Alışıyosun bıkac gune. Bende 1.gün olanı yaptım 11 dkYarın sabah ölçeyim bende bide 1 ayı tamamlayınca ölçeriz yalnız beklediğimden zormuş ya bayağı yordu beni açıkcası yapanlara helal olsunfull body videosunda son sete geldim durdurup mola vere vere yapıyorum valla antrenmanlı değilim malum
Hastanenin diyetisyenine yonlendirseymks keske.bugün tansiyon ilaçlarımın raporunun günü bitti diye dahiliye bölümüne gittim . doktor önce bir kan ver dedi . su içmemekten kanımda üre değeri yüksek çıktı , vay başıma gelenyaz raporumu gideyim yaa ne gerek var da kan vermeden olmaz diyosun demi hiç hesapta yokken hastalık çıktı başıma ,iyi kolesterolle kötü kolesterolde fırlamış gitmiş , doktora görünmeden önce sağlıklıydım ben o kadar diyet yapıyoruz arkadaş bu kolesterollere ne oluyor anlamadım , hadisu içmiyorum diye üre artıyor onu anladık da . neyse bundan sonra suyu artıracam mecbur yoksa böbrekler iflas edecek
aynen canım artırcam , sonuç akşama doğru çıktı . bende habersiz olduğum için bugün yine az su içtim . bilseydim sabahtan başlardım içmeye. artık en az 2 litre içeceğim .Iyi olmus istemesi. Zor da olsa arttir bencede.
Son 2 senedir benim de LDL yuksek. Ama birsey yapmaya, vermeye gerek gormediler
Aynen. Mart nisan cok kotuydu. Yazin da oyle agustos a kadar. Hic bu kadar calistigimi hatirlamiyorum.canım valla menümü yazayım diye ayaktayım şuan . şimdi kendimi yatağa atacağım . yarın da 16 saat çalışıyorum hiç spor havasında değilim uyku havasındayım şuan
ooo sende sağlıkçısın . Allah yardımcın olsun canım . evden çalışsak ne güzel olurdu bence de tam hayalimde ki iş , pijamalarla ohhh mis yat kalk çalış çalış yat kalk çalış missss
diyetisyenlik işim yok canım . daha önce gittim kilon ideal diyor . boyum 159 kilom şuan 57 . ben biraz daha toparlamak isteiğim için 48,49 arası olmak istiyorum . kendi kendime veriyorum onda sorun yok , sadece su içmiyorum tek sorunum su ve sporHastanenin diyetisyenine yonlendirseymks keske.
Peki cozum olarak ne sundu?
Simdilik konusmadik kaptanlar ileArrietty_ kaptanım yuruyus yarisi var mi bu hafta baska bir grupla
ek mesai yapıyorusn ozaman . çok iyi anlıyorum seni . bizdede işten çıkarma olmadı ama mesai arkadaşlarımdan ikisi aynı anda covit olunca onların mesaisi de bize dağıtılmıştı . gerçekten yorucu oluyor . bende branş değiştirmek için iktisat okuyorum , uzman yardımcılığı sınavlarına gireceğim nasip olursa , sağlık alanın da çalışmak istemiyorumAynen. Mart nisan cok kotuydu. Yazin da oyle agustos a kadar. Hic bu kadar calistigimi hatirlamiyorum.
Herkes brans degistir diyor ama ben seviyorum yaslilar ile olmayi. Tek sorun patron. Ekonimi dusunmekden tek tek calisanlari kaciriyor. 3gun evdeydim. 3 günde 3 kisi ayrilmis isten.
Simdi onlarin is saatleri Bos, Noel zamani. O saatleri dagitiyorlar.
Evet ek mesai. Hatta aksam mesaisi de verecekti. Gunduz calisiyorum tum hafta. Hangi aksam calisayim istersin dedim. Ozaman gece diyerek 1 haftaici mesaiyi kaldirdiek mesai yapıyorusn ozaman . çok iyi anlıyorum seni . bizdede işten çıkarma olmadı ama mesai arkadaşlarımdan ikisi aynı anda covit olunca onların mesaisi de bize dağıtılmıştı . gerçekten yorucu oluyor . bende branş değiştirmek için iktisat okuyorum , uzman yardımcılığı sınavlarına gireceğim nasip olursa , sağlık alanın da çalışmak istemiyorum
Tamam canim hafta sonu bi sinavlarimi atlatayim tam dönüş yapacağım cezalarimi sporlarimi tam olarak yapacagim insallahayyy ne güzeller ellerine sağlık
olur canım cezan 2 mile leslie olsun müsait olunca yap zora sokma kendini
herkesin bünyesi imkanı farklı canım sen dert etme metabolizma için gerekli olanı yapıyorsun sonuçta arttırma imkanın varsa arttır yoksa tamamdır
aslında spor tablosunda hep eklemişiz eksik mi eklemişiz ki
maşallah ne güzel sporlar
şahane adımlar
sende bendensin eşim o artıya takılma kaslarında ödem var benim spordan dolayı 1.4 kg felan oynama olmuştu bir keresinde.Şuan bende artıyım tartıda ödem olduğunu biliyorum ama hemen dukan birası yaptım bugün spor yapmıcam sende bugün spor yapma ve bir detoks yap gör abk düşücek
Ya cidden kilon fistik gibi. Kilo vermek icin soylememistim. Sagliklisi neyse acaba onu soyler mi acaba diye dedin. Allah sifa versin insallah.diyetisyenlik işim yok canım . daha önce gittim kilon ideal diyor . boyum 159 kilom şuan 57 . ben biraz daha toparlamak isteiğim için 48,49 arası olmak istiyorum . kendi kendime veriyorum onda sorun yok , sadece su içmiyorum tek sorunum su ve spor
Ben saat aldim valla bu hafta. Arkadaşlarıma uyarsa bana dunden uyarSimdilik konusmadik kaptanlar ile
Ister misiniz ki yine
Aslında o ölçümler yaklaşık olarak tahmin ediyor ve doğruya yakın sonuçlar veriyorBıkmazmıyım gelde sorama bıraksaydım bu 5 ide veremezdim. Önceden bunkadar yavas vermıyordum. Mesela ılk doğumdan sonra 16 kılo yu 4 ay da verdım
2. Doğumdan sonra yavas verdım ama 76 dan 66 ya genede ıyı geldım sonrası zor oldu
Bende düşünmüyor degılım ama bakalım bu hafta bi ona gore gıderım belkı dıyetısyene. Aslında hastanede calıstıgım donemde dıyetısyen doktordan fıkır almıstım tarttı beni ölçüm cihazıyla. Yap yok sende dedı ıdeal kılon 63 sende zaten oylesın dedıhe hee dedım cıktım
Ben evetYine takimlar arasi adim yarisi istermisiniz?
Ben isterimYine takimlar arasi adim yarisi istermisiniz?
2.video var unutma onu daAlışıyosun bıkac gune. Bende 1.gün olanı yaptım 11 dk
1.Olan es takimi 2 kare bitter cikolata ödülü ve yeni es secme haklari var. Lütfen en gec 22.00 da yeni esinizi belirtin
Es Yarisi Sonucu
JaneRizzoli @ozrengin 3,19
E English_teacherrr @Melegimkorusun 1.78 %esmeriiim A Aylakkadin 0,734 %
@Night owl @pamukskr -1.22 %
kolaylıklar dilerim canım ne sınavın varTamam canim hafta sonu bi sinavlarimi atlatayim tam dönüş yapacağım cezalarimi sporlarimi tam olarak yapacagim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?