Maalesef. Geç çıktığım için çaycı bile kapanmıştı. Gündüz bi 500 lük içtiğimle kaldım.Afiyet olsun cnm su sadece yarım litremi çok az olmuş
Yatana kadar 2_3 bardak daha iç de 1 litreyi geçsin hiç olmazsaMaalesef. Geç çıktığım için çaycı bile kapanmıştı. Gündüz bi 500 lük içtiğimle kaldım.
Maşallah cnm ne güzel istikrarlı ilerliyorsunTartıya son iki gün
Bugünü kurtardım şükür
Çarşamba ve perşembe de iyi giderse Allahın izniyle inşaallahHedefime tam ulaşıyorum, fazlası bile olabilir
Şimdi içerim ayıpsınYatana kadar 2_3 bardak daha iç de 1 litreyi geçsin hiç olmazsa
Hic aklima gelmedi :)Aç aç 25 bin adımı nasıl attın kaptanım
Sağollll. Bekle beni cumaMaşallah cnm ne güzel istikrarlı ilerliyorsun
2 bard içtim.Şimdi içerim ayıpsın
Al bndende o kadarBen daha 10000 hiç geçemedim. Coşmuş bunlar
sporlar muhteşem tebrik ederim menüde öyle ama suyu 2den arttırmaya çalışalımBugün ki menüm
Kahvaltı
1 avakado
1 kaşık taze çökelek
Ara
Kahve (sütsüz şekersiz)
Öğlen
1 kase ezo gelin çorbası
1 dilim ekmek
Ara
Bi küçük çikolata
1 bardak organik porttakal suyu
Akşam
1 elma
Uyumadan önce yeşil çay falan icerim
Su 2 lt olur
Spor
8000 adım
500 ip atlama
100 mekik
zaten eşler analar hep zalımdır30 dk leslie ve 4 dk zımba yaptım sporda çok istikrarlıyım Allah tanya eşim zorluyor beni yemem için hafi ye dökülecek sen yemiyorum diye söyleniyor yoksa ben kaçamak yapmam
ayy kıyamam aşı olmuş ateş felan yapıyor diye biliyorum aşı sonrasında iyi mi şimdi suyu yatana kadar bolca iç canım ödem olmasınBen bebeği asiya götürdüm, kahvaltıyı 12:30 da yaptım. Daha birşey yemedim, bir meyve öğünü bir de akşam öğünü yapacağım, ama suyu az içtim. Daha spor yapamadım.
güzel menü abla süt helvası nedir diyet bişey mi ??Kahvaltı
1 yumurta ,1 kk peynir.,5 zeytin, 2 kuru kayısı,
3 yk domates suyu zeytinyağlı , 1 dilim ekmek,1 fincan çay
Aralarda
1 kk süt helvası
1/2 elma
1 bardak şekersiz süt
1incir 5 fındık
Akşam
1 adet ıspanaklı peynirli pide
5 adet lahana sarması
1/2 kase yoğurt
1 bardak karışık meyve suyu
Su ve adımı sonra ekleyeceğim nasipse
@JaneRizzoli @_Vera_Arrietty_
oooo pırasayı arnavutlar çok sever bizde böreği bile yapılır pırasanın çok severim afiyet olsun
8bin adım az değil maşallah ne güzel eksinin gelmesine çok sevindimSelam kızlar nasılsınız oğluma kreşten alıp yeni girebildik eveçok yorulduk çoğu işimizi hallettik şükür. @_Vera_ canım ben bugünde extra spor yapamadım halim yok 8000kusur adım oldu yapabilirsem Leslie gibi yerinde sayarım biraz 10000e çıkarmaya çalışacağım bakalım. @Ayse_M eşim senin günün nasıl geçti ben sabah tartıldım dün yatmadan yeşil çay içmiştim bu sabah 69,7 geldim düne göre -400gr dünkü ödemdi demekki
bugün bende de fırında balık var su süper
ayy regl olmuşsan kıyamam 2 kare bitter ye çok canın isterse sancın felan var mıPert durumdayım. 10 dk chloe katın yaptım duşa bı gırdım reglim meraba dedı. Cok lazımdı cumadan sonra geleydi. Insallah cumaya kadar bana kattıgı attılar gıder. Bıde canım cıkolata ıstemesın cokk amın.
afiyet olsun abla süpersinArrietty_ ,@_Vera_ ,@sedulu , Ozzybal
Artik sabah ilk isim kuru kayisi+kuru incir+ilik su oldu...
KAHVALTI:
Peynirli tost
Bol yesillik ve klasik tabagim.
Sade Turk Kahvesi
6 cig findik
Yesil cay
OGLEN:
1 adet elma
2 adet ceviz ici
5 adet cig badem
1 bardak kefir
Yesil cay
AKSAM:
4 adet firinda kofte
1 kase beyaz lahanali kis salatasi
1 kase yogurt
Ihlamur
SU:
3 lt
SPOR:
Diz-bacak egzersizi. 150 puan
Kol-omuz egzersizi.
100 puan.
afiyet olsun canım menü çok güzel spor da güzel valla chloe yapanın alnından öpüyorumbugunku yedıklerımı de yazayım
Sabah 9:30 kahvaltı
Ara sutlu fıltre kahve
Ara 1 mandalına
Aksam 18:30 tavuklu salata yoğurtlu
Salatadan fazla yemedım ama cok yemış gıbı mıdem kocaman ne yesem şişiyorum sankı
Yarından ıtıbaren salata yemıycem rutıne bagladım sanırım salatayı duraksatacak benı
Su 2.5 lt şuana kadar
Spor 10 dk chloe
@_Vera_Arrietty_ @Aylakkadin
yaaa ben bugün dedim allahını seven kaçamak yapmasın cuma yiyeydin kız cezası gelir ama bunun
afiyet olsun canım menü ve adımlar spor süperİyi akşamlar canlar bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 4 dilim sucuk
1 tb ekmeği
25 gr peynir
Yeşillik 1 tk fıstık ezmesi
Öğle 10 gr ceviz 10 gr yer fıstığı ve tarçınlı türk kahvesi
Ara 1 mercimekli muffin
Akşam kabak ve havuçlu yoğurtlu salata ve kış salatası 1 kase kadar
Su 3 lt
Spor 2 mile leslie 15 dk plates 105 puan
10000 adım
Arrietty_ @_Vera_ @sedulu @Melegimkorusun
benim 20K adımlarımmmm bugün sinirden bilekliği takmadım adım bildirimim yok zaten adım da atmadım dün de yalan oldu döv öldür beniDimi ya, takimlar arasi iyi oldu boyle
Bu arada benden duymus olmayin
6. Takim kizlari cildirmis gibi adim atiyor. 20bin veya ustu atiyor cogu
Iyi kuzum, ates kalmadi. Tahmin ettigim gibi usuttu o disarida, yagmurda
kızzz böbreklerine yazık
2 dilim pizza veren diyetisyene ben kurban olurumSen dıyetısyenle verıyordun degılmı
Nasıl bı lısten var paylasrmısın. 2 dılım pizza serbest mi
canım menün güzel ama lavaş için ceza gelir kan vermek bazen dengeyi bozuyor canım dinlenSabah : incir kürü(bebek için) +1 çb kefir
Kahvaltı: 3 yk granola(ev yapımı) +1 su bardağı süt
Proteinli süt(200ml)+1/2 nar
incir kürü(bebek için)
Akşam yemeği:tavuk ızgara+salata+1 dilim lavaş(dayanamadım)
Türk kahvesi+ maden suyu +hurma
Su : 2.5 lt
Spor olarak;
7 dk pilates(kol)(34kl)= 49 puan
Adımı foto olarak paylaşacağım
Arrietty_ @sedulu @_Vera_ bugün kan verdiğim için sanırsam bayağı halsiz hissediyorum kendimi o yüzden tek egzersiz yapabildim
menü süper afiyet olsunMerhabalar,
12:30 1 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, 8 zeytin, 1 kapya biber, 2 dilim ekmek
16:30 7 kaşık yeşil mercimek yemeği, 4 kasık yoğurt
18:30 1 elma, yarım portakal, çeyrek ayva, yarım bardak kefir
20:00 1 türk kahvesi, 5 fındık
Su: 1.5 litre, yatana kadar 2.5 olur, 1 maden suyu içeceğim.
Spor bilgilerini gece gireceğim
Arrietty_ @_Vera_ @sedulu @CanTorun
Çok yememişin ki cig köfteyi o kadar açlığın üstüne az bileHic aklima gelmedi :)
Kiz babasi ile evdeydi. 8 de oglumu biraktim. Dere nin 2 km ilerisine park ettim. Eski sarkilari dinledikce yürüdum :))
Su almadim bile yanima unuttum. 12 de icebildim anca.
Cigkofte bitirdi beni
Ya aslinda uzun sureli olmali. Yarin daha dogrusu su an itibari yine basliyorum. Insta da takip ettigim biri var. 15gun yazmis. 15 günde istedigim kiloya ulasirimArrietty_ su orucu nedır zeynebim acep bana iyi gelır mi yapsammı ne dersin
Sağol cnm bende çok severim pırasayı böreğini de yaparım ama hazır yufkadan el açması değilsporlar muhteşem tebrik ederim menüde öyle ama suyu 2den arttırmaya çalışalım
zaten eşler analar hep zalımdıryedirecekler illa spor süper ama
ayy kıyamam aşı olmuş ateş felan yapıyor diye biliyorum aşı sonrasında iyi mi şimdi suyu yatana kadar bolca iç canım ödem olmasın
güzel menü abla süt helvası nedir diyet bişey mi ??
oooo pırasayı arnavutlar çok sever bizde böreği bile yapılır pırasanın çok severim afiyet olsun
8bin adım az değil maşallah ne güzel eksinin gelmesine çok sevindim
bugün bende de fırında balık var su süper
ayy regl olmuşsan kıyamam 2 kare bitter ye çok canın isterse sancın felan var mı
afiyet olsun abla süpersin
afiyet olsun canım menü çok güzel spor da güzel valla chloe yapanın alnından öpüyorum
yaaa ben bugün dedim allahını seven kaçamak yapmasın cuma yiyeydin kız cezası gelir ama bunun
afiyet olsun canım menü ve adımlar spor süper
benim 20K adımlarımmmm bugün sinirden bilekliği takmadım adım bildirimim yok zaten adım da atmadım dün de yalan oldu döv öldür beni
kızzz böbreklerine yazık
2 dilim pizza veren diyetisyene ben kurban olurum
canım menün güzel ama lavaş için ceza gelir kan vermek bazen dengeyi bozuyor canım dinlen
menü süper afiyet olsun
Bugün aralıklı oruç gibi olsun dedim, ama acıktım. Meyveyi bol tuttumAkşam yemeği yok gibi
Seni gidi gidi
ayy sizde de mi arnavutluk var yoksaSağol cnm bende çok severim pırasayı böreğini de yaparım ama hazır yufkadan el açması değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?