Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok zor şeyler yaşamışsın sonunda mükafatını almışsın çok şükür bizde aşılama yaptırdık sebepsiz infertilite artık tüp bebeğe geçeceğiz herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda

Umarım ilk tüp bebekte olur ve o süreçleri sık sık yaşamazsın canım ben 1 aşılama 4 tüp bebek denedim. Ama malesef nasip olmadı. Benimde sebepsiz diyorlar yaptırmadığım test kalmadı. Ama onca tedavi sonrasında insülin direncimin yüksek olduğunu ve bunun yumurtalığı etkilediğini öğrendim. Şimdide kendi sağlığıma kavuşmak için uğraşıyorum. Sende tedaviye başlamadan önce kendi sağlığından emin ol ne olur. Aksi halde sonra farkedince daha acı oluyor süreç. Hemen gitmeyeceksen insülin direncine troidine vs baktır. Kilon varsa kurtul. Ve psikolojik olarak kendini iyi hazırla. Hatta hemen düşünmüyorsan kürler yap doğal şeyler dene. Önerilerim bunlar olur tabi ama inşallah ilk seferde evladına kavuşursun ve hiçbişeye ihtiyaç duymazsın

Kaptanım bunları sizmi tick atıyorsunuz.
Ben Cuma günü menümü yazdım.
Bugün de
Kahvaltı 11. 30
2 yumurtadan menemen, 7 zeytin, bi parça peynir, 3 ceviz, bir tatlı kaşığı bal

Öglen saat 15.30
Bir kase yoğurtlu çorba, 1 incir, 5 fındık
Sade Türk kahvesi

Akşam 3 y. K et, salata, ayran az lavaş

Yeşil çay, maden suyu

Sabah çocuklar kalkmadan 30 dk leslie fitness walk biraz daha hareketliydi.

Poli
Canım Rabbim en yakın zamanda hayırlı evlat nasip etsin.

Amin canım inşallah sende tez vakitte kavuşursun inşallah hormon testlerinin hepsini yaptırdım normal insülin direncine de baktırdım onda da sıkıntı yok ah ne kürler yaptım ama kısmet çok tesekkür ederim güzel duaların için rabbim tüm isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah

Amin. İnşallah canım. Ben direk tedavilere başlamıştım da ondan söyledim bunları yanlış anlama ne olur. Giderken konu aç yada haber ver dua edelim sana.

Canım cumartesi günü yazdım yanlışlıkla cuma demişim.
Canım anca gece yazabiliyorum kusura bakma geç kaldı.

@Liliee_ lubbetulayn kizlar nasilsiniz. Nasil gecti bugun ?

lubbetulayn yeni eşim sen olmuşsun canım merhaba bu hafta güzel sonuçlar alırız umarım. Bu hafta adımlama yarısı ve @_Vera_ kaptanın pilates videoları var bol eksili bir hafta sonu olur umarım

Merhabalar. Cuma gecesi rahatsızlandım ve iki gündür hasta yatağımdan çıkamadım. Girişi bilgisayardan yapmıştım ve kalkıp şifre bilgilerimi bile alamadım. Çok şükür şu anda daha iyiyim epey toparlandım. Yarın itibarı ile daha aktif olacağım.

Hepinize merhaba ve bol sağlıklı kilo vermeler dilerim doğum yapalı 17 gün oldu henüz başlamadım kilo verme serüvenine bakalım 1 kaç ay sonra mutlaka başlarım
Merhaba sağolun. Allah bağışlasın. Benim de doğum kilolarım. Nerdeyse 1. Sene sonra başladım vermeye çalışmaya. Emzrime süresi vb. Daha bayağı beklemek gerek, hayırlı günler

Bence supersin ortagim ♡♡

Amin. İnşallah canım. Ben direk tedavilere başlamıştım da ondan söyledim bunları yanlış anlama ne olur. Giderken konu aç yada haber ver dua edelim sana.
Canım 3 yıldır bende hiç durmadım sadece tüp bebek kaldı ben devletin tüp bebek merkezinde yaptıracağım raporum hazır fakat merkez pandemi in başından beri kapalı Eylül de son aşılamayı yaptırdım inşallah merkezde bu ay yavaş yavaş hasta alımına başlamış adet olunca gideceğim inşallah çok teşekkür ederim sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…