Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vera dersde cikinca paylasir herhal.
Bekliyemem derseniz ben paylasayim

Yok yok ben cezamı yaptım bide üst karın yaptım 18 dk yeter bana ya kilom sabit kaldı yine. Kaslar mi şişti anlamadm bide aşırı şiş hissediyorum kendimi regl e daha 20 günden fazla var

Yok yok ben cezamı yaptım bide üst karın yaptım 18 dk yeter bana ya kilom sabit kaldı yine. Kaslar mi şişti anlamadm bide aşırı şiş hissediyorum kendimi regl e daha 20 günden fazla var
Büyük ihtimal kas sisligi
Ara verin bence. Yarin de öyle
Sadece evde adimlama yapsaniz yeterlidir

Günaydın hanımlar burda saat daha 9 buçuğa geliyor. Kahvaltı yapmadık daha ne yesem karar veremedim Karnım hem çok aç hem de canım birşey istemiyor gibi
Günaydın canım nasılsın yedin mi kahvaltını bebde kahvatımı yaptım 2 mile leslie de yaptım dukan birası da yaptım cumaya kadar. Bugün ve yarın dışarda davetliyiz . allahtan benim diyette olduğumu biliyolar ona göre menü seçer ler inşallah gitmeden sporları halletmek istiyorum .

Selam kızlar sabahtan beri yoğundum anca telefon elime aldım. Su şimdiden 1.5 lt oldu chloe 65 dk yaptım bugün program fena hırpaladı vücudumu
Artmis biraz Yemek Yemen. Iyi olmus :)
Su ve spor ne guzel oyle. Usenmiyor yapiyorsun, hayranim boyle insanlara
Bende anca adim atayim
Canım ben spor yapmayı çok seviyorum vücut rahatlıyor stresten arınıyor gibi hissediyorum. Adım bile olsa hareket harekettir. 18 yaşındayken yaz kış üşenmem parkura yürüyüşe giderdim günde 10 km ama ne fittim karın kaslarım falan vardı

Ya ne guzel
Insallah gelir yine o kaslar

Bende oglumu biraktim okula. Biraz yurudum. Sonra almam gereken seyler vardi. 10bin adim olmus bile
Eve geldim suan ev temizliyorum. Ara ara buraya bakiyorum

Ben su orucu deneyecegim yine
Belki bugun 30 saat Olur
Dun resmen nefsime yenildim

Isim bitsin spor yapacagim
Sonra adim yarisi icin olan tabloyu paylasacagim

Geri gelmesi için uğraşıyorum
Chloe programını bıraktın mi ? Ben 12. günü tamamladım

Merhaba, ancak girebildim, benim küçük gece 4 te uyandı 7 ye dogru uyudu. O yüzden biraz uykusuzum, kahvaltıyı yeni yaptım. Dukan birasını hazırlayacağım. Bugün ve yarın dukan birası yapacağım. Akşama eşim ve oğlum için mantı var, kendime de kabak yapacağım.

Dünkü menülerimiz aynı aferin bize mantı yemek yok haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…