65 i görmek istiyorum ama korkuyorum da hep şişim bugün söküldüm 5 gündür sürülüyor du sonunda oldu inşallah rahatlarım artı görünce çok üzülüyorumAfiyet olsun ortim
Güzel bir gün olmuş
Bu hafta hedefin ne?
Benim sabit kalabilmek :)
Lahmacunu gorduuummm ama butun gun ac kalmışsın sporunuda yapmışsınAfiyet olsun canım menün çok güzel. Chloe 10 dk karında vardı onu yapmadın mı? Her güne 2 veya 3 video koyuyorlar ya. Ben bu arada akşam yemek yedim. Paylaşayım ceza vereceksen razıyım
Haha mesela benArrietty_ sanirim bu hafta adim yarisi yok?
Adim aman aman yormuyor ki..
Devam etse olurdu, bahaneyle gorev gorup yapanlar oluyordu.
Hayirlisi diyelim...
Vesileyle oturttun oturttun duzeni, aynen devam...Haha mesela ben
Evet bozmak yok böyle devam inşallah ablaVesileyle oturttun oturttun duzeni, aynen devam...
Yok yaa ben de yapamıyorum65 i görmek istiyorum ama korkuyorum da hep şişim bugün söküldüm 5 gündür sürülüyor du sonunda oldu inşallah rahatlarım artı görünce çok üzülüyorum
Spor da yapamıyorum sen yapabiliyor musun spor
Gayet hafif bir menü olmuş, çok iyiSelam kızlar dersim yeni bitti menümü yazayım yeme içme faslı bitti
Uyandıktan sonra 1 bardak ılık su 3 gün kurusu
Sabah 3 yk menemen yarım dilim ekmek 3 yeşil zeytin
Öğle kahve 3 gün kurusu
Akşam marul roka maydanoz 1 havuç 1 ton balığından salata
Gün kurusunu bağırsak için yedim
Öğleden önce dukan birası içtim
Spor elde bişey yok şimdi pilates yapcam malum tüm gün ders vardı
Ozzybal Arrietty_ sedulu
Teşekkür ederim kaptan10 adet bölgesel egzersizi = 3 PUAN
Menu cok iyi
Aynen 2 video dünde öyleydiLahmacunu gorduuummm ama butun gun ac kalmışsın sporunuda yapmışsın
Bence hurma yapma. Dırencsız kalırsın
Chloe tek vıdeo yaptım kız 2.ci mi var gene vay basıma cok yoruldum ben
Ortagim harikasin. Yalniz bırakmadım insallahspor larım
10000 adım 3 mile leslie 15 dk pplates
adım yarışı varmı kaptanım puan hesap larken adım da puanlayacaz mı bilemedim o yüzden hesap yapmadım
A Aylakkadin @_Vera_sedulu Arrietty_
Menün çok sağlıklı ve dengeli eşim afiyet olsun spor da süper pilates yaptın mıMerhabalar,
10:30 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 6 zeytin, 2 tk sekersiz erik marmelatı
14:00 1 adet wasa
17:00 7 kasık yeşil fasulye, 5 kasık kabak, yoğurt
19:00 yarim greyfurt, yarım armut, 1 bardak kefir
Su: şu an 2.5 litre, 3 litreyi gecerim.
Spor: devam ediyorum, adımda 10000 i geçeceğim. ( şu an 8000 deyim).
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Çok sağol, pilatese başladım 10 dakika sonra ara vermek zorunda kaldım, ilk fırsatta tamamlayacağım.Menün çok sağlıklı ve dengeli eşim afiyet olsun spor da süper pilates yaptın mı
Menün süper ortim afiyet olsun zorlama hasta isen canım olduğu kadar spor daOrtagim harikasin. Yalniz bırakmadım insallah
Benim kahvalti haslanmis yumurta 1 dilim kepek ekmeğini 2 ye kataldim tost yaptim
Arada 3 hurma 3 ceviz
Aksam kabak ve kirmizi biberi kavurdum. 1 tatli kasigizeytin yagi ile ve yoğurt ekledim yedim.
3 lt su
Adimlari bitince yazacağım. Ama bugün hasta gibiyim. Her yerim dökülüyor gibi E English_teacherrr
Arrietty_ @_Vera_
Cok sağol canim. Uykum o kadar duzensiz ki o cok sarsıyorMenün süper ortim afiyet olsun zorlama hasta isen canım olduğu kadar spor da
Yaa neden uyku problemin var canım çocuk yok demi bildiğim kadarı ileCok sağol canim. Uykum o kadar duzensiz ki o cok sarsıyor
Benim uykum da cok cok az.Cok sağol canim. Uykum o kadar duzensiz ki o cok sarsıyor
Yaa neden öyle abla kafana bişeler mi takıyosun acaba uyurkenBenim uykum da cok cok az.
Alismisim herhalde, kahvalti sonrasi sade kahveyi icince normale donuyorum.
Ama goz altlarim cokmus ve morarmis...
Ne yaptiysam soyle deliksiz 8 saat uyuyamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?