Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

17 aralık menüm
sabah : 2 tane halanmış yumurta
4 tane patates kızartması ( sabah işe giderken annem kalkmış bana kızartmış , ben diyettteyim diyince ben erkenden kalktım kızım için kızarttım felan gibi cümleler kurunca dayanamadım hatırı için yedim . yoksa dayanamadığımdan değil )
peynir
zeytin
2dilim ekmek
1 çay kaşığı tahin pekmez

öğlen : 10 kaşık kadar tavuk sote
1 kase yoğurt
1dilim ekmek
maydanoz

akşam : 6 kaşık ıspanak yemeği
1dilim ekmek
5 kaşık tavuk sote
domates,maydanoz

ara: yarım muz
2 ceviz
sütlü kahve

su : 1 litre anca
spor : yok

Arrietty_ @_Vera_

Su miktari disinda güzel
Bence sen arttira bilsen suyu, hedefe ulasacaksin

16 saat nasil dayaniyorsun
Normalde kac saat calisiyorsun?
Yarin tarti fotosu ile geliyor musun

Bende jelibon yiyerek versem keske
Ekmek severim ama son zamanlarda midemi bulandiriyor yedikden sonra
mesailerim ayda 7 gün 16 saat 8 günde 8 saat şeklinde oluyor . bazen biraz değişiyor . ayy jelibon zararlı değil mi ya ben koruyorum ondan . plastik yemiş gibi geliyor. aslında tadı güzelde zararı göz korkutucu geliyor . keşke ekmekten benimde midem bulansa ama hiç bulanmıyor , hatta fırına gidince bu ne ekmeği şu ne ekmeği diye çeitlerine bakıyorum

Kahvaltı 2 yumurtadan omlet arasına bi kaç tane sucuk ve topi peynir koydum,greyfurt

Akşam kıymalı karnıbahar, yogurt, 10 tane kuru üzüm ve şanfıstıgı

1.5 litre su
Spor yapamadım ateşim var gibi bide çocuklar ev işleri üstüne 5saat canlı derse girince canım birşey istemiyor.
İyi geceler dilerim

Haha Ekmekci ya
Keske banada oyle gelse
Karamel vs of (
Cok severim. Ama zarari cok. Malesef o bile engel olmuyordu yememe

Arrietty_ aynen yarın tartı fotosu tabiki atıcam canım . bugün tartılmadım hiç süpriz olsun diye. 57.5 ile başladım takıma bakalım 1 kg gitti mi . cuma günü kaçamak yapacam diye diye dayandım bütün hafta , 1 haftadır cuma günü ne ödül yapsam diye düşünüyorum sen de durumlar nasıl ?

Insallah vermissindir ozaman
Buldun mu ödülü?
Iyi galiba :)) su orucumun 51. Saatine yaklasiyorum
Onun disinda is guc
15 gun calisip 15 gun izinli misin?

ölçüyü kaçırmadan cuma günü ödüllerinde yiyebilirsin bence . zararı göz alıyorsan tabi . dediğim gibi bana ürkütücü geliyor o . zararı açısından
Yok ben olcuyu kaciriyorum. Engel olamiyorum kendime. Tamamen birakmak en iyisi. Eroinman gibi bagliligim var sekere resmen.
Turkiye ye gelince hic aramiyorum. 1 defa yedim guzel degil.
Ama kör olasicalar burdakilerin tadi guzel

Insallah vermissindir ozaman
Buldun mu ödülü?
Iyi galiba :)) su orucumun 51. Saatine yaklasiyorum
Onun disinda is guc
15 gun calisip 15 gun izinli misin?
15 gün izin diyince hay maşallah dedim bir an 16 saat çalıştıktan sonra ertesi gün izinli oluyorum . ama o gün ki çalımanın yorgunluğuyla ertesi gün full yattığım için izinli gibi gelmiyor . 51 saattir su dışında hiç bir şey yiyip içmedin mi şimdi sen ? ödüle karar veremedim daha

Evet aynen oyle
Cok degil ki. Bende izin gunlerimi sayinca ne cok diyorum ama calisincada cok yogun, az bile iznim diyorum :))
Sutlu tatlilar yarismasi var kk da. Canim istedi ama yapamam Canimin istedigi tatliyi :)
Ben tatli delisiyim. Türkiyede olsam her cuma kaymakli ekmek kadayif tatlisi yerim ödül diye

Eklentiler

• Screenshot_20201217-221455_Samsung Health.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 17
Ceviz suyunu neden iciyorsun?
Teyzem kolestrol icin iciyor, umarim oyle bir durumun yoktur...

Ceviz suyunu neden iciyorsun?
Teyzem kolestrol icin iciyor, umarim oyle bir durumun yoktur...
Hiçbir sağlık sorunum yok abla
Biraz araştırdım annemle de istişare ettim o da daha bu hafta tv de bir doktorun bir sürü faydasını sıraladığını ifade etti
Ben diyete etkisi olabileceğini düşünüyorum o nedenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…