- 7 Aralık 2020
- 8
- 33
- 3
- 45
merhabaCuma 65.95
Kontrol 64.80
Hedef 64.50
Bugun ben spor yapmıyorum. Yarin diyetisyenin olcum günü. Bir önceki gun birakmami istiyor.
Cok cok teşekkür ederim.merhaba
sen de baya vermişsin kilo tebrik ederim
diyetisyenle mi verdin hep?
Kontrol icinde fotoğrafli mi olmaliIlk tartim. Hedefim 70 kg. Yalniz yürüyüşü ve adim icin saatim yok benim. Evdeyim ustelik. Nasil yaparim bilemedim.
Hadi hayırlısı o halde güzel haberlerini alırız inşallah canım benimmCanım 3 yıldır bende hiç durmadım sadece tüp bebek kaldı ben devletin tüp bebek merkezinde yaptıracağım raporum hazır fakat merkez pandemi in başından beri kapalı Eylül de son aşılamayı yaptırdım inşallah merkezde bu ay yavaş yavaş hasta alımına başlamış adet olunca gideceğim inşallah çok teşekkür ederim sağolasın
Aslında en sağlıklısı diyetisyen eşliğinde vermeye çalışmak.Cok cok teşekkür ederim.Önceki 80li kilolarimi soyluyorsaniz orada birsey yemeden verdim. Fakatsimdi diyetisyenle vermeye çalışıyoruz. Cunku ben bir yerden sonra metabolizmami oyle bir durdurdum ki su icsem yariyor gercek oldu.
Hayir gerekmiyorKontrol icinde fotoğrafli mi olmali
Ilk haftadan sonra hic yok. Etimek var gunde yada 2 gunde bir birdilim.Aslında en sağlıklısı diyetisyen eşliğinde vermeye çalışmak.
Şu an nasıl gidiyor peki?
ekmek falan veriyor mu diyetisyen?
Ben ekmek yemeyi özlüyorum
Hayir gerekmiyor
Onemli olan Cuma günü fotografli bildirim
lubbetulayn telefona cogu kisi adim sayar yukledi.
Evde 15bin veya ustu atan takim arkadaslarimiz var. Yani mumkun
Leslie videosu acip telefon cebinizde olursa oyle de sayar adimlari
3-4 kiloyu hızlı vermek sorun olmaz belki ama yüksek kiloları hızlı vermek ciddi problem benceIlk haftadan sonra hic yok. Etimek var gunde yada 2 gunde bir birdilim.
Bence boylesi daha iyi ben cok hizli verdim. Goren herkes cok sasirdi ama saglikli degildi gerçekten. 81 den 62 te düşmüştüm. Ama sonrasi gelmedi
Ama veremezmisiz normalde hizlica. Ben yemeyince oyle oldu.3-4 kiloyu hızlı vermek sorun olmaz belki ama yüksek kiloları hızlı vermek ciddi problem bence
Benim de şu son 5 kilo var
Versem rahatlıycam :)
ben ketojenik diyetle veriyorumAma veremezmisiz normalde hizlica. Ben yemeyince oyle oldu.
Ahh zor şartlarda şavaşıyoruz bacım. Guzelım çıtır miss kokulu sımıtleri yıyemıyoruzBacım biz simitsiz napcaz?
Ay şu 60ı bi göreyim :)Ahh zor şartlarda şavaşıyoruz bacım. Guzelım çıtır miss kokulu sımıtleri yıyemıyoruz
Artyla dönmüşsün halbukı eksıyle gelırdın
Anaa cumadan pazartesıye bı kılo masallahCuma 65.95
Kontrol 64.80
Hedef 64.50
Bugun ben spor yapmıyorum. Yarin diyetisyenin olcum günü. Bir önceki gun birakmami istiyor.
Bnde if ama sutlu kahvemden odun veremiyorum bıde ketoya da benzıyor meyve ve karb sadece sebzeden alıyorumben ketojenik diyetle veriyorum
haftada 2-2,5
yemeden asla dayanamam zaten :)
Bu ne demek?ben ketojenik diyetle veriyorum
haftada 2-2,5
yemeden asla dayanamam zaten :)
Tatlılar börekler mantılarArtyla dönmüşsün halbukı eksıyle gelırdın
Anaa cumadan pazartesıye bı kılo masallah
Bnde if ama sutlu kahvemden odun veremiyorum bıde ketoya da benzıyor meyve ve karb sadece sebzeden alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?