Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya efs
Sabah hayatimda ilk kez zeytin yağı ictim ya

soracagim bakalim bugun

Olur ya böyle mağdur kalmaktansa duvara paylaşıyor gibi oluyor
Haha kiyamam :))
Gecmisi okumadim tek tuk gözüme carpan seyler var.
Adim sayin yuksek yine. Beslenme az herhal normale gore

Daha su orucu yapamiyacagim demistim ama haftasonu ekmek yemis olmam Sisirdi beni.
Su orucuna gectim
Gittigi yere kadar diyeyim. Gün belirleyince yapamiyorum

Gunaydin hanimlar...
Kahvalti, kahve keyfi, ufak tefek ev isleri, makineleri calistirma vs bu saat oldu.
Evin icinde gezinirken 1107 adim olmus bile...

Birazdan da egzersize baslarim, sonra da tempolu adimlama...
Su spor hekimi adayi kizimiz kafami karistirip duruyor.
Ben tempolu adimlamayi sabah 45-60 dk, oglenden sonra 30-45 dk, gece yaptigim zaman da 30 dk yapiyorum.

Kizimiz cok fazla, toplamda 60 dk yeterli diyor.
Simdi iyi olabilirsin ama ilerde dizlerin sorun cikarir diyor.

5000-6000 adim hadi tempolu olsun, kalan ev hali yuruyusu olsun diyor.

Ilk zamanlarda da 7500 toplam adim simdilik yeter demisti.
Esim de olimpiyatlara mi hazirlaniyorsun diyor, dinle kizi diyor...

Isin uzmani boyle diyorsa, vardir bir bildigi.
Gerci yuruyuse dogrudan dalmiyorum.
Illa once egzersizlerini yapiyorum, guzelce isiniyorum...

Neyse baslayayim da, bakacagim.

Herkese kolay gelsin...

Hoşgeldin canım bende çok severim pasta yapmayı.
Sen yapcan ama yemiycen ben eşime taddırıyorum nasıl olmuş diye.

Arrietty_
Selam bugün cezaları yapıcam. Gece ağlaya ağlaya uyumuşum. Çok gergindim. Sabah kalktım. Başım ağrıyo
Canım niye agladı?
Ben kolejde çalışıyordum parası az işi çok. Eşimde dediki çalış kpss ye atanırsın.
Çalıştım neyse atamam olmadı.0.5 puan ile olsaydı çokkk uzaklara gitcektim kadrolu sonra sözleşmeli Elazığ a atandım o yıl Devlet sözleşmeli ögretmenleri koroya geçirdi hak verdi yeniden atama yaptı.
Ama kodrolular sabit kaldı ben eşimin yanına döndüm.
Sende herne istiyorsan Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.

Selam Hayirdir canim
Istedigin gibi gecmedi mi is konusmasi?
Ooh çok güzel gitti. Sabırsızlıkla bekliyordum. Çok da iyi hazırlanmıştım. Ama 5-10 dk önce ilanlarını bir kere daha gözden geçirdim. Başlığını büyük ve koyu harflerle meslek ismini yazmışlar ama ilanın yazısının içinde küçücük bir "stajyer" kelimesi vardı. Acaba eksem mi diye düşündüm. Ama sonra "sen doğru okumamışsın aptal, durumu anlat bari öyle çık" diye düşündğm. Anlattım durumu. İş aradığımı söyledim. Karşımdaki kişi de "bizim işe alımlarımızda da böyle 2 ay staj yaptırıp öyle alıyoruz" dedi. Onun dışında kendileri soru sordular. Test projesi yollayacaklarını söylediler. Konuşma kapandı. Sonra eski iş yerimdeki olayın aynısı olmasın? Diye düşündüm. Erkek arkadaşım da "hatayı 2. Kez yaparsan sen gerizekalısın" konuşmasını çekti. Ağladım sonra da 11 buçukta uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…