Evet zor oluyor yaaBugün aralıklı oruç gibi olsun dedim, ama acıktım. Meyveyi bol tuttum
Afiyet olsunSalı kahvaltı 2 tane kuru kayısı
2 tane göz yumurta, 7 tane zeytin, biraz peynir, 2 t. K sos, 1 t. K hakiki bal, bir küçük elma, 4 ceviz
Akşam 1 tabak mantar kavurma etli yumurtalı, yogurt
Su anca bir buçuk litre olmuştur.
Yürüyüşün resmini atarım.
Cumaya kadar yapacağız degil mi
Malesef 4 yıldır uğraşıyorum. Bakalım Allah herşeyin hayırlısı versinÇok güzel düşünüyorsun benim doktorum hemen beni tartardı.
Nasip kısmet canım
Tabiki en önemlisi de İnanmak bolca dua yoktan var eden Allah var.
Ay ben çok kötü hissederdim her doktora gittigimde kusardım.
Seni çok iyi anlıyorum.
Varyemez kız ben bugün 66 çıktım ya
Noldu bilmiyorum hiç
Kaçamak da yapmıyorum aslında
Günüm de böyleydi
Reçeli de bimde buldum, şekersistevia ile tatlandırılmış.
@esmerii beni tut yarin sahane bir menü ile geliyorum. Yeniden 3 lt su yeşil cay ve aktardan aldığım bitki çayı da var
15 aralık menüm
Sabah : 2 yumurtadan kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
8 zeytin
Öğlen : 4 kaşık yoğurt
Maydanoz
6 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
Ara: yarım muz
4 Fındık
Sütlü türk kahvesi
Akşam : 4 kaşık bezelye yemeği
3 kaşık yoğurt
4 köfte
4 zeytin
1kk peynir
1 dilim ekmek
Ara: yarim muz
Su : 1 litre
Spor : 40 dk yürüyüş
@_Vera_Arrietty_
Afiyet olsun kızlarSalı kahvaltı 2 tane kuru kayısı
2 tane göz yumurta, 7 tane zeytin, biraz peynir, 2 t. K sos, 1 t. K hakiki bal, bir küçük elma, 4 ceviz
Akşam 1 tabak mantar kavurma etli yumurtalı, yogurt
Su anca bir buçuk litre olmuştur.
Yürüyüşün resmini atarım.
Doktor kreşe gidecek çocuklar mutlaka kapıyorlar demişti, biz de yaptırdık, oğlum asiya rağmen yine de bir geceyi zor geçirdi. Evet ağızdan damlatiyorlar.İykide yaptırmışsın ben yaptırmamıştım büyük kızıma anaokulu da kaptı
Sonrada küçük kızıma verdi
6 hafta ugraştım hastanede.
Rota virüs agızdan damlatıyorlar.
Bilgisayar mühendisiyimCanım sevgilinin tavrı hiç güzel degil.
Yanlışta yapabilirsin.
Senin mesleğin ne?
Afiyet olsunMenü bildirimi
Kahvaltı 2 yumurtali omlet salatalik maydanoz 3 siyah zeytin yeşil çay
Öğlen kahve
Akşam bir tabak nohut yemeği bir yemek kaşığı pilav
Su 3.5 lt
Chloe ting 50 dk 500 puan
Mekik 50 adet 150 puan
Squat 50 adet 150 puan
Kol videosu 7 dk 49 puan
Toplam 849 puan
Arrietty_ @_Vera_
Eki Görüntüle 2740843
Önceki iş yerimde düşük ücretli 9 saat çalıştım. Bir daha bu tarz birşeye maruz kalmamı istemiyor. Bu güzel geçen iş görüşmemde aslında stajyer olarak beni istediklerini öğrendim. Zamanımı değerlendiririm diye düşünüyordum ama diğer taraftan da eski iş yerimin devamını yaşarım diye kararsız dururken böyle sert laflara maruz kalmak biraz gerdiHangi işle uğraşıyorsunuz, bilmiyorum ama ne olursa olsun kendi paranı kazanmak, ekonomik özgürlüğünü eline almak gibisi yok. 13 senedir kendi paramı kazanıyorum, işimize zaman ayırmamız gerek, emek harcamamız gerek, o zaman gelişim sağlarız biliyorum. Ama bazı erkekler çok bencil, o ilgi ve zaman sadece kendilerine yönelsin istiyorlar. Isımızı hobi sanıyorlar herhalde ya da en kötüsü kadın emeğini küçümsüyorlar. Eğer bu bir zihniyet problemi ise sizi çok yorar. Ister evinize, ister işinize, ister çocuklarınıza harcamış olun emeğiniz, çabanız çok değerli, siz de değerlisiniz.
Afiyet olsun canım sıkma canınıVaryemez kız ben bugün 66 çıktım ya
Noldu bilmiyorum hiç
Kaçamak da yapmıyorum aslında
Günüm de böyleydi
Reçeli de bimde buldum, şekersistevia ile tatlandırılmış.
ayy regl olmuşsan kıyamam 2 kare bitter ye çok canın isterse sancın felan var mı
Dusundurucu benım ıcın ama bakalım bı hafta artıyla bıtırırsem denıycemSenin az kilon kaldi. Gerek var mi ki. Bide tavsiye edermiyim bilmem. Kotu yani yok. Ama zorlana bilir insan. 4 gun du herhal Max yaptigim. Gayet iyiydim ben. Kotu olmadim.
Yapıyorum ama yemıyorumBayılırım içli köfte ye haşlayıp yerim rejimde.
Canım benim kızım 9 yaşında o zaman mecburi degilde yengemde doktor kendi çocuklarına yaptırmadı.Doktor kreşe gidecek çocuklar mutlaka kapıyorlar demişti, biz de yaptırdık, oğlum asiya rağmen yine de bir geceyi zor geçirdi. Evet ağızdan damlatiyorlar.
Maasallah canım ne kadar güzel sana tecrübe gerekiyor.Bilgisayar mühendisiyim
Yok canımProfil fotom hareketli gözüküyor mu kızlar?
Teşekkür ediyorum şimdiden
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?