Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Destek olacagina biraz köstek olmus.
Ayni sekilde sonuclanacagi ne malum?
Uzuldum ya
Zaten o deneyim seni cok uzdu. Birde boyle demesi hic hos olmamis..

su çok az olmuş
menü çok güzel afiyet olsun
adımlar şahane
o zaman bol spor yapcaz köfteyi eritmek için sporun çok az. 500 bacak hareketini bölgesel hareketten hesaplayabilirsin canım
Kısmet canım üzüldüm bende valla. Telafi yaparız ya bu hafta 1 kg üstünde versek gruba yine katkımız olur herhalde
Kesinlikle bugün ve yarın ödem için dukan birası yapmam lazım
Bugünkü menüm sabah
2 yumurta
1 yk kadar lor peynir
5 zeytin
Öğle
1 bardak kahve
Aksam
3 yk güveç
2 yk bulgur pilavı
Ara çay
Su 3.5 lt
Spor 3 mil leslie 315p
30 jj 90p
Toplam 405 p
@_Vera_ Arrietty_
Mükemmel bir gün canım maşallah
Kizlar neler yapmam gerek bna anlatabilirmisiniz
Merhaba hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım
Ödem mi artılar kaçamak da yok sende çok güzel gidiyorsun
Çok geçmiş olsun
Ayy pastayı bende çok severim ama çok hain bir dilim yesek hemen kilo
Sporlar şahane
Köfte ekmeğin siniri geçmedi
Erimedi duruyor

Şu üç gün lütfen hata yapmıyım lütfennnnn
Sabah sandviç yemen de birazcık hata bir hafta bile olmadan 2 dilim börek sandviç köfte ekmek yedin. Başta karbonhidrat alarak kilo veriyor metabolizması böyledir dedim ama bu kadar karbonhidrat çok fazla. Spor ile telafi edebilirsin yediğin karbonhidratı aç bekleyerek daha fazla dengeni bozarsın
Vera her gun baska video mu yapacahoz
Evet her gün farklı bir bölgeye odaklanıyoruz

Ya ben vsr ya basindan beri o 22 dklik bacagi yapıyorum. Cunku haftalik saniyordum Bacaklarim yok artik ama hic incelmeyen bacak ustlerim 1.5 cm.inceldi

Merhaba,
Doğumdan sonraki ilk sporlarımı yapıyorum, o kadar ayın hareketsizliği resmen vücudumu oduna çevirmiş, yaptıkça rahatlıyorum. Şu an tüm hareketleri aktif bir şekilde yapamıyorum tabi, kilo verdikçe daha iyi olacak, inanıyorum.
Buraya yazıyor olmak gerçekten çok motive edici oluyor, yoksa gece gece niye spor yapayım ya da niye teklif edilen gözlemelerin tadına bakmayayım .

Inşallah verirsin cnm ben doğumlardan sonra 67 kiloya kadar düşüyordum zaten aşağısı çok kötü duruyor bende. Yedikçe 77 oldum inşallah hep beraber istediğimiz kiloya gelicez

Pasta ah pastainsanı rezilce ediyor mutluda

Bende 27 küçüksün benden kardeş

Sabah 4 bin adım attım

Kahvaltı
1 avakado
1 yemek kaşığı taze çökelek yedim (Almanya"da adı başka ben türkçesini bilmiyorum tadını taze çökeleğe benzetiyorum )

Şimdide sütsüz şekersiz bi kahve içiyorum...

Sonrada 11:00'da sürüş dersim var ...
Tekrar bi türk marketine yürürüm ...

Destek olacagina biraz köstek olmus.
Ayni sekilde sonuclanacagi ne malum?
Uzuldum ya
Zaten o deneyim seni cok uzdu. Birde boyle demesi hic hos olmamis..
Evet,ben bir taraftan işi öğrenirim. Evde olacağıma vakit geçer diye düşündüm. Ama o "yok emeğini sömürecekler,yok gerizekalı gibi davranma,eski iş yerindeki gibi olacak" gibi söylemler kullandı. Çok arada kaldım.

Sans verip gitmen iyi olmus is gorusmesine.
Senin gibi dusunurum ben. Hem ogrenir hem vakit gecirirsin. Evde olmaya aliskin degilsen zor cunku
Uzme o tatli canini

15bin adim tamamladim Bende simdi.
Yagmur hala yagiyor. Ekran islaninca ara ara bakiyor yaziyorum
Süpersin cnm bende çıkıcam 1 saat yürüyüşe burdada yağmur var kizlarim kreşte yarından itibaren yasak artık kreşte evdeyiz evde spora devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…