- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Ya nasil biliyor musun dun 64.8 bugun sabah 66 diyetisyen kontrolum var. Tuvalete gidemiyorumBen de su çok içtiğimde şişiyorum herzaman. Suyun şişkinliği sabah bile devam ediyor,
Ay yaa o zaman katı birşey yesen, kilo yapsa da vücudun çalışır, öyle dene. Ben de diyete başladığımdan beri afedersin kakanın sertliği değişiyorYa nasil biliyor musun dun 64.8 bugun sabah 66 diyetisyen kontrolum var. Tuvalete gidemiyorum
yaa bende davul gibi şişim bizi dukan birası paklar
Evet kızlar dediğiniz gibi en iyisi bu hafta içi yapayım ben bu dukan birasınıGeçen hafta @_Vera_ bana dukan birasını önermişti, oldukça odem attırıyor, yapabilirsin. Ben de haftada iki gün yapmaya karar verdim.
Amin canım çok saolRabbim güle güle oturmayı nasip etsin.
Çünkü erkenden kalktım süt helvası yaptımGünaydın mesajında geç kaldın
ooo eline sağlıkÇünkü erkenden kalktım süt helvası yaptım
Nasipse arkadaşlarıma götürmek için
Teşekkürler canımooo eline sağlık
Valla bılmıyom canım ya regl olmama da 3-4 gun var ondan degıldır herhaldeesmeriiim kuzum bende arti oldum. Bence takildikca şişiyoruz sanırım
bende cok salata yıyorum acaba omu sıskınlık yapıyo halbukı cok yıyorumkı yesıllık bagırsak calıstırır dıyeBen de su çok içtiğimde şişiyorum herzaman. Suyun şişkinliği sabah bile devam ediyor,
Benımde aylrdr boyle. Gtsemde azıcık yaparım kalanı ıcımde kalırYa nasil biliyor musun dun 64.8 bugun sabah 66 diyetisyen kontrolum var. Tuvalete gidemiyorum
Chloe yapcam bnde bugun karın ıcın olanlarından bacaklarım acaıp agrıdı cunkuGünaydın kızlar
Bugün 50 dk chloe programım var sonrasına bakicam halim kalırsa. Bu arada göbek sıkılaşmaya başladı belirgin farklar oluyor.
Günaydın canım afiyet olsun bende aynı şekilde haşlanmış yumurta ve tam buğday ile yaparım kahvaltımı daha yeni kalktımE English_teacherrr eşim günaydın hemen planımı anlatayım sabah tam buğday ekmekçik , peynir, yumurta ve hindi füme ile sandviç ve kahve ile kahvaltıyı yapmayı planlıyorum. Kızların dediği gibi dukan birasını denicem Çarşamba
Çok geçmiş olsunRahim iltihabi
Çok geçmiş olsun canım yeni okudum şimdi nasıl kızın daha iyidir umarımIyi aksamlar kizlar
Benim kiz kresde gelince ateslendi
Galiba disarida yagmur da olduklari icin tum gün
Ates nobetindeyim bu gece sabaha kadar.
Pek göremedim. Okumadim da. Hemen menu yazip musade isteyeceğim.
12 de
1 yumurta kiyma ile
Yesilcay
Aksam
1 kase Mercimek corbasi
Su 2 L
Adim cok az
Yaaa çok kötü olmuş canım yaa evet bide hasta hasta sırf takım için yapmıştın sağlık olsun üzme kendiniHasta halimle sırf takım için çabaladım bu kadar oturam ağlıyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?