- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Ortim yapma böyle şeylerYahu ben kimseyi etiketlememişim ortim
Mecburiyetten öyle denk geldi. Yorgundum sporlardan dolayı yemek yemeye halim kalmadıAkşam da bayağı hafif geçmiş
Geçmiş olsun canım menün çok güzel. Suyun az ama regldendir sorun yok sen telafi edersin güveniyorum sana canımBugünkü menüm sabah
2 yumurta
2 3 dilim sucuk
Yarim dilim kadar ekmek
Aksam
1.5 kase corba
2 kofte
Yeşillik
Su 1.5 lt
Spor yapamadim regl oldum gun boyu yataktaydim malesef
Canım öyle bırakmasaydın bi kan verip degerlerine baktırsan kilo vermek dahada zorlaşıyor.Euthyrox galiba adı onu kullandım ama bıraktım 1 senedir içmiyorum
Doktor kontrolünde bıraktım ama değerler bozuldu galiba gece titremelerim başladı. Ne yapsam da geçmiyor donuyorum böyle titriyorum sizde de oluyor muydu 28 günden daha erken regl olmaya başladım hazirandan beridir ama ortalık kıyamet doktora gidemiyorum kiCanım öyle bırakmasaydın bi kan verip degerlerine baktırsan kilo vermek dahada zorlaşıyor.
Suyu yarın icerim fazla canim agrim olmazsa spor yapacagim kilo aldim bu arada vermem de gerekiyor bi an onceGeçmiş olsun canım menün çok güzel. Suyun az ama regldendir sorun yok sen telafi edersin güveniyorum sana canım
Çok iyi20 dk plates ✔
1 mile leslie ✔
30 dk dans ✔
6000 adım şuanlık✔
Full motive devam
:) bugün pek gözükmedin ; yokluğun anlaşılıyorAnlasildi, chloe ting herkesi öldürdü
Mekik çok iyi yaa. Ben 10 çekmiştim bir kere, zar zorMerhaba,
Bugun 75 squat, 30 mekik, 20 capraz mekik, 60 jamping jacks 15 dk leslie 10 dk dans yaptim
Cok cok adim atamadim emin oglun ugrastim ama bu kadar oldu.
leslie sirasinda tel yanimda degildi dolayisiyla bu egzersiz disi yurumeyi kapsiyor.
14:30 gibi bir tereyagli yumurta 100 gr kasar kizarmis patates iki zeytin ve bir dilim tam bugday ekmegi yedim
su an saat 17 ve bir turk kahvesi sekersiz iki adet de N**** (Siyahi) yerim.
İki paket degil, iki adet yalniz dikkatinizi cekerim.
bugun yesil cay papatya cayi vb. Disinda daha da tuketimim olmaz.
ortalama 4 lt su iciyorum su an 2 lt bitti.
Gunlugum bu kadar
Türk kahvesi nerdeyse her gün içerim benMerhaba,
Kaç gündür kahve içemiyorum, kahve içmeyi özledim. Akşam yemeği öncesi içeyim. Adımlarım 3000 oldu ancak, ama kararliyim bu hafta en az 7500 olacak. Acaba pazartesi 84.8 i görebilir miyim?
Çok iyi spor maşallah. YaZmıştım sanki ama emin diilimKızlar bende 30dk Leslie
20dk pilates veranın attığı
60 mekik
4800adım
Başım çok ağrıyor daha fazla dayanamadım. Birazdan dinlenip yemek hazırlığına gireceğim saat daha erken burda.
Herzamanki gibi harikaArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , Ozzybal
Mutlu aksamlar kizlar...
Iki kuru incir ve 400 ml ilik suyla gun baslar...
KAHVALTI:
1 yumurta ile yulafli, dereotlu omlet.
1 ince dilim beyaz peynir
6 zeytin
Bol yesillik
Kusburnu cayi
Sade Turk Kahvesi
2 ceviz ici
6 cekirdekli kuru uzum
OGLEN:
Brokoli salatasi
1 bardak kefir
Yesil cay
1 elma
AKSAM:
2 kucuk kepce k.mercimek corbasi
1 porsiyon dana yahni
Beyaz lahanali kis salatasi
1 kucuk kase ev yogurdu
Adacayi
SPOR:
Diz-bacak egzersizleri. 150 puan.
Afiyet olsunSabah : incir kürü(bebek için) +1 çb kefir
Kahvaltı: 2 dilim çavdarlı etimek +2 yumurtalı menemen+1 çk fıstık ezmesi+ 1 kupa yeşil çay
Ara öğün : hindistan cevizli Türk kahvesi + maden suyu+1 kuru hurma
Proteinli süt(200ml)+1/2 nar
incir kürü(bebek için)
Akşam yemeği:350 gr hamsi + bol salata+2 yk humus
Su : 3 lt(2.5 henüz ama 3 olur.)
Spor olarak;
15 dakika plates=105 puan
20 dakika plates(bacak videosu) =140 puan
Adımı tamamlayınca atacam.Arrietty_ sedulu @_Vera_
Akşamı hafif geçirerek kurtarmışsın günüMerhabalar,
11:00 - 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 kk peynir, 6 zeytin, 6 adet patates, yarim kapya biber, yarim salatalik
15:00 - 1 bardak kefir, 1 küçük muz, 10 adet fındık
18:00 - 1 büyük kase sebze çorbası, 1 dilim ekmek
20:00 - Az sütlü filtre kahve
Su: şu ana kadar 2.5 litre, yatana kadar 3 litreyi geçer.
Spor: 6000 adımdayım, 10000 yapacağım. Fotolu bildiririm. Spor için en uygun saatlerim 23:00 - 01:00 arası, yatmadan önce yazmış olurum.
Arrietty_ @_Vera_ sedulu CanTorun
Afiyet olsun daha ne olsunMerhabalar özledim ya ayyy ne alışmışım
Menü zamanı
10.00 duble sade Türk kahvesi
13.00 az peynir 2 zeytin 2 dilim tb ekmeği ile tost doğum günüm şerefine eşim kahvaltı hazırladı tost yapmış 2 şer tane 1 adet yemek zorunda kaldım
Bol yeşillik
15.00 yeşil çay
16.00 sade duble Türk kahvesi
19.00 2 minik mercimek köftesi
1 adet patlıcan doladı
Yoğurtlu patlıcan salatası
Kv dem hazırlık yapmış bu kadarla kurtardım pastada yapmışlardı yemedim
Doğum günüm bitti en iyi şekilde atlatmaya çalıştım artık bu hafta çok sıkı olacak
Su 3 lt
@_Vera @arrietty
Devam yerine devam yazmışımGeçen regl olmuştum ama devamı gelmedi, regl şişkinliği olup geçseydi hemen Hayırlısıyla. Doğumdan sonra düzelmedi daha adet döngüsü. Bi kere oluyor sonra Bikaç gün sonra ikincisi tam oluyor. Normalde çok düzenliydi aslında. Regl olayı olmassa ki olur cumaya, bi de böyle decam edersem 1,50 kilo veririm, hem bugün yaşadığım zorluğa değer diye düşünüyorum. Amacım 1 tabiki ama 1,5 kg eksiyi görürsem şaşırmam.
Hee anladım. Bazen denk geliyor cidden bana da oluyorMecburiyetten öyle denk geldi. Yorgundum sporlardan dolayı yemek yemeye halim kalmadı
İyi geceler Allah rahatlık versinHerkese iyi geceler Allah rahatlık versin canlar
Canım bende polikistik over var adetlerim kilo verince ve bolca yürüyünce oluyor.Doktor kontrolünde bıraktım ama değerler bozuldu galiba gece titremelerim başladı. Ne yapsam da geçmiyor donuyorum böyle titriyorum sizde de oluyor muydu 28 günden daha erken regl olmaya başladım hazirandan beridir ama ortalık kıyamet doktora gidemiyorum ki
Merhaba Ilk sayfada Ilk post da kurallarimiz var. Okuyup kabul ederseniz, katilim formunu doldurmaniz gerekli. Sona burada paylasacaksiniz formuMerhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız süreç nasıl işliyor nasıl katılabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?