- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Hadi hayırlı olsun canım sen diyetisyen le gidiyosun demi diyetini spor olarak neler yapıyosun ne yapalım bu hafta beraber .Hayirli olsun ortağıma ve hepimize ♡♡
Banlanmis mi acaba?Etiket çıkmıyor ama adını doğru yazıyorum anlayamadım birileri bana yardım edebilir mi kızzzlar
Etiket çıkmıyor ama adını doğru yazıyorum anlayamadım birileri bana yardım edebilir mi kızzzlar
Kaptanım ben daha yeniyim ya bilemedim
KIZLAR BU HAFTA EŞLERİNİZİ SİZ SEÇECEKSİNİZ.
23.00'A KADAR ARANIZDA ANLAŞIP BANA EŞLERİNİZİ BİLDİRMENİZ GEREKLİ...
canım takımda aktif olacaksan sorun olmaz ama bazen girerim bazen girmem dersen eş vermiyimKaptanım ben daha yeniyim ya bilemedim
Kolay gelsin canım.@_Vera_ ben bu hafta essiz Devam edecegim
Malum Noel haftasi. Ve ben hergun calisiyorum.
Hatta haftaya Cumartesi ve Pazar gece calisacagim 23 - 07
1 ocak a kadar essiz Devam edeyim
Yanlış ölçmüşsündürKızlar ölçüleri nasıl alıyorsunuz.
Bel 76
Simit 90
Kalça 99
Bacak 56 (üst bacagın kalın bolgesını ölçtüm)
cokmu vasatım ya
Canım elimden geldiğince burdayım.canım takımda aktif olacaksan sorun olmaz ama bazen girerim bazen girmem dersen eş vermiyim
Evet canim. Diyetisyenim çok spor yapmamı istemiyor. saat basi 250 adim atsan maksimum yeter diyor.Hadi hayırlı olsun canım sen diyetisyen le gidiyosun demi diyetini spor olarak neler yapıyosun ne yapalım bu hafta beraber .
Canım evden çalışmak inan hiç güzel degil.Nursing home da hemsire. Huzur Evi dicem ama ayni mantik degil herhal Turkiye de ki ile
Hic evden calismadim. Guzel olurdu herhal :)
Çok sağol. Valla ben de bilerek sandım. Bakıyorum herkese yorum, bana yokbuketx canım galiba cuma telaşından seni tebrik edemedim. Süper bir eksi ile geldin maşallah sana
Rica ederimTeşekkürler
Yakın zamanda almam mümkün görünmüyor. Zaten iki tane tartı var elimizde ama taşınma işlerinden dolayı henüz gelmediler. O yüzden eczaneden anca halledebilirim şu sıralarA101 veya bim e mutlaka tarti geliyordur uygun.
Sağol canım benim. Ben var yaa. Spor birinciliği sandım. İçimden diyorum ceyhans o kadar yapmamıştı ama (bende zaten yok) şaşırmıştım biraz. Meğer kilo içinmiş
Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?