Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Salı kahvaltı 2 tane kuru kayısı
2 tane göz yumurta, 7 tane zeytin, biraz peynir, 2 t. K sos, 1 t. K hakiki bal, bir küçük elma, 4 ceviz

Akşam 1 tabak mantar kavurma etli yumurtalı, yogurt

Su anca bir buçuk litre olmuştur.
Yürüyüşün resmini atarım.

Malesef 4 yıldır uğraşıyorum. Bakalım Allah herşeyin hayırlısı versin başka diyecek bişey kalmıyor. Elimden geleni yapıyorum gerisi tabiki Allaha kalıyor.

Varyemez kız ben bugün 66 çıktım ya
Noldu bilmiyorum hiç
Kaçamak da yapmıyorum aslında
Günüm de böyleydi
Reçeli de bimde buldum, şekersi stevia ile tatlandırılmış.

@esmerii beni tut yarin sahane bir menü ile geliyorum. Yeniden 3 lt su yeşil cay ve aktardan aldığım bitki çayı da var

Afiyet olsun kızlar
A Aylakkadin etiket olmamış

İykide yaptırmışsın ben yaptırmamıştım büyük kızıma anaokulu da kaptı
Sonrada küçük kızıma verdi
6 hafta ugraştım hastanede.
Rota virüs agızdan damlatıyorlar.
Doktor kreşe gidecek çocuklar mutlaka kapıyorlar demişti, biz de yaptırdık, oğlum asiya rağmen yine de bir geceyi zor geçirdi. Evet ağızdan damlatiyorlar.

Menü bildirimi
Kahvaltı 2 yumurtali omlet salatalik maydanoz 3 siyah zeytin yeşil çay
Öğlen kahve
Akşam bir tabak nohut yemeği bir yemek kaşığı pilav

Su 3.5 lt
Chloe ting 50 dk 500 puan
Mekik 50 adet 150 puan
Squat 50 adet 150 puan
Kol videosu 7 dk 49 puan
Toplam 849 puan
Arrietty_ @_Vera_

Önceki iş yerimde düşük ücretli 9 saat çalıştım. Bir daha bu tarz birşeye maruz kalmamı istemiyor. Bu güzel geçen iş görüşmemde aslında stajyer olarak beni istediklerini öğrendim. Zamanımı değerlendiririm diye düşünüyordum ama diğer taraftan da eski iş yerimin devamını yaşarım diye kararsız dururken böyle sert laflara maruz kalmak biraz gerdi

Varyemez kız ben bugün 66 çıktım ya
Noldu bilmiyorum hiç
Kaçamak da yapmıyorum aslında
Günüm de böyleydi
Reçeli de bimde buldum, şekersi stevia ile tatlandırılmış.
Afiyet olsun canım sıkma canını

Su 2 lt

ayy regl olmuşsan kıyamam 2 kare bitter ye çok canın isterse sancın felan var mı

karnım ve bacaklarım agrıyor üşüyorum sagol canım

Senin az kilon kaldi. Gerek var mi ki. Bide tavsiye edermiyim bilmem. Kotu yani yok. Ama zorlana bilir insan. 4 gun du herhal Max yaptigim. Gayet iyiydim ben. Kotu olmadim.
Dusundurucu benım ıcın ama bakalım bı hafta artıyla bıtırırsem denıycem
Bayılırım içli köfte ye haşlayıp yerim rejimde.
Yapıyorum ama yemıyorum içim gıdıyor cocuklar cok sevıyor haslama

Doktor kreşe gidecek çocuklar mutlaka kapıyorlar demişti, biz de yaptırdık, oğlum asiya rağmen yine de bir geceyi zor geçirdi. Evet ağızdan damlatiyorlar.
Canım benim kızım 9 yaşında o zaman mecburi degilde yengemde doktor kendi çocuklarına yaptırmadı.
Bende ne bileyim böyle olcagını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…