Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya nasil biliyor musun dun 64.8 bugun sabah 66 diyetisyen kontrolum var. Tuvalete gidemiyorum
Ay yaa o zaman katı birşey yesen, kilo yapsa da vücudun çalışır, öyle dene. Ben de diyete başladığımdan beri afedersin kakanın sertliği değişiyor dün tesadüf köfte ekmek yiyince kakam düzeldi valla napıyım anlatmam gerekti

esmeriiim kuzum bende arti oldum. Bence takildikca şişiyoruz sanırım
Valla bılmıyom canım ya regl olmama da 3-4 gun var ondan degıldır herhalde
Ben de su çok içtiğimde şişiyorum herzaman. Suyun şişkinliği sabah bile devam ediyor,
bende cok salata yıyorum acaba omu sıskınlık yapıyo halbukı cok yıyorumkı yesıllık bagırsak calıstırır dıye

Ya nasil biliyor musun dun 64.8 bugun sabah 66 diyetisyen kontrolum var. Tuvalete gidemiyorum
Benımde aylrdr boyle. Gtsemde azıcık yaparım kalanı ıcımde kalır yokmu acaba kalorısız cıkartıcı bısey
Günaydın kızlar
Bugün 50 dk chloe programım var sonrasına bakicam halim kalırsa. Bu arada göbek sıkılaşmaya başladı belirgin farklar oluyor.
Chloe yapcam bnde bugun karın ıcın olanlarından bacaklarım acaıp agrıdı cunku

Günaydın canım afiyet olsun bende aynı şekilde haşlanmış yumurta ve tam buğday ile yaparım kahvaltımı daha yeni kalktım

Çok geçmiş olsun canım yeni okudum şimdi nasıl kızın daha iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…