Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu hafta booool eksiler bizim olsun canım pilates yapıyordun değil mi bende pilates odaklı gidicem bu hafta istersen beraber videolar yapabiliriz ama ben chloe sevmedim lily sabri yapıyorum bak istersen youtubedan

bu hafta booool eksiler bizim olsun canım pilates yapıyordun değil mi bende pilates odaklı gidicem bu hafta istersen beraber videolar yapabiliriz ama ben chloe sevmedim lily sabri yapıyorum bak istersen youtubedan
Veracım eşleştir hadi :) günün özetini atayım ben de.
Ya da direkt sizi etiketleyerek paylaşayım mı?

Evet önümüzdeki hafta icin kendime en az 1 kilo hedefledim, guzel bir hafta olsun ikimiz için de. Ben de geçen hafta lily sabri ve healthy fit with ty in 30-40 dakikalık videolarını yaptım. Çok iyi geldi. Çocukların ikisi de uyudu sayılır. 30 dakika adımlama sonra da 40 dakikalık pilates yapmayı planlıyorum hazır vaktim varken. O zaman perşembe hariç her gün pilates yapabiliriz.

Teşekkür ederim canım bundan sonra fotoğraf çekip atarım.
Bugün biraz yogundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…