Aslında adımlamada daha aktif olmak istiyorum ama zaman bulamıyorum. Ama yine de yarış olsun isterim, çabalamaya devam ederim. Olduğu kadar artık.Yine takimlar arasi adim yarisi istermisiniz?
Eşin var mı?kızlar eşlerinizi seçtinizmi kim kimle eş şimdi benim kafa çorba oldu
Bence dağıt gitsin kafana görekızlar eşlerinizi seçtinizmi kim kimle eş şimdi benim kafa çorba oldu
yok gel eş olalımEşin var mı?
Tamamdıryok gel eş olalım
BencedeBence dağıt gitsin kafana göre
23.00dan sonra eşi olmayanları mix yapcamBence dağıt gitsin kafana göre
bu hafta booool eksiler bizim olsun canım pilates yapıyordun değil mi bende pilates odaklı gidicem bu hafta istersen beraber videolar yapabiliriz ama ben chloe sevmedim lily sabri yapıyorum bak istersen youtubedanTamamdır
Veracım eşleştir hadi :) günün özetini atayım ben de.bu hafta booool eksiler bizim olsun canım pilates yapıyordun değil mi bende pilates odaklı gidicem bu hafta istersen beraber videolar yapabiliriz ama ben chloe sevmedim lily sabri yapıyorum bak istersen youtubedan
herkesi ben mi eş yapayım?Veracım eşleştir hadi :) günün özetini atayım ben de.
Ya da direkt sizi etiketleyerek paylaşayım mı?
Evet önümüzdeki hafta icin kendime en az 1 kilo hedefledim, guzel bir hafta olsun ikimiz için de. Ben de geçen hafta lily sabri ve healthy fit with ty in 30-40 dakikalık videolarını yaptım. Çok iyi geldi. Çocukların ikisi de uyudu sayılır. 30 dakika adımlama sonra da 40 dakikalık pilates yapmayı planlıyorum hazır vaktim varken. O zaman perşembe hariç her gün pilates yapabiliriz.bu hafta booool eksiler bizim olsun canım pilates yapıyordun değil mi bende pilates odaklı gidicem bu hafta istersen beraber videolar yapabiliriz ama ben chloe sevmedim lily sabri yapıyorum bak istersen youtubedan
Teşekkür ederim canım bundan sonra fotoğraf çekip atarım.Evet canım cuma günleri takımdaki herkes fotoğraf çekip ekliyor fotoğrafta nickname tarihte yazmalı ilk sayfadaki örnek gibi. Pazartesi günleri kontrol amaçlı tartılıyoruz bir de onda resim atma zorunluluğu yok.
canım sen eş ister misin bu hafta aktif olacak mısın tamamenTeşekkür ederim canım bundan sonra fotoğraf çekip atarım.
Bugün biraz yogundum.
Hayirli olsun ortağıma ve hepimize ♡♡@Ayse_M A Aylakkadin
JaneRizzoli pamukskr
esmeriiim @Fulyaa21
Varyemez CanTorun
Ceyhans Melegimkorusun
sedulu buketx
Alp_BuRc @Axelia
Bir Pelincik fyzanur
Ozzybal @_Vera_
yeni eş listemiz
Veracim benim esimi yanlis mi etiketledin acaba.@Ayse_M A Aylakkadin
JaneRizzoli pamukskr
esmeriiim @Fulyaa21
Varyemez CanTorun
Ceyhans Melegimkorusun
sedulu buketx
Alp_BuRc @Axelia
Bir Pelincik fyzanur
Ozzybal @_Vera_
yeni eş listemiz
Etiket çıkmıyor ama adını doğru yazıyorum anlayamadım birileri bana yardım edebilir mi kızzzlarVeracim benim esimi yanlis mi etiketledin acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?