Valla canım doğru diyosun ne zaman bu yarış oldu herkes spor yapmaya başladı bende dahil önceden aman bugün de yapmayım diyodum şimdi takım var yarış var diye işim de olsa kalkıp yürüyorum ve süper oldu bu diyebilirim alışkanlık oldu artık. Evet bu şekilde besleme şekli daha uygun geldi sanki bana sürdürebildiğim kadar böyle devam etmek istiyorum inşallah cuma ya da faydasını görmüş olurum diyelim . sen nasılsın kızın nasıl oldu canımE English_teacherrr lchf seklinde Devam ediyorsun sanki. Ve bu sekil aslinda daha basit surdure bilmek
Afiyet olsun dengeli hersey :)
Sporlar da harika
Daha 3 hafta öncesine kadar yirtiniyorduk ama pek spor yapan yoktu
Simdi yapmayan kesim cok cok az.
Masallah size
Dimi ya, takimlar arasi iyi oldu boyleValla canım doğru diyosun ne zaman bu yarış oldu herkes spor yapmaya başladı bende dahil önceden aman bugün de yapmayım diyodum şimdi takım var yarış var diye işim de olsa kalkıp yürüyorum ve süper oldu bu diyebilirim alışkanlık oldu artık. Evet bu şekilde besleme şekli daha uygun geldi sanki bana sürdürebildiğim kadar böyle devam etmek istiyorum inşallah cuma ya da faydasını görmüş olurum diyelim . sen nasılsın kızın nasıl oldu canım
Afiyet olsunE English_teacherrr eşim günaydın hemen planımı anlatayım sabah tam buğday ekmekçik , peynir, yumurta ve hindi füme ile sandviç ve kahve ile kahvaltıyı yapmayı planlıyorum. Kızların dediği gibi dukan birasını denicem Çarşamba
Reglden demek kiValla bılmıyom canım ya regl olmama da 3-4 gun var ondan degıldır herhalde
bende cok salata yıyorum acaba omu sıskınlık yapıyo halbukı cok yıyorumkı yesıllık bagırsak calıstırır dıye
Benımde aylrdr boyle. Gtsemde azıcık yaparım kalanı ıcımde kalıryokmu acaba kalorısız cıkartıcı bısey
Chloe yapcam bnde bugun karın ıcın olanlarından bacaklarım acaıp agrıdı cunku
Şükür sevindimDaha iyi suan. Babasi ile evde. Bende oglumu biraktim. Biraz yuruyus Eve gidecegim
@_Vera_ kiz nasil sanssizlik bu
“Efs” anlamadım?Ya efs
Sabah hayatimda ilk kez zeytin yağı ictim ya
Sordun mu?soracagim bakalim bugun
Başarıyoruz inşaallahMerhaba,
Doğumdan sonraki ilk sporlarımı yapıyorum, o kadar ayın hareketsizliği resmen vücudumu oduna çevirmiş, yaptıkça rahatlıyorum. Şu an tüm hareketleri aktif bir şekilde yapamıyorum tabi, kilo verdikçe daha iyi olacak, inanıyorum.
Buraya yazıyor olmak gerçekten çok motive edici oluyor, yoksa gece gece niye spor yapayım ya da niye teklif edilen gözlemelerin tadına bakmayayım.
Günüm geç saate kadar çalışmakla geçti. Öğlen yemeyeceğim için sabah yedimCanTorun E English_teacherrr @Beklenen2 Mucizemsn Arrietty_ @Ozlemlerhayallar esmeriiim Melegimkorusun @ozrengin Ceyhans buketx sedulu @pamukskr Ozzybal A Aylakkadin Night owl @Bir Pelincik
Güzeller gününz nasıl geçiyor neler yediniz ne sporlar yaptınız ??
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Yaaa 20000 miii neee bak üzüldüm şimdi yaaa inşallah bu sefer biz kazanak yaaDimi ya, takimlar arasi iyi oldu boyle
Bu arada benden duymus olmayin
6. Takim kizlari cildirmis gibi adim atiyor. 20bin veya ustu atiyor cogu
Iyi kuzum, ates kalmadi. Tahmin ettigim gibi usuttu o disarida, yagmurda
Vucudunu cok susuz birakiyorsun
Nedeen kesilmis mesajimAfiyet olsun
Reglden demek ki
Şükür sevindim
“Efs” anlamadım?
Sordun mu?
Başarıyoruz inşaallah
Günüm geç saate kadar çalışmakla geçti. Öğlen yemeyeceğim için sabah yedim
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Bugünlüktu. Çünkü kiloda sorun var ama incelme cook superSen dıyetısyenle verıyordun degılmı
Nasıl bı lısten var paylasrmısın. 2 dılım pizza serbest mi
Ben daha 10000 hiç geçemedim. Coşmuş bunlar20 bın miben 5 bını gectıgım gun sınırlı ya
Benım leslılerı adım olarak hesaplayalım barı de sayı artsın
Canım hiç yapmadıysan önce yürüyüş yaparak başla bi yerini sakatlıyabilirsin.Öğleden sonra denicem bi yerden başlamam gerek artık
Akşam yemeği yok gibiMerhabalar,
12:30 1 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, 8 zeytin, 1 kapya biber, 2 dilim ekmek
16:30 7 kaşık yeşil mercimek yemeği, 4 kasık yoğurt
18:30 1 elma, yarım portakal, çeyrek ayva, yarım bardak kefir
20:00 1 türk kahvesi, 5 fındık
Su: 1.5 litre, yatana kadar 2.5 olur, 1 maden suyu içeceğim.
Spor bilgilerini gece gireceğim
Arrietty_ @_Vera_ sedulu CanTorun
Harika bir gün olmuş yine canımİyi akşamlar canlar bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 4 dilim sucuk
1 tb ekmeği
25 gr peynir
Yeşillik 1 tk fıstık ezmesi
Öğle 10 gr ceviz 10 gr yer fıstığı ve tarçınlı türk kahvesi
Ara 1 mercimekli muffin
Akşam kabak ve havuçlu yoğurtlu salata ve kış salatası 1 kase kadar
Su 3 lt
Spor 2 mile leslie 15 dk plates 105 puan
10000 adım
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Melegimkorusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?