Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alışıyosun bıkac gune. Bende 1.gün olanı yaptım 11 dk

Hastanenin diyetisyenine yonlendirseymks keske.
Peki cozum olarak ne sundu?

Iyi olmus istemesi. Zor da olsa arttir bencede.
Son 2 senedir benim de LDL yuksek. Ama birsey yapmaya, vermeye gerek gormediler
aynen canım artırcam , sonuç akşama doğru çıktı . bende habersiz olduğum için bugün yine az su içtim . bilseydim sabahtan başlardım içmeye. artık en az 2 litre içeceğim .

Aynen. Mart nisan cok kotuydu. Yazin da oyle agustos a kadar. Hic bu kadar calistigimi hatirlamiyorum.
Herkes brans degistir diyor ama ben seviyorum yaslilar ile olmayi. Tek sorun patron. Ekonimi dusunmekden tek tek calisanlari kaciriyor. 3gun evdeydim. 3 günde 3 kisi ayrilmis isten.
Simdi onlarin is saatleri Bos, Noel zamani. O saatleri dagitiyorlar.

Hastanenin diyetisyenine yonlendirseymks keske.
Peki cozum olarak ne sundu?
diyetisyenlik işim yok canım . daha önce gittim kilon ideal diyor . boyum 159 kilom şuan 57 . ben biraz daha toparlamak isteiğim için 48,49 arası olmak istiyorum . kendi kendime veriyorum onda sorun yok , sadece su içmiyorum tek sorunum su ve spor

ek mesai yapıyorusn ozaman . çok iyi anlıyorum seni . bizdede işten çıkarma olmadı ama mesai arkadaşlarımdan ikisi aynı anda covit olunca onların mesaisi de bize dağıtılmıştı . gerçekten yorucu oluyor . bende branş değiştirmek için iktisat okuyorum , uzman yardımcılığı sınavlarına gireceğim nasip olursa , sağlık alanın da çalışmak istemiyorum

Evet ek mesai. Hatta aksam mesaisi de verecekti. Gunduz calisiyorum tum hafta. Hangi aksam calisayim istersin dedim. Ozaman gece diyerek 1 haftaici mesaiyi kaldirdi
Bende bakalim ne zaman bikacagim.
Brans degistirmem cok basit. 5 haftalik kurslar ile hallederim. Ama suan gozum almiyor. Calismaya Devam

Tamam canim hafta sonu bi sinavlarimi atlatayim tam dönüş yapacağım cezalarimi sporlarimi tam olarak yapacagim insallah

Ya cidden kilon fistik gibi. Kilo vermek icin soylememistim. Sagliklisi neyse acaba onu soyler mi acaba diye dedin. Allah sifa versin insallah.

Aslında o ölçümler yaklaşık olarak tahmin ediyor ve doğruya yakın sonuçlar veriyor
Diyetisyen öyle dediyse vardır hikmeti
Bence sen bir daha danış
Ve yol haritanı belirle
En azından bir kere görün derim

Iyi akşamlar kızlar menüme yazayım geciktim bugün
Sabah
1 yumurta haşlanmış
1 snickers(ödül)

Ara
1 elma
3 kuru erik

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Yarim tabak ıspanak

Su=2,5 litre

Arrietty_ @_Vera_ sedulu buketx

Eklentiler

• Screenshot_20201218-213803_Samsung Health.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…