sade Turk Kahvesi
6 adet cig badem
Yesil cay
1 t.kasigi dut kurusu
OGLEN:
Yogurtlu kereviz salatasi
Adacayi
6 adet cig findik
AKSAM:
1 porsiyon dana yahni
1 buyuk kase beyaz lahana agirlikli, kis salatasi
1 kase ev yogurdu
Ihlamur
SU:
3 lt
O kadar yuklenme, dizlerini sakatlarsin.Abla maşallahsana yetişmek için hiç durmadım ama hala yetişemedim. 1 adım geçsem seni oturcam artık
Oo iste :)) bende var ama yemem. Yiyecek olsam sarimsak kenarlı ince pizza yerim bol malzrmosAlmadim ki
Bir kotum var. Totom dan yukari cikmiyor. Ona girmek hedefim
Evet aynen öyle. Ara öğün yapmayı pek sevmiyorum hatta. İnşaallah darısı başına yaaAslında aralıklı oruç şeklinde beslenmeye yatkınsın anladığım kadarıyla, çalışırken bazen istemeden yenebiliyor, zaten acıkliyorsun durumu. Ama bu hafta sıkı tutarsak çok güzel sonuçlar alırız. Vazgeçmeyelim, 70 in altına düşünce daha da motive olacaksın. Gayet iyi gidiyorsun, her hafta en az 1 kilo çok güzel. Darısı benim başıma
Bizim de haftaya iade-i teklif yapmamiz gerekiyor...Kizlar tekrar tebrik ederim. 2.ci olduk bu hafta. Boyle Devam edelim
Bu aksam adim yarisi bitiyor. Yarin sonucu paylasacagim.
AAma 6. Takim tekrar etme teklifi sundu bizde kabul etti :)
Hazirlayin kendizini
Bugunun menu paylasimini yarine birakmayin lutfen
3.5 lt su
Kahvaltı 1 haslanmis yumurta+ lor peynir+ 1 dilim eksi mayali etimek+ kkirmkzi biber+ nane+ salatalik+ pul biber acik çay
Ogle bir dilim ince ananas+ bir tatli kasığı tahin+ salatalik+ 5 badem çığ
Akşam 3 kofte izgara yağsız bol limonli salata aci biber ve sarimsakli cacik
Afiyet olsun menüler ve su miktarı iyiArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu
Hayirli aksamlar...
Gune 1 kuru incir, 1 gun kurusu kayisi ve uzerine ilik su icerek basladim.
KAHVALTI:
Bol yesillik
2 ince dilim t.bugday ekmeginden peynirli tost
Klasik kahvalti tabagim
Sade Turk Kahvesi
6 adet cig badem
Yesil cay
1 t.kasigi dut kurusu
OGLEN:
Yogurtlu kereviz salatasi
Adacayi
6 adet cig findik
AKSAM:
1 porsiyon dana yahni
1 buyuk kase beyaz lahana agirlikli, kis salatasi
1 kase ev yogurdu
Ihlamur
SU:
3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?