Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun
Spor ödevlerimi tamamladım :)

9906 adım = 495 puan
20 dakika pilates = 140 puan

toplam 635 puan

Arrietty_ @_Vera_ sedulu @CanTorun

iyi geceler
İyi yapmışsın, günaydın
Sabah ne kadar hafif ve akşam yemeği yok
Merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız süreç nasıl işliyor nasıl katılabilirim?
Hoş geldiniz

Günaydın kızlar iyi Pazar’lar
Cumartesi menüm
9:30
Yarım çay kaşığı Hindistan cevizi yağlı kahve

12:00
Haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir , çeyrek avakado, 1,5 dilim ekmek , yeşillik, az zeytinyağda sotelenmiş kapya biber

15:00
Eritrol ( tatlandırıcı 0 kalori) ile haşlanmış kabak tatlısı üzerine 1 tatlı kaşığı tahin, 1 ceviz

18:00
Fırında karnabahar, yoğurt, avuç içi kadar ızgara tavuk

Su: 2lt
Spor: 30dk Leslie, 20dk pilates, 60 mekik
5000 adım

Kızlar bilekliğim 12den sonra sıfırlanıyor, çok kaliteli birşey olmadığı için maalesef geriye dönük bakamıyorum kusura bakmayın en son gördüğüm 5300 civarıydı, resim atamadım o yüzden.
Dün akşam çok kötü bir akşam geçirdim baş ağrım çok çok şiddetlendi ve ona bulantı kusma da eklendi. 112yi çağıracaktık nerdeyse ama oğlum korkar diye dayanmaya çalıştım. içtiğim ağrı kesicileri çıkardım hep en son kendimi çok sıktım bir tanesi etkisini göstermeye başladı sonrada uyuyakalmışım bu ara çok sık yaşıyorum doktora görünmem şart oldu ama bugün iyiyim şükür
Arrietty_ @_Vera_
E English_teacherrr

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Melegimkorusun eş olmuşuz canım hadi hayırlı olsun iyi oldu böyle
Çok sevindim canım dün adım az oldu fotolayamadım ama benim tele uyumlu değildi bileklik eşimin telle aktive edip saat ayarlarını yapıyoruz ordan bakacağım geriye dönük bakılıyorsa eklerim yoksa hafta içi arayı kaparım
Harika Birgün olmuş eşim tebrikler

Çok geçmiş olsun canım ya

Çok geçmiş olsun migrenin mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…