Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sporlar muhteşem tebrik ederim menüde öyle ama suyu 2den arttırmaya çalışalım
30 dk leslie ve 4 dk zımba yaptım sporda çok istikrarlıyım Allah tan ya eşim zorluyor beni yemem için hafi ye dökülecek sen yemiyorum diye söyleniyor yoksa ben kaçamak yapmam
zaten eşler analar hep zalımdır yedirecekler illa spor süper ama
Ben bebeği asiya götürdüm, kahvaltıyı 12:30 da yaptım. Daha birşey yemedim, bir meyve öğünü bir de akşam öğünü yapacağım, ama suyu az içtim. Daha spor yapamadım.
ayy kıyamam aşı olmuş ateş felan yapıyor diye biliyorum aşı sonrasında iyi mi şimdi suyu yatana kadar bolca iç canım ödem olmasın
güzel menü abla süt helvası nedir diyet bişey mi ??
oooo pırasayı arnavutlar çok sever bizde böreği bile yapılır pırasanın çok severim afiyet olsun
8bin adım az değil maşallah ne güzel eksinin gelmesine çok sevindim
Selammm
@_Vera @arrietty
18.30 1 fırında balık
Salata
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim haşlanmış patates

Su 3.5
bugün bende de fırında balık var su süper
ayy regl olmuşsan kıyamam 2 kare bitter ye çok canın isterse sancın felan var mı
afiyet olsun abla süpersin
afiyet olsun canım menü çok güzel spor da güzel valla chloe yapanın alnından öpüyorum
Arrietty_ @_Vera_ esmeriiim
Yumurta lor peynir ve avakado bir tatli kasigi recel 1 dilim etimek
Oglen ananas yeşil cay
Aksama 2 dilim pizza ve salata :) 2 lt su içtim
Kol sporu yaptım. Kac puan bilmiyorum
yaaa ben bugün dedim allahını seven kaçamak yapmasın cuma yiyeydin kız cezası gelir ama bunun
afiyet olsun canım menü ve adımlar spor süper
Dimi ya, takimlar arasi iyi oldu boyle
Bu arada benden duymus olmayin
6. Takim kizlari cildirmis gibi adim atiyor. 20bin veya ustu atiyor cogu

Iyi kuzum, ates kalmadi. Tahmin ettigim gibi usuttu o disarida, yagmurda
benim 20K adımlarımmmm bugün sinirden bilekliği takmadım adım bildirimim yok zaten adım da atmadım dün de yalan oldu döv öldür beni
Kahvaltı
2 küçük dereotlu poğaça saat 10:00 gibi

öğle
Yok

akşam
Barbunya, salata, cacık saat 19:30 gibi

su: yarım litre

Arrietty_ @_Vera_ @sedulu Ceyhans
kızzz böbreklerine yazık
Sen dıyetısyenle verıyordun degılmı
Nasıl bı lısten var paylasrmısın. 2 dılım pizza serbest mi
2 dilim pizza veren diyetisyene ben kurban olurum
canım menün güzel ama lavaş için ceza gelir kan vermek bazen dengeyi bozuyor canım dinlen
menü süper afiyet olsun

Hic aklima gelmedi :)
Kiz babasi ile evdeydi. 8 de oglumu biraktim. Dere nin 2 km ilerisine park ettim. Eski sarkilari dinledikce yürüdum :))
Su almadim bile yanima unuttum. 12 de icebildim anca.
Cigkofte bitirdi beni
Çok yememişin ki cig köfteyi o kadar açlığın üstüne az bile

Arrietty_ su orucu nedır zeynebim acep bana iyi gelır mi yapsammı ne dersin
Ya aslinda uzun sureli olmali. Yarin daha dogrusu su an itibari yine basliyorum. Insta da takip ettigim biri var. 15gun yazmis. 15 günde istedigim kiloya ulasirim
Senin az kilon kaldi. Gerek var mi ki. Bide tavsiye edermiyim bilmem. Kotu yani yok. Ama zorlana bilir insan. 4 gun du herhal Max yaptigim. Gayet iyiydim ben. Kotu olmadim.

bende menümü yazayım:
sabah 2 haşlanmış yumurta peynir salatalık 1 çay kaşığı reçel avuç içi kadar yufka ekmeği
öğle 1 kareden de az bitter ve türk kahvesi
akşam 250 gram alabalık fırında salata muz
su 2 lt
spor 55 dk pilates 385 puan

Sağol cnm bende çok severim pırasayı böreğini de yaparım ama hazır yufkadan el açması değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…