Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah değerlerin normale döner senin de canım benim. İnsülinden kurtulmak kolay. Hareket etmek yetiyor inşallah olabildiğince yaparsın sende. Çok geçmiş olsun bu arada eşine de.

Kızlar size bişe sormak istiyorum termal tayt almak istiyorum ama sizden kullanan varmı acaba benim bacak ve kalça bölgem sıkıntı işe yarar mı bilemiyorum önerir misiniz

Kaptanım benim büyük kızım 2012 Eylül
İkizlerim 2016 ocak
Asıl listeye girmek istiyorum ama önce ayrılmadan önceki kilomda dönmem gerekiyormuş.

Onu ben bulurum :))
Esas listeye girmeyi dusundun mu?
Kolay gelsin. Hem kendi evin hem annenin Evi. Iyi yetisiyorsun 3 kucuk cocuk ile.
Yaslari yakinmis cocuklarimizin
Benim oglum 2012 li. Kizim da 2015. Senin ikizler ile ayni yani :)

İnşallah değerlerin normale döner senin de canım benim. İnsülinden kurtulmak kolay. Hareket etmek yetiyor inşallah olabildiğince yaparsın sende. Çok geçmiş olsun bu arada eşine de.
Çok sogol canım teşekkür ederim.
Ben hiç oturmuyorum imkanı yok zaten
Artık elimden geleni yapcam.

Şimdi bile inceciksin ama biraz stres yapıyorsun gibime geliyor.
Stres yapıyorum evet cunku gercekten ınce olmak ıstıyorum. Ama yok ıncecık degılım kuzum ya ölçüler ortada
Canım bende altın yogurt yapıyorum.
Zerdeçal, zencefil, az karabiber, çörek otu, tarçın, keten tohumu ben insülin direnci için yapıyorum.
Bu neye yarıyor
Ya bısey dıyeyımmı. Pestil yedım tuvalete cıktım karnım gurulduyor boyle seylerde yemek lazım galıba

Canım insülin direncine iyi geliyormuş.

Eklentiler

• Screenshot_20201219-234309_Samsung Health.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 31
Cuma menu
Sabah h patates zeytin peynir
Ara cennet hurmasi
Aksam kiymali dolma yogurt salata 1 parca nohutlu et yemegi
Ara elma
Su 2 litre

Cumartesi
Sabah yumurtali sucuk marul zeytin 1 dilim ekmek
Ara elma
Aksam 1 parca tavuk 2 yk kabak yogurt marul
Ara portakal vu kan uzumu
Su 2 litre

Arrietty_ @_Vera_ kaptanlarim hic spor yapmak gelmiyor icimdenKaldiramiyorum kendimi.

esim beni bul. Ben bulamadim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…