Bende öyle yaGel kız atalım gitsin ne olacak yemedik yani ben eminim kilo almış olamam bişey yemedim
400 gram çok artı değil ki sıkma canını bugün yürüyüş bile yapma bak geçer yarınaBende öyle yayemeyip almak kadar kötü bişey yokmuş. Geçen cuma kaçamak bile yapmadım ama bugün yapacam.
Geçen hafta 65.2
Bu hafta 65.6
+4 yüzdesi %0.61
Canını sıkma haftaya güzel eksiler olacakRegl bombasıyım ben.2 gün var reglime. 66dan neffffffret ediyorum neffffret
Keşke canım ya bu hafta hiç süt ürünü tüketmeyecem bakalım nasıl olacak400 gram çok artı değil ki sıkma canını bugün yürüyüş bile yapma bak geçer yarına
diyetisyenin ne dediKeşke canım ya bu hafta hiç süt ürünü tüketmeyecem bakalım nasıl olacak
etiketlerim kızEvet tek anladıgım o kadarı zatenama bnde karbonhıdratı 20 gr mın altında tutmaya calıstım hep sebzelerden aldım sadece meyve bıle yemedım mesela ama daha cok ustune durucam bu hafta sende burdaysan menulerınde etıkwtle beniiiğğ
Kaptan puanlari nedirBUGÜNÜN EGZERSİZİ
Ah kiyamam ya. Birazda cidden stresten oluyor. Yarin tartil inan daha az cikacaksin.Gecen hafta cuma 60.9
Bu hafta cuma. 61.1
Fark +2
Reglin 3.gunundeyım o yuzden ona sığınamam ama bu artının allah cezasını versın
@_Vera_Arrietty_ sedulu A Aylakkadin
Ne guzel eksi bu
Süt yapmış olabilir dedi. Şişkinlik yapmıştır dedi. Ama kilo almama vücut direniyor dedi. Vücut direndikçe sende diren kırılacak dedi.diyetisyenin ne dedi
Vaay müthişsin kaptan maşallah sanaSelam kizlar
Isteyim anca vakit buldum Bakmaya
Gecen hafta 64.15
Bu cuma 63.10
Fark 1.05
Yüzde %1.637
Olabilir KaptanNe guzel eksi bu
Gel bu hafta alalim sizi listeye
Canım bence sen önce bu hafta kendini bi dinle.Bulur bulamaz demeyin bna bir liste verin bu 3 günlük olsun sonra tekrar yeni bir liste 3 günlük kendim yapamıyorum
Kahvaltı
Ara öğün
Öğlen
Akşam
Spor yazın biri bunu bna yapsın nolur ihtiyacım var yalan konuşmayı asla sevmem bu yüzden kaçamak yapıp o kişiyi hayal kirikliginada ugratmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?