Saol canimKaptanım geçmiş olsun. Neyiniz var ?
Sekersiz mi?A 101 de
AlmadımSekersiz mi?
Yürüyüş spordan sayılmıyor mu ?Spor yok demissin :)
Yok yok ben cezamı yaptım bide üst karın yaptım 18 dk yeter banaVera dersde cikinca paylasir herhal.
Bekliyemem derseniz ben paylasayim
Sekersizi o kadar çok aradim ki. Bende a101 nasil aklima gelemedi diye düşündümAlmadım
Çok geçmiş olsun iyi olmasına sevindim.Saol canim
Benim kiz ateslendi Pazartesi kresden gelince
Usutmus ama
Suan gayet iyi
Sayiliyor ElbetYürüyüş spordan sayılmıyor mu ?Eki Görüntüle 2741006
Büyük ihtimal kas sisligiYok yok ben cezamı yaptım bide üst karın yaptım 18 dk yeter banaya kilom sabit kaldı yine. Kaslar mi şişti anlamadm bide aşırı şiş hissediyorum kendimi regl e daha 20 günden fazla var
Günaydın canım nasılsın yedin mi kahvaltını bebde kahvatımı yaptım 2 mile leslie de yaptım dukan birası da yaptım cumaya kadar. Bugün ve yarın dışarda davetliyiz . allahtan benim diyette olduğumu biliyolar ona göre menü seçer ler inşallahGünaydın hanımlarburda saat daha 9 buçuğa geliyor. Kahvaltı yapmadık daha ne yesem karar veremedim Karnım hem çok aç hem de canım birşey istemiyor gibi
Peki kaptancımSayiliyor Elbet
Belirttigim gibi gozden kacan durumlar olabilir
Spor yok yazmak yerine topluca yazip veya adim sayisi sonra belirtecegim yazarsaniz gozden kacmaz
Canım ben spor yapmayı çok seviyorum vücut rahatlıyor stresten arınıyor gibi hissediyorum. Adım bile olsa hareket harekettir. 18 yaşındayken yaz kış üşenmem parkura yürüyüşe giderdim günde 10 km ama ne fittim karın kaslarım falan vardıArtmis biraz Yemek Yemen. Iyi olmus :)
Su ve spor ne guzel oyle. Usenmiyor yapiyorsun, hayranim boyle insanlara
Bende anca adim atayim
Ya ne guzelSelam kızlar sabahtan beri yoğundum anca telefon elime aldım. Su şimdiden 1.5 lt olduchloe 65 dk yaptım bugün program fena hırpaladı vücudumu
Canım ben spor yapmayı çok seviyorum vücut rahatlıyor stresten arınıyor gibi hissediyorum. Adım bile olsa hareket harekettir. 18 yaşındayken yaz kış üşenmem parkura yürüyüşe giderdim günde 10 km ama ne fittim karın kaslarım falan vardı
Geri gelmesi için uğraşıyorumYa ne guzel
Insallah gelir yine o kaslar
Bende oglumu biraktim okula. Biraz yurudum. Sonra almam gereken seyler vardi. 10bin adim olmus bile
Eve geldim suan ev temizliyorum. Ara ara buraya bakiyorum
Ben su orucu deneyecegim yine
Belki bugun 30 saat Olur
Dun resmen nefsime yenildim
Isim bitsin spor yapacagim
Sonra adim yarisi icin olan tabloyu paylasacagim
Birinin bana hadi yap demesi lazimGeri gelmesi için uğraşıyorum
Chloe programını bıraktın mi ? Ben 12. günü tamamladım
Ben chloe sadece 5 dk yapabildim 50 dk maşallahBirinin bana hadi yap demesi lazim
Ozaman bugun ki spor planim chloe 2x 50dk olsun
Dünkü menülerimiz aynıMerhaba, ancak girebildim, benim küçük gece 4 te uyandı 7 ye dogru uyudu. O yüzden biraz uykusuzum, kahvaltıyı yeni yaptım. Dukan birasını hazırlayacağım. Bugün ve yarın dukan birası yapacağım. Akşama eşim ve oğlum için mantı var, kendime de kabak yapacağım.
Aynen yarın egzersiz yok sadece adımlama yapacam. Aslında egzersiz günde 3 veya 4 gün ideal ama biz hergün yapıyoruz. Profesyonel sporcuları geçtikBüyük ihtimal kas sisligi
Ara verin bence. Yarin de öyle
Sadece evde adimlama yapsaniz yeterlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?