Yok cnm değilimayy sizde de mi arnavutluk var yoksa
Cezam ne ise razıyım yolla gelsin kuzumsporlar muhteşem tebrik ederim menüde öyle ama suyu 2den arttırmaya çalışalım
zaten eşler analar hep zalımdıryedirecekler illa spor süper ama
ayy kıyamam aşı olmuş ateş felan yapıyor diye biliyorum aşı sonrasında iyi mi şimdi suyu yatana kadar bolca iç canım ödem olmasın
güzel menü abla süt helvası nedir diyet bişey mi ??
oooo pırasayı arnavutlar çok sever bizde böreği bile yapılır pırasanın çok severim afiyet olsun
8bin adım az değil maşallah ne güzel eksinin gelmesine çok sevindim
bugün bende de fırında balık var su süper
ayy regl olmuşsan kıyamam 2 kare bitter ye çok canın isterse sancın felan var mı
afiyet olsun abla süpersin
afiyet olsun canım menü çok güzel spor da güzel valla chloe yapanın alnından öpüyorum
yaaa ben bugün dedim allahını seven kaçamak yapmasın cuma yiyeydin kız cezası gelir ama bunun
afiyet olsun canım menü ve adımlar spor süper
benim 20K adımlarımmmm bugün sinirden bilekliği takmadım adım bildirimim yok zaten adım da atmadım dün de yalan oldu döv öldür beni
kızzz böbreklerine yazık
2 dilim pizza veren diyetisyene ben kurban olurum
canım menün güzel ama lavaş için ceza gelir kan vermek bazen dengeyi bozuyor canım dinlen
menü süper afiyet olsun
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
Salı menüm
9:30
Tam buğday ekmekçik içine; bir dilim kaşar, 1 haşlanmış yumurta, 1 hindi füme, marul
Kahve
14:00
Sabahki sandviçin aynısı ( yumurtasız), kahve
17:30
1 kase kadar zeytinyağlı yerelması, küçük parça balık
Su: 2lt
Spor: 8671: 430puan
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
Canım tedavide tam olarak ne aşamadasın bilmiyorum ama era testi yaptırdınız mı?Malesef. Ya ben bebek tedavisi de gördüğüm ve devam edeceğim için vücudumdaki herşeyin ideal olmasını istiyorum. Çünkü tanı koyamıyorlar hiçbirşeyiniz yok ama olmuyor cümlesinden yoruldum. Sonra yok şu eksik bu fazla bahaneleri olmasın diye herşey tam olsun öyle gideyim istiyorum.
Gayet iyi canım, bu rota aşısı, diğerleri gibi ateş yapmıyorayy kıyamam aşı olmuş ateş felan yapıyor diye biliyorum aşı sonrasında iyi mi şimdi suyu yatana kadar bolca iç canım ödem olmasın
Yok canım yaptırmadım. Embriyo gelişiminde sorun var dendi bize. Sebep olarakta yumurta kalitesi dendi ama toplanan hiçbir yumurta boş çıkmadı daha. Olmayınca o olabilir deyip kılıf buldular. 4 kez tüp bebek yaptırdım ben.Canım tedavide tam olarak ne aşamadasın bilmiyorum ama era testi yaptırdınız mı?
Bayılırım içli köfte ye haşlayıp yerim rejimde.Daha yapmadım spor bıraz temızlık ve içli köfte yaptım yenı bıttı bırazdan baslıycam vıdyolara
Kahvaltıyla duruyorum sabah yaptgım
Sen neler yapıyorsun
Nasıl bir test ne işe yarıyor acaba doktorlarda istemedi hiç.Canım tedavide tam olarak ne aşamadasın bilmiyorum ama era testi yaptırdınız mı?
Canım bi arkadaşımda 11.yılında kavuştu melegine bu test embiriyonun hangi vakitte rahimde tutacağını tesbit ediyormuş.Yok canım yaptırmadım. Embriyo gelişiminde sorun var dendi bize. Sebep olarakta yumurta kalitesi dendi ama toplanan hiçbir yumurta boş çıkmadı daha. Olmayınca o olabilir deyip kılıf buldular. 4 kez tüp bebek yaptırdım ben.
Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma |
| - | 45 dk stepper | - | |||||
@Axelia Adım | 4138 | - | - | |||||
@Axelia Adım Dışı Spor | - | - | 60 | |||||
| 300 | 608 | - | 15 | ||||
| - | - | 13769 | 18076 | ||||
| - | 330 | 256 | |||||
| 12150 | 18008 | 10919 | |||||
| - | 150 | 150 | 150 | ||||
| 17276 | 18572 | 12503 | 14794 | ||||
| 105 | 245 | 189 | 245 | ||||
| 17314 | 12080 | 20140 | 14602 | ||||
E English_teacherrr Adım Dışı Spor | - | 300 | - | 140 | ||||
E English_teacherrr Adım | 10000 | 10054 | 10000 | 10300 | ||||
| 6010 | 5061 | - | 4689 | ||||
| - | - | 120 | |||||
A Aylakkadin Adım Dışı Spor | - | 154 | 156 | 140 | ||||
A Aylakkadin Adım | 5194 | 5269 | - | |||||
| 4456 | ?? | 4583 | |||||
| - | 315 | 220 | 200 | ||||
| - | 1111 | 13220 | 10200 | ||||
| 160 | - | - | |||||
| 770 | 640 | 356 | 330 | ||||
| 17741 | 18451 | 10973 | 16026 | ||||
| 16.243 | 9465 | 21.513 | 4797 | ||||
| - | 283 | - | |||||
@_Vera_ Adım | 10008 | 5317 | 17474 | |||||
@_Vera_ Adım Dışı Spor | - | 308 | - | 1000 | ||||
| 4376 | 9906 | 6314 | 4436 | ||||
| - | 140 | 210 | 280 | ||||
B Beklenen2 Adım Dışı Spor | - | - | 630 | 405 | ||||
@Ozlemlerhayallar Adım | 10121 | |||||||
| 7004 |
sporlar muhteşem tebrik ederim menüde öyle ama suyu 2den arttırmaya çalışalım
zaten eşler analar hep zalımdıryedirecekler illa spor süper ama
ayy kıyamam aşı olmuş ateş felan yapıyor diye biliyorum aşı sonrasında iyi mi şimdi suyu yatana kadar bolca iç canım ödem olmasın
güzel menü abla süt helvası nedir diyet bişey mi ??
oooo pırasayı arnavutlar çok sever bizde böreği bile yapılır pırasanın çok severim afiyet olsun
8bin adım az değil maşallah ne güzel eksinin gelmesine çok sevindim
bugün bende de fırında balık var su süper
ayy regl olmuşsan kıyamam 2 kare bitter ye çok canın isterse sancın felan var mı
afiyet olsun abla süpersin
afiyet olsun canım menü çok güzel spor da güzel valla chloe yapanın alnından öpüyorum
yaaa ben bugün dedim allahını seven kaçamak yapmasın cuma yiyeydin kız cezası gelir ama bunun
afiyet olsun canım menü ve adımlar spor süper
benim 20K adımlarımmmm bugün sinirden bilekliği takmadım adım bildirimim yok zaten adım da atmadım dün de yalan oldu döv öldür beni
kızzz böbreklerine yazık
2 dilim pizza veren diyetisyene ben kurban olurum
canım menün güzel ama lavaş için ceza gelir kan vermek bazen dengeyi bozuyor canım dinlen
menü süper afiyet olsun
Ne güzel ya bende doktora gidince bir sorayım. Ben henüz tedaviye başlamadım. Hem bedenen hem ruhen hazır olmaya çalışıyorum şuan. Kilo verip fazla yağlardan kurtulmak. Takviyeleri mi almak falan. Herşey tamam olunca gidecem yine doktora. Ama o kadar çok doktor var mi seçmek zor. Hep aynı doktora gidince değişen bişey de olmuyor.Canım bi arkadaşımda 11.yılında kavuştu melegine bu test embiriyonun hangi vakitte rahimde tutacağını tesbit ediyormuş.
Era testi diye geçiyor.
Arkadaşım takılıyordu biz gidemedik ama bizim çocuk İspanya ya gitti geldi diye.
Şöyle söyleyeyim Bursa, Trabzon, İstanbul
En sonunda Ankara da yaptırıp şifasını buldu.
İykide yaptırmışsın ben yaptırmamıştım büyük kızıma anaokulu da kaptıGayet iyi canım, bu rota aşısı, diğerleri gibi ateş yapmıyorbugün suyu çok ihmal ettim, telafi edeceğim, zaten geç yatıyorum.
İyi olmasina çok sevindim canim, cok dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz. Daha da toparlar bir an önce insaallah. Su orucu neymis ,22 saattir acmi duruyorsun , bagisikligin dusmesin sonra ürkütücü geldi bana
Çok güzel düşünüyorsun benim doktorum hemen beni tartardı.Ne güzel ya bende doktora gidince bir sorayım. Ben henüz tedaviye başlamadım. Hem bedenen hem ruhen hazır olmaya çalışıyorum şuan. Kilo verip fazla yağlardan kurtulmak. Takviyeleri mi almak falan. Herşey tamam olunca gidecem yine doktora. Ama o kadar çok doktor var mi seçmek zor. Hep aynı doktora gidince değişen bişey de olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?