- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Ve...
20.09.2020: 96,1 kg
18.12.2020: 82.1
3 ayda 14 kg yukten kurtuldum...
Merhabalar herkese iyi akşamlar bugün dışarda olduğum için bakamadım yeni girebiliyorum . gittiğim kişileri 2.5 aydır görmüyordum ve görür görmez şok oldular ne kadar zayıflamışsın diye bende çok ama çok mutlu oldum emeklerimin karşılığını almak çok mutlu etti beni. Sen nasılsın eşim kusura bakma yazmazdım bugün çocuğun nasıl oldu inşallah iyidirMelegimkorusun
Çok güzel bir gün olmuş canım hem de misafirliğe rağmenSabah 150 gr menemen 30 gr peynir 1 dilim tb ekmeği ve yeşillik
Öğle yoğurtlu köz patlıcan salatası ve 2 ceviz
Akşam 1 kase tarhana çorbası bol yeşil salata ve haşlanmış brokoli salatası zeytinyağlı
Su 3 lt
Spor 2 mile leslie malesef bugun adımım 7000 de kaldı
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Melegimkorusun
Tüm geçe ateş nöbetindeydik
Tebrikler eşim reglden dolayı ödemdir haftaya çok daha fazla eksi olacaktır demektir buGünaydın herkese hafta başı regl olmanın cezası işte az bi eksi ile kurtardım haftayı ya ona şükür
Geçen cuma 98
Bu cuma 97.8
Fark 200 gr cık
İnşallah önümüzdeki hafta daha fazla eksi görürüm
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Melegimkorusun
Yaa çok üzüldüm iyileşmemesine canım çocukların hastalık larına çok üzülüyorum umarım bi an önce iyileşir yaa kıyamamDışarıdan birinşn farketmesi insanı gerçekten çok motive ediyorçok mutlu oldum senin adına canım . Maalesef iyileşmedi daha canım
Bugünkü menüm
Çok güzel bir gün olmuş canım hem de misafirliğe rağmen
Tüm geçe ateş nöbetindeydik38,9 çıktı sabah 5:30dan sonra vücut sıcaklığı normale döndü.
Tebrikler eşim reglden dolayı ödemdir haftaya çok daha fazla eksi olacaktır demektir bu
Vaaay muhteşemsin valla tebrik ederim canımGünaydın hanımlar
Geçen hafta : 69,8
Bu hafta: 68,7
F: 1,1
Yüzde: % 1,57
Arrietty_ @_Vera_ sedulu E English_teacherrr
Geçmiş olsun yavruna canımDışarıdan birinşn farketmesi insanı gerçekten çok motive ediyorçok mutlu oldum senin adına canım . Maalesef iyileşmedi daha canım
Bugünkü menüm
Çok güzel bir gün olmuş canım hem de misafirliğe rağmen
Tüm geçe ateş nöbetindeydik38,9 çıktı sabah 5:30dan sonra vücut sıcaklığı normale döndü.
Tebrikler eşim reglden dolayı ödemdir haftaya çok daha fazla eksi olacaktır demektir bu
Adimlama ile hareket icindesin zatenOlabilir Kaptan
sıkı spor yapamam haberin olsun
Ben tosbik adım aktivitelerimle çok mutluyum tabiki lesli eşliğinde çoğunluğu
Abla ne kötü bir şarkı bu böyle beddua com gibi
Çok saol canım ben de sana çok teşekkür ederim bu hafta çok güzel bir eş oldunVaaay muhteşemsin valla tebrik ederim canım
Güzel uyum sağladık evet Canım bende çok teşekkür ederim sanaÇok saol canım ben de sana çok teşekkür ederim bu hafta çok güzel bir eş oldunsana ayak uydurmaya çalıştım kaçamaklarda olmayınca güzel bir sonuç oldu
Ahh ınsallah canım gecen haftakı gıbı 1 kg eksıyı gormek ısterdım halbukıAh kiyamam ya. Birazda cidden stresten oluyor. Yarin tartil inan daha az cikacaksin.
Tartı değişikliğinde bu tür durumlar yaşanmas normal.Eki Görüntüle 2742819
Merhabalar, bu resme göre bir haftada 3 kg kadar almış görünüyorum.İşin aslı öyle değil ama ispatlayamam.
İlk bildirdiğim kilom ofiste ki eski tip tartılardan gördüğümdü. Diyete başladığım için daha iyi bir tartı almaya karar verdim. Kargom az önce geldi ve sonuç bu. Ağlayabilirim şu an, 6 onlukları bile kabul edemezken 7 lilere transfer olmuşum. Aranıza geçen hafta katıldım, aslında tam bir düzen oturtamadım. 3-4 günlük migren ataklarımın üzerine regl haftam denk geldi.
Sevgili @_Vera_ geçen hafta misafir olduğum varsayılıp, kilomu bu şekilde güncelleyip baştan alabilir miyiz?Bundan sonrasın da aynı tartı ile devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?