- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Bizimki istiyo valla geçende gözleme yaptıydım hatta bugun kurabiye de yaptım ıslakMantıya karşı durabildiysen tebrikler valla ben kendi yiyemedigimi eşime de yapmam
Çok teşekkür ederim canımsu çok az olmuş
menü çok güzel afiyet olsun
adımlar şahane
o zaman bol spor yapcaz köfteyi eritmek için sporun çok az. 500 bacak hareketini bölgesel hareketten hesaplayabilirsin canım
Kesinlikle bugün ve yarın ödem için dukan birası yapmam lazım
Mükemmel bir gün canım maşallah
Merhaba hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım
Ödem mi artılar kaçamak da yok sende çok güzel gidiyorsun
Çok geçmiş olsun
Ayy pastayı bende çok severim ama çok hain bir dilim yesek hemen kilo
Sporlar şahane
Sabah sandviç yemen de birazcık hata bir hafta bile olmadan 2 dilim börek sandviç köfte ekmek yedin. Başta karbonhidrat alarak kilo veriyor metabolizması böyledir dedim ama bu kadar karbonhidrat çok fazla. Spor ile telafi edebilirsin yediğin karbonhidratı aç bekleyerek daha fazla dengeni bozarsın
Evet her gün farklı bir bölgeye odaklanıyoruz
Pert durumdayım. 10 dk chloe katın yaptım duşa bı gırdım reglim meraba dedı. Cok lazımdı cumadan sonra geleydi. Insallah cumaya kadar bana kattıgı attılar gıder. Bıde canım cıkolata ıstemesın cokk amın.Ayy cok sukur ya. Şimdi nasil peki?
Ayy insallahPert durumdayım. 10 dk chloe katın yaptım duşa bı gırdım reglim meraba dedı. Cok lazımdı cumadan sonra geleydi. Insallah cumaya kadar bana kattıgı attılar gıder. Bıde canım cıkolata ıstemesın cokk amın.
En çok sevdiğim kayseri mantısı eline sağlık cnm ben yapsam kesin yerim 63 e düşersem ödül olarak manti yapayım inş canım çektiBizimki istiyo valla geçende gözleme yaptıydım hatta bugun kurabiye de yaptım ıslakama yemiyom valla . kayseri mantısı yaptım bugün de anam ağladı
Gel sana da yapimEn çok sevdiğim kayseri mantısı eline sağlık cnm ben yapsam kesin yerim 63 e düşersem ödül olarak manti yapayım inş canım çekti
Iste bu...Bizimki istiyo valla geçende gözleme yaptıydım hatta bugun kurabiye de yaptım ıslakama yemiyom valla . kayseri mantısı yaptım bugün de anam ağladı
Afiyet olsun ablaArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , Ozzybal
Artik sabah ilk isim kuru kayisi+kuru incir+ilik su oldu...
KAHVALTI:
Peynirli tost
Bol yesillik ve klasik tabagim.
Sade Turk Kahvesi
6 cig findik
Yesil cay
OGLEN:
1 adet elma
2 adet ceviz ici
5 adet cig badem
1 bardak kefir
Yesil cay
AKSAM:
4 adet firinda kofte
1 kase beyaz lahanali kis salatasi
1 kase yogurt
Ihlamur
SU:
3 lt
SPOR:
Diz-bacak egzersizi. 150 puan
Kol-omuz egzersizi.
100 puan.
Hemen geliyorum cnm Kayseride buluşalımGel sana da yapim
Canım sevgilinin tavrı hiç güzel degil.Evet,ben bir taraftan işi öğrenirim. Evde olacağıma vakit geçer diye düşündüm. Ama o "yok emeğini sömürecekler,yok gerizekalı gibi davranma,eski iş yerindeki gibi olacak" gibi söylemler kullandı. Çok arada kaldım.
Ayy ne güzel olurduHemen geliyorum cnm Kayseride buluşalım
Çok geçmiş olsun canım.sezaryen doğum yaptım ben 14 ay önce nedenini tam bilmesem de hafifdüzeyde var, enjeksiyon oloacağım 3gün cumakontrolüm var.
Sagol canim.Afiyet olsun abla
Kuru kayısı, kuru incir ılık su işe yarıyor mu
Hiç belli olmaz belki birgün buluşuruz gurupçaAyy ne güzel olurdu
Sağol abla bide bunu deneyim denemediğim şey kalmadıSagol canim.
Simdilik yariyor...
Bir iki hafta sonra vucut alisirsa bilmem...
Sadece bu da degil.Sağol abla bide bunu deneyim denemediğim şey kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?