Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dışarıdan birinşn farketmesi insanı gerçekten çok motive ediyor çok mutlu oldum senin adına canım . Maalesef iyileşmedi daha canım
Bugünkü menüm
Çok güzel bir gün olmuş canım hem de misafirliğe rağmen
Melegimkorusun canim gecmis olsun. Iyilesemedi mi Kuzu
Tamda grip sezonu.
Tüm geçe ateş nöbetindeydik 38,9 çıktı sabah 5:30dan sonra vücut sıcaklığı normale döndü.
Tebrikler eşim reglden dolayı ödemdir haftaya çok daha fazla eksi olacaktır demektir bu

Yaa çok üzüldüm iyileşmemesine canım çocukların hastalık larına çok üzülüyorum umarım bi an önce iyileşir yaa kıyamam

Geçmiş olsun yavruna canım

Saglikli bir sekilde kilo veren herkesi tebrik ederim...
Duzenli ve dengeli beslendigi, yasak mamalardan kacindigi, yaptigi sporlar kilo verme odakli oldugu halde arti cikanlar, lutfen kizlar rakamlara takilmayalim...
Bu hafta boyle olur, haftaya hizla gider...
Hele hele regl doneminde isek, hiiic dert etmeyelim canlar...
Hatalarimiz varsa duzeltelim, moralimizi bozmadan yolumuza istikrarla devam edelim.
O yuklerden ya kurtulacagiz, ya kurtulacagiz...

Ilk egzersizimi, ardindan tempolu adimlamami yaptim, yesil cayimi da ictim. Biraz daha dinleneyim, evi temizliyeyim...

Hafta sonu esimle guzelce vakit gecirelim...

Çok saol canım ben de sana çok teşekkür ederim bu hafta çok güzel bir eş oldun sana ayak uydurmaya çalıştım kaçamaklarda olmayınca güzel bir sonuç oldu
Güzel uyum sağladık evet Canım bende çok teşekkür ederim sana

Merhabalar, bu resme göre bir haftada 3 kg kadar almış görünüyorum. İşin aslı öyle değil ama ispatlayamam.
İlk bildirdiğim kilom ofiste ki eski tip tartılardan gördüğümdü. Diyete başladığım için daha iyi bir tartı almaya karar verdim. Kargom az önce geldi ve sonuç bu. Ağlayabilirim şu an, 6 onlukları bile kabul edemezken 7 lilere transfer olmuşum. Aranıza geçen hafta katıldım, aslında tam bir düzen oturtamadım. 3-4 günlük migren ataklarımın üzerine regl haftam denk geldi.
Sevgili @_Vera_ geçen hafta misafir olduğum varsayılıp, kilomu bu şekilde güncelleyip baştan alabilir miyiz? Bundan sonrasın da aynı tartı ile devam edeceğim.

Son düzenleme:
Tartı değişikliğinde bu tür durumlar yaşanmas normal. Arrietty_ kaptanımızın da aynı tartıdan var o da geçerken 3 kg fark yaşadı.Kilonusu 70.95 olarak hesaplayıp bundan sonra 70 üzerinden devam edeceğiz.Canınızı hiç sıkmayın aradaki farkı hızlıca kapatacağınıza eminim. Rahatsızlıklarınız için de çok geçmiş olsun bol kilo vermenin tek yolu takımda aktif olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…