Umarım yapabilirimevet canım
Harika bir gün olmuş kaptanım. Menülerin çok iştah açıcı duruyor insanın keto yapası geliyorBende bildirim yapayim
Sabah
1 buyuk kupa yesilcay
Ara
Filtre kahve
Ara
Hibiscus Cayi
Ilk ögün 12. 30
2 dilim Ton pizza
Roka
Waldorf salatasi
Icinde kereviz sapi, Ceviz, Elma, Uzum ve yogurt var
Eki Görüntüle 2738006
Aksam 17. 30
Ton pizza dilimi buyuklugunde
Firinda pismis 2 dilim mucver.
3 Yk yogurt.
1 dilim ekmek.
1 tk fistik ezmesi
Su 3 L
Adim
Eki Görüntüle 2738007
sedulu @_Vera_
Güzel bir gün olmuş canım
kuzum benimde pek pilates kültürüm yok ama güzel bacaklar istiyorsak mecburuzUmarım yapabilirim
Tamam canim insallah aktif olacağım
kuzum benim tabii menülerini yaz eşin olmasa bile biz yorumlarız bu hafta pilates de var bence kaçırma aktif ol
Evetevettbu hafta pilates challenge yapacağız demiştim.Yarından itibaren başlıyoruz güzeller. Videomuzu bıraktım
İnşallah canım benim takımdan uzak kalmak hep kilo aldırıyor azıcık verecek kilon kalmış maşallahTamam canim insallah aktif olacağım
Yapıyoz dimi yarınEvetevett
Chloe üzerinde yapicam bunubu hafta pilates challenge yapacağız demiştim.Yarından itibaren başlıyoruz güzeller. Videomuzu bıraktım
O nasıl olacak chloe yapıp ustune bunudamı yapacaksınChloe üzerinde yapicam bunu
30 günlük programını uyguluyorum. 6. gun videosunu bitirdim. Yarına 3 video var toplamda 50 dk yine üzerine de platesi yaparım emir büyük yerdenO nasıl olacak chloe yapıp ustune bunudamı yapacaksın
Sen hangı vıdyosunu yapıyorsun chloe
Yaa kıyamam her şerde vardır hayırKızlar bende menümü paylaşayım bugün başıma ne geldi biliyor musunuz 3 mile leslie yaptım 30 dk dance cardio yaptım baktım ki bilekliğin şarjı bitmiş 0 adımda
Sizin için 10 bin yaptım şaka bile değil
Sabah 2 köz kapya 1 yumurta peynir bir dilim ekmek
Öğle 1 muz 1 kase Rus salatası ödülüm o
Akşam fırında balık salata bol salata ama
Gece 1 mandalina
Su 2.2 ml
Spor
Eki Görüntüle 2738050
Yorucudur bir sure sonra?
Neden öğretmedi? İlgin nasıldı spora karşı? Veya ne yapmak isterdin?Yorucudur bir sure sonra?
Benim babam Danimarka sampiyonu
Tabi cok uzun zaman oldu
Erkek ve kizkardesimede asiladi kucukken ama bana hic ogretmeni : )
Ne guzel ilgin olmasi boyle spora
Profesyonellik yolundasin dimi ? Takim secmelerinden bahsediyordun bir ara
Bilmiyorum ki.Belki ben ilgilenmedimNeden öğretmedi? İlgin nasıldı spora karşı? Veya ne yapmak isterdin?
Poomsae yi yapmak yorucu. Ama profesyonel olmayı çok istiyorum. O yüzden yorulsam da mutlu oluyorum
tebrik ederim matematiğiniz pek kuvvetli ama o işler öyle olmuyor. inanmıyorsanız sizin sorununuz kimseye bişey ispatlamak zorunda değilim. ben burda iyi niyetle herkesle uyum içinde destek olarak kilo vermek amacıyla geldim. ama sizin bu mesajınız hoş olmadı. dalga mı geçtiğinizi sanıyorsunuz? ben böyle ortamlarda sizin gibi negatif insanlarla bulunmaktan hoşlanmıyorum. siz devam edin böyleTebrikler
Slm 2 günde 1,5 kilo ,Tebrikler 7 günde 5,25 kg eder
Aslinda haklisin Badem veya Nohut unu ile OlurSen de keto lahmacun yap canımtabanını ister keten tohumlu ya da nohut ekmeğinin tarifinden yap üstü zaten ketota uygun kaptanım uygun olduğunda nohut ekmeğinin tarifini yazar mısın ? Keto yapmıyorum ama kalorisi çok fazla değilse yaparım ben de arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?