Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

19 aralık menüm : bugün çok yedim malesef
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
2dilim tb ekmek
peynir
6 zeytin
1çay kaşığı tahin + 1 çay kaşığı pekmez

ara : sütlü kahve
2 ceviz
yarım muz

öğlen : (yemek için eve geldim öğle arası )
2 yumurtadan yulaflı peynirli yumurta
1dilim ekmek
salata
3 kaşık patates yemeği

ara : yarım elma
1 bardak süt
2 ceviz

akşam : 1 tabak tavuk sote
2 tabak çorba
3dilim ekmek (çok kaçtı bu kez ya çokkkk acıkmıştım dayanamadım )
2ceviz

su : 2 litreye yakın
spor : yok

Arrietty_ @_Vera_

Canım incir kürü nasıl oluyor bende Pkos varya kaç gündür adetim olmadı.

Ay ben sırke hayatta içemem cok sevmemde zaten. Aspir yagını bılmıyorum ama keten tohumu alıcam bende kabızlık ve yag yakımı için
Canım bende altın yogurt yapıyorum.
Zerdeçal, zencefil, az karabiber, çörek otu, tarçın, keten tohumu ben insülin direnci için yapıyorum.

Kaptanım 87.4 ile ama tam hangi hafta hatırlamıyorum.
Onu ben bulurum :))
Esas listeye girmeyi dusundun mu?
Kolay gelsin. Hem kendi evin hem annenin Evi. Iyi yetisiyorsun 3 kucuk cocuk ile.
Yaslari yakinmis cocuklarimizin
Benim oglum 2012 li. Kizim da 2015. Senin ikizler ile ayni yani :)

Canım incir kürü nasıl oluyor bende Pkos varya kaç gündür adetim olmadı.
Saraçoğlunun tariflerinden. Adet için istiyorsan soğan kürü yapsan önce daha iyi olur gibi. Ben geçen ay soğan kürü yaptım gününde oldum. Adet bitiminden sonra başlanıyor ikisinede. Soğan kürü 15 gün yapılır sabah akşam 500 ml kaynamış suya 1 kahverengi kabuklu soğan soyulup 2ye bölünüp atılıyor 10 dk da öyle kaynıyor sonra ılıyınca sabah akşam aç karnına içiyorsun taze hazırlanıyor. İncir kürü de adet bitiminde yapılıyor. 21 gün boyunca yapılıyor. Oda 1 litre suya 15 16 adet kuru incir ikiye üçe bölünüp kaynamış suya atılıp kapağı kapatılıyor kısık ateşte 20 dakika kaynatılıyor.2ye bölüyorsun onuda ılıyınca sabah ve akşam aç karnına içiliyor. 14 gün sade incir. Son 7 gün 500 ml suya 6 7 incir yine aynı işlem 15 dk kaynıyor kısık ateşte ama 500 ml suya da 2 havuç atıp kapağını kapatıp 20 dakika kaynatıyorsun ılıyınca ikisini birleştiriyosun. Suyunu ikiye bölüp sabah akşam içiyorsun yine. Soğan enfeksiyonu ve adeti söküyor yumurtalarada iyi geliyor incir yumurta kalitesini arttırıyor. Havuç yumurtayı çatlatmak için. Bayağı ayrıntılı yazdım ama işine yarar inşallah

Fezya ekmek baya baya olmus kiz bu sefer
Uzun mesai aman yorucu oluyordur
Yarin daha az yersin ekmdk
Su ise ne guzel. 2 L olmus

Çok sağol, pilatese başladım 10 dakika sonra ara vermek zorunda kaldım, ilk fırsatta tamamlayacağım.
ben adım atamadım pc başından kalkamaım valla bir ödevimi yetiştirmem lazım 32 dk pilates ile günü kapatıyorum bu arada çok acıktım ama yemicem bişi siyah üzüm kurusu yedim bağısaklara iyi geliyormuş yeşil çay içiyorum şimdi

Benim uykum da cok cok az.
Alismisim herhalde, kahvalti sonrasi sade kahveyi icince normale donuyorum.
Ama goz altlarim cokmus ve morarmis...
Ne yaptiysam soyle deliksiz 8 saat uyuyamadim.
Cok özeniyorum ama bende aynen öyleyim. Hatta bugun cumartrsi olmasina ragmen 6 gibi kalktim. Kafama takarsam hic uyuyamiyirum

Canım bende altın yogurt yapıyorum.
Zerdeçal, zencefil, az karabiber, çörek otu, tarçın, keten tohumu ben insülin direnci için yapıyorum.
Canım benim insülin direncim 25lerde idi. Şuan 7.15 oldu. Hergün 1 saat mutlaka yürü hatta 10 bin adım at. Bide beslenmene dikkat et inan kurtulacaksın. Bende yaşadım çünkü. 3 gün önce değerlerim bayağı iyi çıktı. Trigliserit 200ün üstündeydi şimdi 70. Troid dediler oda ideal değerlere ulaştı ilacın dozunu azalttım değerler aynı kalırsa ilacı bırakacam inşallah. Tedavilerden sonra çok hastalıkla karşı karşıya kaldım daha doğrusu pkonun etkisi de olabilir bilmiyorum ama inan sabır ve çaba ile yenebiliyorsun. Darısı başına inşallah. Değerler düzeldikçe bebek konusunda da hevesim artıyor. Ben kiloyu da en çok bu sebeple vermek istiyorum zaten

Canım benim kadın dogum uzmanım yürüyüş önerdi eve yürüyüş bandı aldım açıyordum müzigide baya yürüyordum.
Eşime belinden rahatsızlandı canlı dersleri de var çocuklarda var yapamadık annemlere geldik.
Evde yürüyüş yapıyorum anca yemegimede başladım artık baya dikkat ediyorum.

Fezya ekmek baya baya olmus kiz bu sefer
Uzun mesai aman yorucu oluyordur
Yarin daha az yersin ekmdk
Su ise ne guzel. 2 L olmus
Sabah iki dilim kepekli ekmekle tost ve çay
Öğlen bir portakal ve kahve
Akşam yumurtalı ıspanak iki kaşık bulgur pilavı 3 litre su 5 dk zumba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…