Ozaman hayirli olsunEdiyorum insallah
Sabah, akşam, su. Spor hepsi iyi. Zaten öğle yok, kahveyi ben de içiyorumMenümü yazayım
Kahvaltı sosis 4 adet salatalık maydanoz yesil cay
Öğlen kahve
Akşam 300 gr kadar ızgara tavuk ve kabaklı havuçlu yogurt
Su 3.5 lt
Chloe ting 40 dk 400 puan
Kaptanın yolladığı videolar 13 dk 91 puan
Squat 25 adet 75 puan
Toplam 566 puan
Arrietty_ @_Vera_ buketx
Eki Görüntüle 2743156
İnşallahbuketx bu hafta eşiz canım ama aç birakma kendini sağlık daha önemli. Haftada bir kilo vermek bile büyük başarı. Mezuniyetin en fazla bir iki hafta daha uzar ama olsun. Bu hafta bol su içmeye teşvik edicem seni. Takip ediyorum az tüketiyorsun
TeşekkürlerCanım aklımdaydın cuma malum arkada planda listeler tablolar hazırlanıyor. O iş telaşesinden unuttum özür dilerim sana böyle ayrı mesaj olarak yazıp tebrik etmek istedim alıntılayarak değil de beceremedim pek romantik olmadı ruhumda öküzlük var galibaa
Sağol canımAynen cnm spor bu hafta yapamadım bende senin verdiğin kilolar sayesinde 1. olduk
E bende onu dıyorum. Mezurayla ölçüyorum nasıl yanlıs olcebılırım kıKız nasıl ölçemiyon :)
Terzi mezurasıyla ölçeceksin
Insallah .Ozaman hayirli olsun
Mezun da olursun insallah takimdan
Erkencisin sende :) gerci orda saat 8
Kalktim 5.30 da, derdim neyse. Cocuklarda uyuyor
danimarkadayim benInsallah .
Sen nerede yaşıyorsun?
Disari cikma yasagi var dimi?Günaydın herkse iyi haftasonları evlerde
Tamam canimUnutmuştum atmayı, sonra da sıfırlanmıştı maalesef
Teşekkür ederimbuketx canim tekrar tebrik ederim , Bireysel birinci dereceligin de gelmis.Oh ne güzel
birinci oldun diye su topic e yazman lazim canim
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Merhaba arkadaşlar Öncelikle yolun çok başındayım 4.takımda olmaktan çok mutluyum kaptanlarım @Arrietty_ @_Vera_ Ve tabiki 4. Takım yoldaşlarım Hastalıklarla savaş verdiğimiz bu süreçte çok zor bir anımda geri döndüm buralara kendime ve tabiki kaptanlarıma söz verdim ve sözümü tutmak adına...www.kadinlarkulubu.com
Gunaydin canimGünaydın kaptan dün gece üzerime bir uyku çöktü erken uyudum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?