- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Hep diyorumSımıtıde bıraktım yavrumm gecen hafta 1 kg gıttı bu hafta hiç
İnan bak ne baklavam kaldı ne sımıtım aha zeynep şahit
Bana da adetli olmak iyi gelir bütün şişlikler ödemler atılırGünaydın herkese hafta başı regl olmanın cezası işte az bi eksi ile kurtardım haftayı ya ona şükür
Geçen cuma 98
Bu cuma 97.8
Fark 200 gr cık
İnşallah önümüzdeki hafta daha fazla eksi görürüm
Arrietty_ @_Vera_ sedulu @Melegimkorusun
Günde kaç öğün kadar neyi ne kadar tükettiğin önemliYaww deliriciiiimm bnde ıkımoğün yıyorum
BravoVe...
20.09.2020: 96,1 kg
18.12.2020: 82.1
3 ayda 14 kg yukten kurtuldum...
Bı anlasam o ketodan ama zaten if e benzıyor sankı karbonhıdratsz olanınaHep diyorum
Bu takılmaların ilacı keto :)
Bende ciddi bir artıdayım dukan birası şerefsiz çıktı zerre etki etmedi biraz bekliyim belki düşer ama yalnız değilsin. Bugün de dukan yapcam geçmezse kadın doğuma gidicem zira Meryem vakası yaşıyor olabilirim bebem 6 aylıkGecen hafta cuma 60.9
Bu hafta cuma. 61.1
Fark +2
Reglin 3.gunundeyım o yuzden ona sığınamam ama bu artının allah cezasını versın
@_Vera_Arrietty_ sedulu A Aylakkadin
Aynen öyle hiç bişe yemeyerek verilen kilolar bırakınca fazla sı ile geri alınır abla çok doğru demişsin dengeli ve sağlıklı yiyerek kilo verilmeli diğer msjına istinaden diyorum çok haklısınBana da adetli olmak iyi gelir bütün şişlikler ödemler atılır
Günde kaç öğün kadar neyi ne kadar tükettiğin önemli
Aynen öyleBı anlasam o ketodan ama zaten if e benzıyor sankı karbonhıdratsz olanına
Bende ciddi bir artıdayım dukan birası şerefsiz çıktı zerre etki etmedi biraz bekliyim belki düşer ama yalnız değilsin. Bugün de dukan yapcam geçmezse kadın doğuma gidicem zira Meryem vakası yaşıyor olabilirim bebem 6 aylık
Evet tek anladıgım o kadarı zatenAynen öyle
2 öğün
Az karbonhidrat bol yağ
Regl bombasıyım ben.2 gün var reglime. 66dan neffffffret ediyorum neffffret
Allah ıyılıgını versın. Sen nıye artıdasın acaba yaramayan bısey var bence onu bulalım bız
Benımde karnımda gazlar ordan oraya yuzup duruyo oğlum soruyor bu sesler ne dıye acıklamam ypk
Kıyamam bu hafta kurtulursun ınsallah 66 dan düşsün senin yakandan bune yüzsüzlük canımRegl bombasıyım ben.2 gün var reglime. 66dan neffffffret ediyorum neffffret
Ben daha fazla kaldım 66da 2 ay felan gerçi benim böyle yani veremem bu kadar vermiş olmam bile beni şaşırtıyorKıyamam bu hafta kurtulursun ınsallah 66 dan düşsün senin yakandan bune yüzsüzlük canım
Ayy bır ay 63 lerde gezdıgımı hatrladım
Canım ben yaklaşık 10 yıl önce de 15 kilo verdimAynen öyle hiç bişe yemeyerek verilen kilolar bırakınca fazla sı ile geri alınır abla çok doğru demişsin dengeli ve sağlıklı yiyerek kilo verilmeli diğer msjına istinaden diyorum çok haklısın
Canım benim de hiç gitmedi artıdayım bayağı hemde anlamadım ki şaka gibi bu hafta aşırı sıkı tuttum ona rağmen artı gelmesi beni çok üzdü. Sonucu atmalı mıyım emin değilim utanıyorum resmenBende ciddi bir artıdayım dukan birası şerefsiz çıktı zerre etki etmedi biraz bekliyim belki düşer ama yalnız değilsin. Bugün de dukan yapcam geçmezse kadın doğuma gidicem zira Meryem vakası yaşıyor olabilirim bebem 6 aylık
Gel kız atalım gitsin ne olacak yemedik yani ben eminim kilo almış olamam bişey yemedimCanım benim de hiç gitmedi artıdayım bayağı hemde anlamadım ki şaka gibi bu hafta aşırı sıkı tuttum ona rağmen artı gelmesi beni çok üzdü. Sonucu atmalı mıyım emin değilim utanıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?