Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harika bir gün olmuş kaptanım. Menülerin çok iştah açıcı duruyor insanın keto yapası geliyor bende kendime bugün eritrolden kabak tatlısı yaptım ucundan tattım şahane olmuş akşam yemeğinden sonra hazır oldu geç saatte yemeyeyim dedim yarın ara öğünüm olacak kendisi
Güzel bir gün olmuş canım

Son düzenleme:
Arrietty_
Bir video attım canım. Hareketleri estetik ve doğru yapmam gerekiyor. Bu videodakiler sadece bir kuşağı atlamam için. Bunlara poomsae diyoruz. Hepsi bir doğa olayı,felsefe ve bir tekvandocunun sahip olması gereken özellikler simgeleniyor. Bu videoda rüzgar simgelenir. Rüzgar nezaket ama aynı zamanda istikrarı(bende pek olmayan) temsil eder.

O nasıl olacak chloe yapıp ustune bunudamı yapacaksın
Sen hangı vıdyosunu yapıyorsun chloe
30 günlük programını uyguluyorum. 6. gun videosunu bitirdim. Yarına 3 video var toplamda 50 dk yine üzerine de platesi yaparım emir büyük yerden

Kızlar bende menümü paylaşayım bugün başıma ne geldi biliyor musunuz 3 mile leslie yaptım 30 dk dance cardio yaptım baktım ki bilekliğin şarjı bitmiş 0 adımda

Sizin için 10 bin yaptım şaka bile değil

Sabah 2 köz kapya 1 yumurta peynir bir dilim ekmek
Öğle 1 muz 1 kase Rus salatası ödülüm o
Akşam fırında balık salata bol salata ama
Gece 1 mandalina
Su 2.2 ml
Spor

Yaa kıyamam her şerde vardır hayır böylece Rus salatanı fazlasıyla eritmiş oldun

DUYURU

BBu hafta es yarisma listemiz asagidadir.
Katilamayacaklar en gec yarin erken saatlerde haber versin

6.Takim ile adim yarisindayiz yine. Lutfen fotografli bildirim yapin.

@_Vera_ bu hafta pilates videolari paylasiyor. Puani dakikadan hesaplanacak. Ilk sayfaya bakiniz.
Sporlarinizin puan hesabini unutmayiniz

4. Takim Citirlari​

Kirmizi Grup

JaneRizzoli | Varyemez

Mavi Grup

H3RA_ | Bir Pelincik

Yesil Grup

@_Vera_ | Mucizemsn

Beyaz Grup

Arrietty_ | pamukskr

Siyah Grup

Liliee_ | sedulu

Sari Grup

E English_teacherrr | B brnctngk

Turuncu Grup

@Seymasymrna | Night owl

Mor Grup

lubbetulayn | Melegimkorusun

Gri Grup

@Ozzybal_ | CanTorun

Bordo Grup

Ceyhans | buketx

Kahverengi Grup

esmeriiim | A Aylakkadin

Neden öğretmedi? İlgin nasıldı spora karşı? Veya ne yapmak isterdin?
Poomsae yi yapmak yorucu. Ama profesyonel olmayı çok istiyorum. O yüzden yorulsam da mutlu oluyorum

Neden öğretmedi? İlgin nasıldı spora karşı? Veya ne yapmak isterdin?
Poomsae yi yapmak yorucu. Ama profesyonel olmayı çok istiyorum. O yüzden yorulsam da mutlu oluyorum
Bilmiyorum ki.Belki ben ilgilenmedim
At´a biniyordum,baskete gidiyordum o yuzden de olabilir
Umarim istedigin gibi profesyonel yönde ilerlersin

Tebrikler

Slm 2 günde 1,5 kilo ,Tebrikler 7 günde 5,25 kg eder
tebrik ederim matematiğiniz pek kuvvetli ama o işler öyle olmuyor. inanmıyorsanız sizin sorununuz kimseye bişey ispatlamak zorunda değilim. ben burda iyi niyetle herkesle uyum içinde destek olarak kilo vermek amacıyla geldim. ama sizin bu mesajınız hoş olmadı. dalga mı geçtiğinizi sanıyorsunuz? ben böyle ortamlarda sizin gibi negatif insanlarla bulunmaktan hoşlanmıyorum. siz devam edin böyle

Aslinda haklisin Badem veya Nohut unu ile Olur
Hemen link vereyim
Karniyarik otu tozu atmani oneririm icine. psyllium galiba orda da ismi
Benim ki dagildi, keske kullansaydim dedim
Melegimkorusun

Eklentiler

• Screenshot_20201211_223220.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…