Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sevgili eşim @_Vera_ 2 mile daha leslie yaptım ama yetmedi olmazsa 1 mile daha açacam koşu bandından sıkıldım da bugün yada dans ederim bunu yaptım bide
Acı bana 8 mile leslie yaptım sana yetişiyim diye hahababa

Hemen güncelleme yapaym madem spor birincisine hediye varmış
Yemek olarakta 4 yk yoğurt+2 gün kurusu+10 ciğbadem+1 tk matcha+1 çk tarçın
spora
2 mile leslie =210 puan
20 dk dans =140 puan
Toplam =749 puan
Adımı ekliyor muyuz bilmiyorum.
Adımlar senin şerefine eşim @_Vera_ Arrietty_ sedulu güzel geceler diliyorum herkese

Eklentiler

• sporthealth-3-20201213-224029.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 24
Ooo super adim

Üstümden TIR geçti valla Vera dayan Vera

Adımlar muhteşem tebrik ederim. Bu hafta bol bol devamını diliyorum. Bende yarına bi silkelenip kendime geleyim chloe anami ağlatıyor

Kıyamam sana ya. Valla harikasın eşim. Bide şöyle düşün bu hafta Cuma tartıya bir çıkıyorsun maksimum 63.5 falan
Kız benim metabolizmam çok yavaş ama o dediğin gerçek olursa 40 bin adıma varım az önce aynaya baktım görüntü beni mutlu ediyor ya yorgunluk vız geliyor

Kız benim metabolizmam çok yavaş ama o dediğin gerçek olursa 40 bin adıma varım az önce aynaya baktım görüntü beni mutlu ediyor ya yorgunluk vız geliyor
Kesinlikle haklısın bende öyle bakma çok kilo verebilen biri değilim ama hareket metabolizmayı hızlandırır diye düşünüyorum

Teşekkür ederim

İnşallah canım Allah uzun ömür versin evladına
Canım benim veren Mevla bolca dua edelim ve stress yapmamak gerek.
Bide cidden iyi bi doktor gerek
Geçen sefer uzun uzun yazamadım ben ilk evlendigimizde korundum neyimeyse.
Sonra hipotroidimi düzeltmek için ugraştım.
Normal yolla çarlatma ignesi
Aşılama
Tüp bebek tuttu ama ohss geçirdim
Cigerlerimden sırtımdan delip su aldılar nefessiz kaldım doktorlar zor hayata döndürdü.
Kaç gece hastanede kaldım belki inanmazsın çıktığımda saçlarım beyazdı.
Nur topu gibi bir kızım oldu.

Sonra ikiz gebe kaldım cinsiyetlerini ögrenmeye gittim ölmüşler karnımda

Sonra yine tüp bebek ikizlerim oldu hep bir kız bir erkek olsun diye istedim kanamalı hamilelik geçirdim sırt üstü yattım kanama oldukça öldüler diye doktora gittim.
Ooo erken oldular.
Ve bi anda üçüz olduk.

(hastaneye gidince hep şunu düşündüm kimi çöpe atarken neden böyle diye sonra buda benim imtihanım dedim kendi kendime elhamdülillah.)
En yakın zamanda inşallah melegine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…