Kalk kalk hadi arkasına da güzel bir mezdeke ohh yandan yandanben bunu cok seviyorum. Kalksam mi artik battaniye altindan
Acı bana 8 mile leslie yaptım sana yetişiyim diye hahababaSevgili eşim @_Vera_ 2 mile daha leslie yaptım ama yetmedi olmazsa 1 mile daha açacam koşu bandından sıkıldım da bugün yada dans ederimbunu yaptım bide
Valla bende 4 mile yaptım bugün toplamda yetmedi yine mezdeke açtım oynuyorum adım tamamlansın diye deli gibi kendi kendime oynuyorum evdeAcı bana 8 mile leslie yaptım sana yetişiyim diye hahababa
Kalk kalk hadi arkasına da güzel bir mezdeke ohh yandan yandan
Ooo biz daha 20 bin yapamadık olsun bende battaniye altına girecemAksam yemegini sindiremedim sanki daha
agir da degildi yemek.
Azcik daha yatayim
20 bin ustu adimlarim . Ondan rahatim :)))
Hemen güncelleme yapaym madem spor birincisine hediye varmışSabah : incir kürü(bebek için) +1 çb kefir
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta+5 zeytin+2 ceviz+bol yeşillik+salatalık+1 kupa yeşil çay
Ara öğün : hindistan cevizli Türk kahvesi + maden suyu+2 günkurusu
Proteinli süt(200ml)+1/2 muz
incir kürü(bebek için)
Akşam yemeği:100 gr hamsi + bol salata
1 mandalina+ kuşburnu çayı (içerim)
Su : 2.5 lt
Spor olarak;
8 dk pilates(karın)(40 kl) = 56 puan
9 dk pilates(bacak kalça)(45kl) =63 puan
10 dk pilates(iç uyluk)(70kl) =70 puan
2 mile leslie =210 puan
Bilerek yazdım kalorisini birşey yerken yakmanın zorluğunu anlayalım diye
Adımı foto olarak paylaşacağım
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Ooo super adimHemen güncelleme yapaym madem spor birincisine hediye varmış
Yemek olarakta 4 yk yoğurt+2 gün kurusu+10 ciğbadem+1 tk matcha+1 çk tarçın
spora
2 mile leslie =210 puan
20 dk dans =140 puan
Toplam =749 puan
Adımı ekliyor muyuz bilmiyorum.
Adımlar senin şerefine eşim @_Vera_Arrietty_ sedulu güzel geceler diliyorum herkese
Üstümden TIR geçti vallaHemen güncelleme yapaym madem spor birincisine hediye varmış
spora
2 mile leslie =210 puan
20 dk dans =140 puan
Toplam =749 puan
Adımlar senin şerefine eşim @_Vera_Arrietty_ sedulu güzel geceler diliyorum herkese
Kıyamam sana ya. Valla harikasın eşim. Bide şöyle düşün bu hafta Cuma tartıya bir çıkıyorsun maksimum 63.5 falanÜstümden TIR geçti vallaVera dayan Vera
Adımlar muhteşem tebrik ederim. Bu hafta bol bol devamını diliyorum. Bende yarına bi silkelenip kendime geleyim chloe anami ağlatıyorHemen güncelleme yapaym madem spor birincisine hediye varmış
spora
2 mile leslie =210 puan
20 dk dans =140 puan
Toplam =749 puan
Kız benim metabolizmam çok yavaş ama o dediğin gerçek olursa 40 bin adıma varım az önce aynaya baktım görüntü beni mutlu ediyor ya yorgunluk vız geliyorKıyamam sana ya. Valla harikasın eşim. Bide şöyle düşün bu hafta Cuma tartıya bir çıkıyorsun maksimum 63.5 falan
Teşekkür ederim bende sizlere yetişecem diye bu çaba vallaAdımlar muhteşem tebrik ederim. Bu hafta bol bol devamını diliyorum. Bende yarına bi silkelenip kendime geleyim chloe anami ağlatıyor
Kesinlikle haklısın bende öyle bakma çok kilo verebilen biri değilim ama hareket metabolizmayı hızlandırır diye düşünüyorumKız benim metabolizmam çok yavaş ama o dediğin gerçek olursa 40 bin adıma varım az önce aynaya baktım görüntü beni mutlu ediyor ya yorgunluk vız geliyor
Çok teşekkür ederimAfiyet olsun
Kaçamaklı menücezanı almışsın, geçmiş olsun. İş görüşmesinde hayırlısı olsun
Teşekkür ederimYarın iş bol sanşinş beklediğinden bile iyi geçer
Eşim cezanı vermiştim ama sen akşam yememişsin hiçbirşeyBir yoğurt bari ye zencefilli+zerdeçallı
Canım hoşgeldin merak etmiştik seni. İyi olduğuna sevindim verilmeyecek kilo almamışsın ki başladın mı hemen gider canım onlarda
Seve seve yaparım Benim için güzel bir motivasyon olduVaryemez abla sen jübile yapmışsın ödülde. Sana 1 günlük değil haftaya yayılı bir ceza veriyorum her gün 2 mile leslie
Canım benim veren Mevla bolca dua edelim ve stress yapmamak gerek.İnşallah canım Allah uzun ömür versin evladına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?