Valla olmaz bnde bılıyomda gıtmıyo meret yapıstı bı kıloda bır ay gezdim şimdi salonda turluyorum burda yuruyecek yer yok dısarda bnde evde turluyorumTamam ortak işinsiki tutalim oyle 5 ay falan olmaz. Kac olmak istiyorsun?
Belin kac cmValla olmaz bnde bılıyomda gıtmıyo meret yapıstı bı kıloda bır ay gezdim şimdi salonda turluyorum burda yuruyecek yer yok dısarda bnde evde turluyorum
Kac kıloyla zayıf olacaksam p kadar vermek ıstyorum belım kalın benım arkadasım ugrasma sen ınce bellı olamazsın dıyor ama ben olmak ıstıyorum 57 falan olsam zayıf olurum heralde
77 idi sanırımBelin kac cm
Eğer ölçülerin fazla olduğunu düşünüyorsan kesinlikle sporla desteklemelisin diyetini. Spor en güzel incelme şekli. 70 kg biri sporla gayette zayıf gosterebiliyorValla olmaz bnde bılıyomda gıtmıyo meret yapıstı bı kıloda bır ay gezdim şimdi salonda turluyorum burda yuruyecek yer yok dısarda bnde evde turluyorum
Kac kıloyla zayıf olacaksam p kadar vermek ıstyorum belım kalın benım arkadasım ugrasma sen ınce bellı olamazsın dıyor ama ben olmak ıstıyorum 57 falan olsam zayıf olurum heralde
Kesınlıkle doğru soyluyosunEğer ölçülerin fazla olduğunu düşünüyorsan kesinlikle sporla desteklemelisin diyetini. Spor en güzel incelme şekli. 70 kg biri sporla gayette zayıf gosterebiliyor
Chloe nin o bir aylık programını yapıyorum 12. gündeyim belim 2 cm kalçam 4 cm göbek 2 cm incelmiş. Ay sonuna daha bir toparlar sanırım. Pes etme devam et illa faydasını görürsün canımKesınlıkle doğru soyluyosun
Chloe karın falan yapıyorum artık gunde 10-15-20dk
Aslında salona gıdecektım ama ortalık malum
Chloe nin o bir aylık programını yapıyorum 12. gündeyim belim 2 cm kalçam 4 cm göbek 2 cm incelmiş. Ay sonuna daha bir toparlar sanırım. Pes etme devam et illa faydasını görürsün canım
Link atmıştım sanki aylık programıAa masallah ben gun gun bulamıyorum sankı yazıyorum dakıkası 15-33 olandan daha doğrusu abs olandan yapmaya çalışıyorum
Heh bende bunu arıyordum telefondaesmeriiim yanlis yerdesin herhal
Chloe Ting - Flat Belly Challenge - Free Workout Program
Gun gün yaziyor burda
Bugun yaptigim icin hemen buldumHeh bende bunu arıyordum telefonda
Ana ben kafama gore açıyorum youyube tan karın ıcın olan gözüme kestrdıgımıesmeriiim yanlis yerdesin herhal
Chloe Ting - Flat Belly Challenge - Free Workout Program
Gun gün yaziyor burda
Ne guzel menuBugünkü menumu yazayım
Sabah limonlu su
9:30 kahvaltı
Ara turk kahvesı
Fıltre kahve
1 parca cıkolata
Aksam 1 domates brokolı , mantar sote ve yogurt
Su 3 lt
Spor 15 dk chloe ting
10 bın adım
650 puan
Arrietty_ @_Vera_ A Aylakkadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?