Hoşgeldin canımMerhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız süreç nasıl işliyor nasıl katılabilirim?
Afiyet olsunBugünkü menüm
Kahvaltı 2 tane haşlanmış yumurta, 3 zeytin, yeşillik, bi parça peynir, az yufka, 1tk fıstık ezmesi (ev yapımı şekersiz)
Ara bir tane greyfurt
Akşam hamsi salata
Ara 2 kare bitter, 10 fındık
Spor yok yorgunluktan yapamadım dün kendi evimi temizledim bugün annemin
Yemek bulaşık....
Ama bu spor işine bi çözüm bulmam gerek.
Suyu çok içmedim.
İyi geceler dilerim...
İyi yapmışsın, günaydın
Sabah ne kadar hafif ve akşam yemeği yokIyi geceler kizlar
Uyuya kalmisim
Sabah 9 da
1 dilim cavdar
1 dilim kasar
Ögle 12.30
300 gr Körili Hindi fumeli kapuska
Ara 14.00
1 ortaboy Elma
Su 2 L
Spor
20dk bisiklet 140 puan
20dk pilates günün videosu 140 puan
10 Ab sit ups 3 puan
9465 adim 473 puan
Toplam 756 puan
@Bir Pelincik @_Vera_sedulu
Hoş geldinizMerhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız süreç nasıl işliyor nasıl katılabilirim?
Resmi açmadan önce senin çocuğun sandım
Günaydın
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinGünaydın kızlar iyi Pazar’lar
Cumartesi menüm
9:30
Yarım çay kaşığı Hindistan cevizi yağlı kahve
12:00
Haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir , çeyrek avakado, 1,5 dilim ekmek , yeşillik, az zeytinyağda sotelenmiş kapya biber
15:00
Eritrol ( tatlandırıcı 0 kalori) ile haşlanmış kabak tatlısı üzerine 1 tatlı kaşığı tahin, 1 ceviz
18:00
Fırında karnabahar, yoğurt, avuç içi kadar ızgara tavuk
Su: 2lt
Spor: 30dk Leslie, 20dk pilates, 60 mekik
5000 adım
Kızlar bilekliğim 12den sonra sıfırlanıyor, çok kaliteli birşey olmadığı için maalesef geriye dönük bakamıyorum kusura bakmayın en son gördüğüm 5300 civarıydı, resim atamadım o yüzden.
Dün akşam çok kötü bir akşam geçirdimbaş ağrım çok çok şiddetlendi ve ona bulantı kusma da eklendi. 112yi çağıracaktık nerdeyse ama oğlum korkar diye dayanmaya çalıştım. içtiğim ağrı kesicileri çıkardım hep en son kendimi çok sıktım bir tanesi etkisini göstermeye başladı sonrada uyuyakalmışım bu ara çok sık yaşıyorum doktora görünmem şart oldu ama bugün iyiyim şükür
Arrietty_ @_Vera_
E English_teacherrr
Çok sevindim canım
Harika Birgün olmuş eşim tebriklerİyi akşamlar herkese bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 tk fıstık ezmesi
20 gr beyaz peynir
Yeşillik ve yarım kapya biber
Öğle
Tarçınlı türk kahvesi
2 kare bitter
2 ceviz içi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
150 gr mantar sote
100 gr yoğurt
1 kase kış salatası
Ara
1 avuç yer fıstığı
2 ceviz
Yeşil çay
Su 3.5 lt
Spor 20 dk plates
40 dk dans
2 mile leslie
10000 adım
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Melegimkorusun
Saol canım ara ara şiddetli ağrıyordu ama dün öleceğim sandım. Dedim beyin kanaması falan geçireceğim. Çok korktum ama çok şükür bugün iyiyim sadece biraz sersemlik var.Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Çok geçmiş olsun canım yaGünaydın kızlar iyi Pazar’lar
Cumartesi menüm
Haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir , çeyrek avakado, 1,5 dilim ekmek , yeşillik, az zeytinyağda sotelenmiş kapya biber
Eritrol ( tatlandırıcı 0 kalori) ile haşlanmış kabak tatlısı üzerine 1 tatlı kaşığı tahin, 1 ceviz
5000 adım
Kızlar bilekliğim 12den sonra sıfırlanıyor, çok kaliteli birşey olmadığı için maalesef geriye dönük bakamıyorum kusura bakmayın en son gördüğüm 5300 civarıydı, resim atamadım o yüzden.
Dün akşam çok kötü bir akşam geçirdimbaş ağrım çok çok şiddetlendi ve ona bulantı kusma da eklendi. 112yi çağıracaktık nerdeyse ama oğlum korkar diye dayanmaya çalıştım. içtiğim ağrı kesicileri çıkardım hep en son kendimi çok sıktım bir tanesi etkisini göstermeye başladı sonrada uyuyakalmışım bu ara çok sık yaşıyorum doktora görünmem şart oldu ama bugün iyiyim şükür
Arrietty_ @_Vera_
E English_teacherrr
Çok geçmiş olsun migrenin mi varGünaydın kızlar iyi Pazar’lar
Cumartesi menüm
5000 adım
Arrietty_ @_Vera_
E English_teacherrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?