Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm sabah
2 yumurta
2 3 dilim sucuk
Yarim dilim kadar ekmek
Aksam
1.5 kase corba
2 kofte
Yeşillik
Su 1.5 lt
Spor yapamadim regl oldum gun boyu yataktaydim malesef
Geçmiş olsun canım menün çok güzel. Suyun az ama regldendir sorun yok sen telafi edersin güveniyorum sana canım

Canım öyle bırakmasaydın bi kan verip degerlerine baktırsan kilo vermek dahada zorlaşıyor.
Doktor kontrolünde bıraktım ama değerler bozuldu galiba gece titremelerim başladı. Ne yapsam da geçmiyor donuyorum böyle titriyorum sizde de oluyor muydu 28 günden daha erken regl olmaya başladım hazirandan beridir ama ortalık kıyamet doktora gidemiyorum ki

Geçmiş olsun canım menün çok güzel. Suyun az ama regldendir sorun yok sen telafi edersin güveniyorum sana canım
Suyu yarın icerim fazla canim agrim olmazsa spor yapacagim kilo aldim bu arada vermem de gerekiyor bi an once listeye yazmayi unuttum sabah 3 4 tane olarak jelibon yedim canim cok tatli istiyordu ama kalani zorla esime verdim yememek icin kalsaydi dayanamaz kesin yerdim

20 dk plates ✔
1 mile leslie ✔
30 dk dans ✔
6000 adım şuanlık✔
Full motive devam
Çok iyi
Anlasildi, chloe ting herkesi öldürdü
:) bugün pek gözükmedin ; yokluğun anlaşılıyor
Mekik çok iyi yaa. Ben 10 çekmiştim bir kere, zar zor
Merhaba,

Kaç gündür kahve içemiyorum, kahve içmeyi özledim. Akşam yemeği öncesi içeyim. Adımlarım 3000 oldu ancak, ama kararliyim bu hafta en az 7500 olacak. Acaba pazartesi 84.8 i görebilir miyim?
Türk kahvesi nerdeyse her gün içerim ben
Kızlar bende 30dk Leslie
20dk pilates veranın attığı
60 mekik
4800adım
Başım çok ağrıyor daha fazla dayanamadım. Birazdan dinlenip yemek hazırlığına gireceğim saat daha erken burda.
Çok iyi spor maşallah. YaZmıştım sanki ama emin diilim
Herzamanki gibi harika
Afiyet olsun
Akşamı hafif geçirerek kurtarmışsın günü
Afiyet olsun daha ne olsun mutlu yıllar tekrardan
Devam yerine devam yazmışım
Mecburiyetten öyle denk geldi. Yorgundum sporlardan dolayı yemek yemeye halim kalmadı
Hee anladım. Bazen denk geliyor cidden bana da oluyor

Hayırlısıyla iyi bi gece geçirip sabah kahvaltı yapmak istiyorum
Adım sayarı evde kesintisiz takmıyorum, çünkü kızımla oynarken, yerde yuvarlanırken vb adım sayacak, içime sinmiyor.(sonuçta onlar da hareket, her hareket adımı karşılıyordur ama işte hem hak olmasın hem de yalan olmasın diye takıntım var Bugün ki adımların çoğunu telefonla konuşurken attım. O zaman taktım. İşyerinde bazen yerimden kalkıyorum. Otururken zaten hareketsizim, algılamaz.
not: bazen 10 dak ayakta yapılan işler falan yazıyorum yaa belki diyosunuz hepimiz yapıyoruz ne alaka çünkü ben hareketsiz biriyim, hatta oturan boğa diyebilirim kendime. O yüzden o hareketler benim için çok önemli spor tadında

Canım bende polikistik over var adetlerim kilo verince ve bolca yürüyünce oluyor.
Eve yürüyüş bandı aldım çokta seviyorum ama hem canlı (18 saat ders) hemde eşim belinden rahatsız olunca annemlere geldim. Büyük kızımın da canlı dersleri binince bi tuhaf oldum.
İnşallah toparlıycam.
Üşüme işi ben oldum olası çok üşürüm.

Bugünkü menüm
Kahvaltı 2 tane haşlanmış yumurta, 3 zeytin, yeşillik, bi parça peynir, az yufka, 1tk fıstık ezmesi (ev yapımı şekersiz)

Ara bir tane greyfurt

Akşam hamsi salata

Ara 2 kare bitter, 10 fındık

Spor yok yorgunluktan yapamadım dün kendi evimi temizledim bugün annemin
Yemek bulaşık....
Ama bu spor işine bi çözüm bulmam gerek.
Suyu çok içmedim.
İyi geceler dilerim...

Iyi geceler kizlar
Uyuya kalmisim

Sabah 9 da
1 dilim cavdar
1 dilim kasar

Ögle 12.30
300 gr Körili Hindi fumeli kapuska

Ara 14.00
1 ortaboy Elma

Su 2 L
Spor
20dk bisiklet 140 puan
20dk pilates günün videosu 140 puan
10 Ab sit ups 3 puan
9465 adim 473 puan
Toplam 756 puan

Bir Pelincik @_Vera_ sedulu

Eklentiler

• Screenshot_20201213_001930_com.huawei.health.webp
    9 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…