- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
Çok zor şeyler yaşamışsın sonunda mükafatını almışsın çok şükür bizde aşılama yaptırdık sebepsiz infertilite artık tüp bebeğe geçeceğiz herşeyin hayırlısı olsun hakkımızdaCanım benim veren Mevla bolca dua edelim ve stress yapmamak gerek.
Bide cidden iyi bi doktor gerek
Geçen sefer uzun uzun yazamadım ben ilk evlendigimizde korundum neyimeyse.
Sonra hipotroidimi düzeltmek için ugraştım.
Normal yolla çarlatma ignesi
Aşılama
Tüp bebek tuttu ama ohss geçirdim
Cigerlerimden sırtımdan delip su aldılar nefessiz kaldım doktorlar zor hayata döndürdü.
Kaç gece hastanede kaldım belki inanmazsın çıktığımda saçlarım beyazdı.
Nur topu gibi bir kızım oldu.
Sonra ikiz gebe kaldım cinsiyetlerini ögrenmeye gittim ölmüşler karnımda
Sonra yine tüp bebek ikizlerim oldu hep bir kız bir erkek olsun diye istedim kanamalı hamilelik geçirdim sırt üstü yattım kanama oldukça öldüler diye doktora gittim.
Ooo erken oldular.
Ve bi anda üçüz olduk.
(hastaneye gidince hep şunu düşündüm kimi çöpe atarken neden böyle diye sonra buda benim imtihanım dedim kendi kendime elhamdülillah.)
En yakın zamanda inşallah melegine kavuşursun.
Umarım ilk tüp bebekte olur ve o süreçleri sık sık yaşamazsın canımÇok zor şeyler yaşamışsın sonunda mükafatını almışsın çok şükür bizde aşılama yaptırdık sebepsiz infertilite artık tüp bebeğe geçeceğiz herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda
Kaptanım bunları sizmi tick11 - 17 Aralik Sporve Menü paylasim tablosu.
Iki ikon kullaniyoruz. Menü ve spor paylasimi yapildi iseEger spor eksik ise . Es yarisi var ise es tarafindan spor cezasi verilmelidir. Özel durumlarda es ve kaptanlari bilgilendiriniz
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar @CanTorun @Ceyhans A Aylakkadin @Ozzybal buketx Mucizemsn @Sivaskayseri @Liliee_ @Melegimkorusun sedulu Arrietty_ @_Vera_ @Hyperborea17 @esmeriiim @JaneRizzoli Varyemez @pamukskr @Axelia caroline84 @Beklenen2 MUAF Bir Pelincik @Ozlemlerhayallar MUAF MUAF
Canım Rabbim en yakın zamanda hayırlı evlat nasip etsin.Umarım ilk tüp bebekte olur ve o süreçleri sık sık yaşamazsın canımben 1 aşılama 4 tüp bebek denedim. Ama malesef nasip olmadı. Benimde sebepsiz diyorlar yaptırmadığım test kalmadı. Ama onca tedavi sonrasında insülin direncimin yüksek olduğunu ve bunun yumurtalığı etkilediğini öğrendim. Şimdide kendi sağlığıma kavuşmak için uğraşıyorum. Sende tedaviye başlamadan önce kendi sağlığından emin ol ne olur. Aksi halde sonra farkedince daha acı oluyor süreç. Hemen gitmeyeceksen insülin direncine troidine vs baktır. Kilon varsa kurtul. Ve psikolojik olarak kendini iyi hazırla. Hatta hemen düşünmüyorsan kürler yap doğal şeyler dene. Önerilerim bunlar olur tabi ama inşallah ilk seferde evladına kavuşursun ve hiçbişeye ihtiyaç duymazsın
Amin canım inşallah sende tez vakitte kavuşursun inşallah hormon testlerinin hepsini yaptırdım normal insülin direncine de baktırdım onda da sıkıntı yok ah ne kürler yaptım ama kısmet çok tesekkür ederim güzel duaların için rabbim tüm isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallahUmarım ilk tüp bebekte olur ve o süreçleri sık sık yaşamazsın canımben 1 aşılama 4 tüp bebek denedim. Ama malesef nasip olmadı. Benimde sebepsiz diyorlar yaptırmadığım test kalmadı. Ama onca tedavi sonrasında insülin direncimin yüksek olduğunu ve bunun yumurtalığı etkilediğini öğrendim. Şimdide kendi sağlığıma kavuşmak için uğraşıyorum. Sende tedaviye başlamadan önce kendi sağlığından emin ol ne olur. Aksi halde sonra farkedince daha acı oluyor süreç. Hemen gitmeyeceksen insülin direncine troidine vs baktır. Kilon varsa kurtul. Ve psikolojik olarak kendini iyi hazırla. Hatta hemen düşünmüyorsan kürler yap doğal şeyler dene. Önerilerim bunlar olur tabi ama inşallah ilk seferde evladına kavuşursun ve hiçbişeye ihtiyaç duymazsın
Amin. İnşallah canım. Ben direk tedavilere başlamıştım da ondan söyledim bunları yanlış anlama ne olur. Giderken konu aç yada haber ver dua edelim sana.Amin canım inşallah sende tez vakitte kavuşursun inşallah hormon testlerinin hepsini yaptırdım normal insülin direncine de baktırdım onda da sıkıntı yok ah ne kürler yaptım ama kısmet çok tesekkür ederim güzel duaların için rabbim tüm isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.Çok teşekkür ederim zevkle yapacağım. Ya yarın iş görüşmem var da stresliyim biraz
Canım cumartesi günü yazdım yanlışlıkla cuma demişim.Kaptanım bunları sizmi tickatıyorsunuz.
Ben Cuma günü menümü yazdım.
Bugün de
Kahvaltı 11. 30
2 yumurtadan menemen, 7 zeytin, bi parça peynir, 3 ceviz, bir tatlı kaşığı bal
Öglen saat 15.30
Bir kase yoğurtlu çorba, 1 incir, 5 fındık
Sade Türk kahvesi
Akşam 3 y. K et, salata, ayran az lavaş
Yeşil çay, maden suyu
Sabah çocuklar kalkmadan 30 dk leslie fitness walk biraz daha hareketliydi.
lubbetulayn yeni eşim sen olmuşsun canım merhaba bu hafta güzel sonuçlar alırız umarım. Bu hafta adımlama yarısı ve @_Vera_ kaptanın pilates videoları var bol eksili bir hafta sonu olur umarım
Kirmizi Grup
@JaneRizzoli |Varyemez
Mavi Grup
@neutral |Bir Pelincik
@neutral canım aktif olacak mısın bu hafta eşin madur olmasın ?
Yesil Grup
@_Vera_ |Mucizemsn
Beyaz Grup
Arrietty_ | @pamukskr
Siyah Grup
@Liliee_ |sedulu
Sari Grup
@Sivaskayseri | @brnctngk
@brnctngk canım bu hafta aktif olacak mısın?
Turuncu Grup
@Seymasymrna | @Axelia
Mor Grup
lubbetulayn | @Melegimkorusun
lubbetulayn canım takıma hiç girmiyorsun aktif olacak mısın
Gri Grup
@Ozzybal_ | @CanTorun
Bordo Grup
@Ceyhans |buketx
Kahverengi Grup
@esmeriiim | A Aylakkadin
Merhabalar. Cuma gecesi rahatsızlandım ve iki gündür hasta yatağımdan çıkamadım. Girişi bilgisayardan yapmıştım ve kalkıp şifre bilgilerimi bile alamadım. Çok şükür şu anda daha iyiyim epey toparlandım. Yarın itibarı ile daha aktif olacağım.
Merhaba sağolun. Allah bağışlasın. Benim de doğum kilolarım. Nerdeyse 1. Sene sonra başladım vermeye çalışmaya. Emzrime süresi vb. Daha bayağı beklemek gerek, hayırlı günlerHepinize merhaba ve bol sağlıklı kilo vermeler dilerim doğum yapalı 17 gün oldu henüz başlamadım kilo verme serüvenine bakalım 1 kaç ay sonra mutlaka başlarım
Bence supersin ortagim ♡♡Iyı aksamlaaarrr
Saat 12 kahvaltı
ceyrek sımit( kızma zeynepcım psar klasıgı)
Domates salatalık 7 zeytın 2 dılım peynır yesıllık
ara sutlu fıltre kahve
aksam canım ıstemedi domates zeytın peynır atıstrdım
su 2.5 lt
Spor
20 dk plates vıdyosu
8 dk cardıo vıdyosu
45 dk leslıe
Puan 525
@_Vera_Arrietty_ A Aylakkadin
Merhaba sağolun. Allah bağışlasın. Benim de doğum kilolarım. Nerdeyse 1. Sene sonra başladım vermeye çalışmaya. Emzrime süresi vb. Daha bayağı beklemek gerek, hayırlı günler
Canım 3 yıldır bende hiç durmadım sadece tüp bebek kaldı ben devletin tüp bebek merkezinde yaptıracağım raporum hazır fakat merkez pandemi in başından beri kapalı Eylül de son aşılamayı yaptırdım inşallah merkezde bu ay yavaş yavaş hasta alımına başlamış adet olunca gideceğim inşallah çok teşekkür ederim sağolasınAmin. İnşallah canım. Ben direk tedavilere başlamıştım da ondan söyledim bunları yanlış anlama ne olur. Giderken konu aç yada haber ver dua edelim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?