Ya efsAy yaa o zaman katı birşey yesen, kilo yapsa da vücudun çalışır, öyle dene. Ben de diyete başladığımdan beri afedersin kakanın sertliği değişiyordün tesadüf köfte ekmek yiyince kakam düzeldi valla napıyım anlatmam gerekti
Sabah hayatimda ilk kez zeytin yağı ictim yaValla bılmıyom canım ya regl olmama da 3-4 gun var ondan degıldır herhalde
bende cok salata yıyorum acaba omu sıskınlık yapıyo halbukı cok yıyorumkı yesıllık bagırsak calıstırır dıye
Benımde aylrdr boyle. Gtsemde azıcık yaparım kalanı ıcımde kalıryokmu acaba kalorısız cıkartıcı bısey
Chloe yapcam bnde bugun karın ıcın olanlarından bacaklarım acaıp agrıdı cunku
Ay yaa o zaman katı birşey yesen, kilo yapsa da vücudun çalışır, öyle dene. Ben de diyete başladığımdan beri afedersin kakanın sertliği değişiyordün tesadüf köfte ekmek yiyince kakam düzeldi valla napıyım anlatmam gerekti
Vera her gun baska video mu yapacahozVideomuzu da bıraktım buraya kızlar
Olur ya böyle mağdur kalmaktansa duvara paylaşıyor gibi oluyorsedulu kaptanim biz es olalim. Benim es de aktif degil
Alıntı yapayım da chloe sonrası gözden kaçmasınVideomuzu da bıraktım buraya kızlar
Haha kiyamam :))Olur ya böyle mağdur kalmaktansa duvara paylaşıyor gibi oluyor
Memleketin de aynı valla burda da yağmur fenaHava cok kotu
Yagmur ve sis
Hic sasirmadimMemleketin de aynı valla burda da yağmur fena
Geçmiş olsun canım neden oldu?Rahim iltihabi
Hoşgeldin canım bende çok severim pasta yapmayı.Kullanıcı Adı :ich blumen
İsim (İsteğe Bağlı ):helin
Mesleginiz:ev hanımı (pastacı)
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2
Yaşadığınız şehir:Almanya
Boyunuz :1.69
Kilonuz:77
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayenizastayla aşk yaşamam
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?daha fit ve yasımı gostermek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet
SelamArrietty_
Selam bugün cezaları yapıcam. Gece ağlaya ağlaya uyumuşum. Çok gergindim. Sabah kalktım. Başım ağrıyo
Canım niye agladı?Arrietty_
Selam bugün cezaları yapıcam. Gece ağlaya ağlaya uyumuşum. Çok gergindim. Sabah kalktım. Başım ağrıyo
Ooh çok güzel gitti. Sabırsızlıkla bekliyordum. Çok da iyi hazırlanmıştım. Ama 5-10 dk önce ilanlarını bir kere daha gözden geçirdim. Başlığını büyük ve koyu harflerle meslek ismini yazmışlar ama ilanın yazısının içinde küçücük bir "stajyer" kelimesi vardı. Acaba eksem mi diye düşündüm. Ama sonra "sen doğru okumamışsın aptal, durumu anlat bari öyle çık" diye düşündğm. Anlattım durumu. İş aradığımı söyledim. Karşımdaki kişi de "bizim işe alımlarımızda da böyle 2 ay staj yaptırıp öyle alıyoruz" dedi. Onun dışında kendileri soru sordular. Test projesi yollayacaklarını söylediler. Konuşma kapandı. Sonra eski iş yerimdeki olayın aynısı olmasın? Diye düşündüm. Erkek arkadaşım da "hatayı 2. Kez yaparsan sen gerizekalısın" konuşmasını çekti. Ağladım sonra da 11 buçukta uyudumSelamHayirdir canim
Istedigin gibi gecmedi mi is konusmasi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?