Bende seni optum canimİyiyim kaptanım öyle uğraşıp gidiyorum şükür öptüm kudurukları
Levrek canımMerhaba canım
Balığın cinsi nedir ?
Ahhh AhhhBizim burda bol cikolata, pasta sezonu. Noel geliyor diye hastalarin yakinlari kutu kutu abur cubur yolluyor.
Çok güzel 12 gün için yandan olan fotoğrafta daha belli.Kalça fark etti gibi
Ben pzt kiloma göre bakayım :)Guzel soru
Normal de izine cikmadan kiloya gore. Ama esas listede degilsin. Secim senin :)
Ama kendim vi silkeleneyim dersen, izin oncesi kilodan hesaplardim
Aa dogru es yarisi. Ben kendime gelemedim :))Ben pzt kiloma göre bakayım :)
Takım arkadaşımı da etkilemeyim
Yoksa benim açımdan da fark etmez
Insan cok mutlu oluyor disaridan insanlar fark edince.Merhabalar herkese iyi akşamlar bugün dışarda olduğum için bakamadım yeni girebiliyorum . gittiğim kişileri 2.5 aydır görmüyordum ve görür görmez şok oldular ne kadar zayıflamışsın diye bende çok ama çok mutlu oldum emeklerimin karşılığını almak çok mutlu etti beni. Sen nasılsın eşim kusura bakma yazmazdım bugün çocuğun nasıl oldu inşallah iyidirMelegimkorusun
süper menü su da şahane
menü güzel dukan birasıyla gelsin eksiler
afiyet olsun benimde canım balık çekti
şahanesin abla
çok güzel menü perşembe kaslar dinlensin zaten bende spor eylemedim hahaha
kaptanımm hoş geldin özleniyorsun buralarda sık sık gelnasıl geçiyor günlerin afacanların neler yapıyor?
suyun süper menünde kaçamak yok süpersin kızz
ooo taze mezun hoş geldin mezuniyet sana yaradı imaj değişikliği felan süpersin nasılsın günlerin nasıl geçiyor?
afiyet olsun menü çok güzel
adımda var bölgesel de süpersinnn
dün gündüzcüydüm canım gece çalışmadım yarında gündüzcüyüm . cumartesi günü 16 saat çalışıcam hem gündüz gem gece , mesai saatlerimi ayrıntılı yazasım geldi bir anda nedenseAfiyet olsun feyzos :) ben begendim menuyu. Seni tanimayan ekmek cok der. Ama boyle de veriyordun normalde
Su gecen 2 L gordum sanki. Yoksa dun muydu?
Is varmiydi yine gece?
oyyy şu suyla başım dertte gerçekten nasıl olaceeek bu işler oyy oyy oyyne güzel sabah sabah motivasyon dolusun canım maşallah sana çok güzel bir enerjin var
menü güzel pankek de ekmekten sayılsın su da idare eder o suyu bende sende bir türlü 3 yapamadık
bunu görmemişim kaptanım yeni gördüm ama kimse yapmamış herhalde
ellerine sağlık çok hoş görünüyor
menün çok güzel canım kolaylıklar dilerim örgü siparişleri mi yapıyorsun maşallah ne hamaratsın öyle
evet benim regl iki aşamalı olmaya başladı önden bir leke 3 4 gün sonra regl
menü süper ve SPORLAR DA ŞAHANE UZUN ZAMANDIR SENDEN BÖYLE MÜKEMMEL SPORLAR GÖRMEDİM BÜYÜK HARFLERLE TEBRİK EDİYORUM SENİ
Çok güzel bir gün ben dukan birasını içemedim bugün yarın içicem inşşş
menü çok güzel su ne kadar içtin canım
güzel menü ben cezalık bişey göremedim bi ceza yazmıştın ama geçmişi hızlıca yaptığım için yetişemedim ona
güzel bir gün maşallah
abla yine efsanesin
çok güzel gün canım tebrikler
suyun süper canım tebrik ederim kızmadım ama poğaçaya tamam ama kuzum patatesin yanına ekmek fazla değil mi sabah da poğaça var 50 squat ceza versem sende bana kızma olur mu
sen çok güzel tartı sonuçları alıyorsun canım çok güzel gidiyorsun sana maşallah
kaçamak mııı ne yiceksin bende de duygusal açlık var
adımların şahane kaptanım su orucunu bende mi denesem yaa
suyun çok az sana 2 bardak su cezası kesmem farz oldu
maşallah çok güzel ve istikrarlı verdin kilolarını tebrik ederim seni menün süper
süpersim
harika adımlar eşim
Ve herkes benden akıl alıyo bu konuda buda çok hoşuma gidiyo açıkcasıInsan cok mutlu oluyor disaridan insanlar fark edince.
Daha cok sasiracaklar
Bu sabah vermiş görünüyordumAa dogru es yarisi. Ben kendime gelemedim :))
Evet evet Pazartesi en iyisi ozaman
16 saat nasil dayaniyorsundün gündüzcüydüm canım gece çalışmadım yarında gündüzcüyüm . cumartesi günü 16 saat çalışıcam hem gündüz gem gece , mesai saatlerimi ayrıntılı yazasım geldi bir anda nedenseayy aynen ekmeğime dokunmayın valla diyeti bırakırım,ben bu kadarla bile doymuyorum
oyyy şu suyla başım dertte gerçekten nasıl olaceeek bu işler oyy oyy oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?