Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aa aynı benim düzen canım bende sabahları bazen yulaf bazen yumurta yiyorum öğlen de ceviz kahve fıstık öyle geçiştiriyorum akşama sebze yada et tarzı oluyo aynıymış beslenmemiz spor olarak da ben genelde evde leslie yapıyorum 2 yada 3 mile ve adım yarışı olursa evin içinde adımlama yapıyorum eğer kaptanlar video yollarsa bide onları yapıyorum artı bişe yapmıyorum inşallah güzel bi hafta geçiririz beraber

Menümü yazayım
Kahvaltı sosis 4 adet salatalık maydanoz yesil cay
Öğlen kahve
Akşam 300 gr kadar ızgara tavuk ve kabaklı havuçlu yogurt
Su 3.5 lt
Chloe ting 40 dk 400 puan
Kaptanın yolladığı videolar 13 dk 91 puan
Squat 25 adet 75 puan
Toplam 566 puan
Arrietty_ @_Vera_ buketx

Ben videoyi ilk kez bugun yapmadım. O videolar sahane

Kadınlar kulübünün getirdiği bir kural bu. Tartı üzerinde el yazısı olarak kağıt olmak zorunda malesef ama sizi zora sokmayalım tartılar ne zaman gelir o güne kadar liste dışı menü ve sporda aktif olun sonra kilo bildirimi yapın pandemiden dolayı eczaneye gidin vs demek de pek doğru değil kaptanımız da zaten çözüm önerisi olarak söyledi. Eğer yapamam eczanede derseniz bende böyle bir çözüm getirdim nasıl derseniz artık

Çok sağol. Valla ben de bilerek sandım. Bakıyorum herkese yorum, bana yok sağlık olsun. Teşekkür ederim
Canım aklımdaydın cuma malum arkada planda listeler tablolar hazırlanıyor. O iş telaşesinden unuttum özür dilerim sana böyle ayrı mesaj olarak yazıp tebrik etmek istedim alıntılayarak değil de beceremedim pek romantik olmadı ruhumda öküzlük var galibaa

Sağol canım benim. Ben var yaa. Spor birinciliği sandım. İçimden diyorum ceyhans o kadar yapmamıştı ama (bende zaten yok) şaşırmıştım biraz. Meğer kilo içinmiş
Aynen cnm spor bu hafta yapamadım bende senin verdiğin kilolar sayesinde 1. olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…