Hayrdr canım neden ağladınArrietty_
Selam bugün cezaları yapıcam. Gece ağlaya ağlaya uyumuşum. Çok gergindim. Sabah kalktım. Başım ağrıyo
Destek olacagina biraz köstek olmus.Ooh çok güzel gitti. Sabırsızlıkla bekliyordum. Çok da iyi hazırlanmıştım. Ama 5-10 dk önce ilanlarını bir kere daha gözden geçirdim. Başlığını büyük ve koyu harflerle meslek ismini yazmışlar ama ilanın yazısının içinde küçücük bir "stajyer" kelimesi vardı. Acaba eksem mi diye düşündüm. Ama sonra "sen doğru okumamışsın aptal, durumu anlat bari öyle çık" diye düşündğm. Anlattım durumu. İş aradığımı söyledim. Karşımdaki kişi de "bizim işe alımlarımızda da böyle 2 ay staj yaptırıp öyle alıyoruz" dedi. Onun dışında kendileri soru sordular. Test projesi yollayacaklarını söylediler. Konuşma kapandı. Sonra eski iş yerimdeki olayın aynısı olmasın? Diye düşündüm. Erkek arkadaşım da "hatayı 2. Kez yaparsan sen gerizekalısın" konuşmasını çekti. Ağladım sonra da 11 buçukta uyudum
su çok az olmuşSu 1.5 lt
menü çok güzel afiyet olsunPazartesi kahvaltı 2 yumurta dan omlet arasında peynir bi dilim pastırma, 4 ceviz, 3 zeytin, 2 kuru kayısı, 2 t. K domates sos
Ara yeşil çay
Akşam 1 kase mantar çorbası (kremasız)
Karnıbahar, salata, 2 kaşık yogurt
Ara mandalina 10 tane çig badem fındık
Bolca su
adımlar şahane
o zaman bol spor yapcaz köfteyi eritmek için sporun çok az. 500 bacak hareketini bölgesel hareketten hesaplayabilirsin canımYine geçmiş yapamıyorum
Menümü yazayım ama bugün batırdım ve pişmanım. Öğleni batırdımakşam hafif geçirdim ama yine bile telafi olmamıştır. Geçen ıspanaklı böreği telafi etmiştim ama bunu akşam hafif olmasına rağmen eritemediğimi hissediyorum. Önümüzdeki 3 gün eğer bir hata daha yaparsam cuma günü asla hedefime ulaşamam. Öğlen ne yediğimi söylemeyip cezamı fazlasıyla çeksem ama kurallara aykırı olur sanırım. Yazıyorum üzülerek
Kahvaltı
Karışık sandwiç
öğle
Köfte ekmek
akşam
Mücver tadında birşey valla adını bilmiyorum, asla doyurucu değildi.
Kasap sucuk 4-5 adet
Az dilim salatalık
Çay
Yarım dilim çavdar ekmeği
spor
Yattığım yerden aşırı basit bacak hareketi . 500 adet. (Bunu hesaplar mısın @_Vera_ )
Sağol
su:2.800
çok üzgünüm yaa
Öğlen için
Arrietty_ @_Vera_
@s yaa nicki unutuyorum bi dak
@Ceyhans
@sedulu
Kesinlikle bugün ve yarın ödem için dukan birası yapmam lazımKısmet canım üzüldüm bende valla. Telafi yaparız ya bu hafta 1 kg üstünde versek gruba yine katkımız olur herhalde
Mükemmel bir gün canım maşallah
Merhaba hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayımKizlar neler yapmam gerek bna anlatabilirmisiniz
Ödem mi artılar kaçamak da yok sende çok güzel gidiyorsunSabah yesılçay
1 dılım peynır çay
Ara fıltre kahve
aksam 2 kofte yogurt salata
Su 2 lt
Markete gıderken yurudum bıraz
200 puan
Spor yapmadım sınırım cok bozuk butun gun yemedım dogruduzgun artım çoğalmış bune ya
Ciddi sıkıldım bu durumdan
A AylakkadinArrietty_ @_Vera_
Çok geçmiş olsunRahim iltihabi
Ayy pastayı bende çok severim ama çok hain bir dilim yesek hemen kiloKullanıcı Adı :ich blumen
İsim (İsteğe Bağlı ):helin
Mesleginiz:ev hanımı (pastacı)
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2
Yaşadığınız şehir:Almanya
Boyunuz :1.69
Kilonuz:77
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayenizastayla aşk yaşamam
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?daha fit ve yasımı gostermek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet
Sporlar şahane
Sabah sandviç yemen de birazcık hata bir hafta bile olmadan 2 dilim börek sandviç köfte ekmek yedin. Başta karbonhidrat alarak kilo veriyor metabolizması böyledir dedim ama bu kadar karbonhidrat çok fazla. Spor ile telafi edebilirsin yediğin karbonhidratı aç bekleyerek daha fazla dengeni bozarsınKöfte ekmeğin siniri geçmedi
Erimedi duruyor
Şu üç gün lütfen hata yapmıyım lütfennnnn
Evet her gün farklı bir bölgeye odaklanıyoruzVera her gun baska video mu yapacahoz
Ya ben vsr ya basindan beri o 22 dklik bacagi yapıyorum. Cunku haftalik saniyordumsu çok az olmuş
menü çok güzel afiyet olsun
adımlar şahane
o zaman bol spor yapcaz köfteyi eritmek için sporun çok az. 500 bacak hareketini bölgesel hareketten hesaplayabilirsin canım
Kesinlikle bugün ve yarın ödem için dukan birası yapmam lazım
Merhaba hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım
Ödem mi artılar kaçamak da yok sende çok güzel gidiyorsun
Çok geçmiş olsun
Ayy pastayı bende çok severim ama çok hain bir dilim yesek hemen kilo
Sporlar şahane
Sabah sandviç yemen de birazcık hata bir hafta bile olmadan 2 dilim börek sandviç köfte ekmek yedin. Başta karbonhidrat alarak kilo veriyor metabolizması böyledir dedim ama bu kadar karbonhidrat çok fazla. Spor ile telafi edebilirsin yediğin karbonhidratı aç bekleyerek daha fazla dengeni bozarsın
Evet her gün farklı bir bölgeye odaklanıyoruz
Ah kıyamam ama adına çok sevindim incelme olmasınaYa ben vsr ya basindan beri o 22 dklik bacagi yapıyorum. Cunku haftalik saniyordumBacaklarim yok artik ama hic incelmeyen bacak ustlerim 1.5 cm.inceldi
Hahaha vallahi bende.Ah kıyamam ama adına çok sevindim incelme olmasına
GünaydınAllah kolaylık versin
Çok çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl? İyidir inşaallah
üzüldüm ya
Afiyet olsun
Hoş geldiniz. Pasta
1 hafta yapmicam siparişler haftaya var ya inşallah yemicemHoşgeldin canım bende çok severim pasta yapmayı.
Sen yapcan ama yemiycen ben eşime taddırıyorum nasıl olmuş diye.
Inşallah verirsin cnm ben doğumlardan sonra 67 kiloya kadar düşüyordum zaten aşağısı çok kötü duruyor bende. Yedikçe 77 oldum inşallah hep beraber istediğimiz kiloya gelicezMerhaba,
Doğumdan sonraki ilk sporlarımı yapıyorum, o kadar ayın hareketsizliği resmen vücudumu oduna çevirmiş, yaptıkça rahatlıyorum. Şu an tüm hareketleri aktif bir şekilde yapamıyorum tabi, kilo verdikçe daha iyi olacak, inanıyorum.
Buraya yazıyor olmak gerçekten çok motive edici oluyor, yoksa gece gece niye spor yapayım ya da niye teklif edilen gözlemelerin tadına bakmayayım.
Pasta ah pastasu çok az olmuş
menü çok güzel afiyet olsun
adımlar şahane
o zaman bol spor yapcaz köfteyi eritmek için sporun çok az. 500 bacak hareketini bölgesel hareketten hesaplayabilirsin canım
Kesinlikle bugün ve yarın ödem için dukan birası yapmam lazım
Merhaba hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım
Ödem mi artılar kaçamak da yok sende çok güzel gidiyorsun
Çok geçmiş olsun
Ayy pastayı bende çok severim ama çok hain bir dilim yesek hemen kilo
Sporlar şahane
Sabah sandviç yemen de birazcık hata bir hafta bile olmadan 2 dilim börek sandviç köfte ekmek yedin. Başta karbonhidrat alarak kilo veriyor metabolizması böyledir dedim ama bu kadar karbonhidrat çok fazla. Spor ile telafi edebilirsin yediğin karbonhidratı aç bekleyerek daha fazla dengeni bozarsın
Evet her gün farklı bir bölgeye odaklanıyoruz
Yaptığın spor hangisi gülüm Bnde yapayim .Hahaha vallahi bende.
Evet,ben bir taraftan işi öğrenirim. Evde olacağıma vakit geçer diye düşündüm. Ama o "yok emeğini sömürecekler,yok gerizekalı gibi davranma,eski iş yerindeki gibi olacak" gibi söylemler kullandı. Çok arada kaldım.Destek olacagina biraz köstek olmus.
Ayni sekilde sonuclanacagi ne malum?
Uzuldum ya
Zaten o deneyim seni cok uzdu. Birde boyle demesi hic hos olmamis..
Sans verip gitmen iyi olmus is gorusmesine.Evet,ben bir taraftan işi öğrenirim. Evde olacağıma vakit geçer diye düşündüm. Ama o "yok emeğini sömürecekler,yok gerizekalı gibi davranma,eski iş yerindeki gibi olacak" gibi söylemler kullandı. Çok arada kaldım.
Öğleden sonra denicem bi yerden başlamam gerek artıkkolay gelsin
Süpersin cnm bende çıkıcam 1 saat yürüyüşe burdada yağmur var kizlarim kreşte yarından itibaren yasak artık kreşte evdeyiz evde spora devam15bin adim tamamladim Bende simdi.
Yagmur hala yagiyor. Ekran islaninca ara ara bakiyor yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?