- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Rabbim bagışlasın canımEvet canım benim de bi oğlum var 2 yaşında
İnşallah değerlerin normale döner senin de canım benim. İnsülinden kurtulmak kolay. Hareket etmek yetiyor inşallahCanım benim kadın dogum uzmanım yürüyüş önerdi eve yürüyüş bandı aldım açıyordum müzigide baya yürüyordum.
Eşime belinden rahatsızlandı canlı dersleri de var çocuklarda var yapamadık annemlere geldik.
Evde yürüyüş yapıyorum anca yemegimede başladım artık baya dikkat ediyorum.
Aminn canım çok sağolRabbim bagışlasın canım
Canım ögretmenmisin ögrencimi?kızlar mehaba nasılsınız gününüz nasıl geçiyor ?? neler yapıyorsunuz online dersim devam ediyor hala ağlıcam
TakipteyimKızlar size bişe sormak istiyorum termal tayt almak istiyorum ama sizden kullanan varmı acaba benim bacak ve kalça bölgem sıkıntı işe yarar mı bilemiyorum önerir misiniz
Onu ben bulurum :))
Esas listeye girmeyi dusundun mu?
Kolay gelsin. Hem kendi evin hem annenin Evi. Iyi yetisiyorsun 3 kucuk cocuk ile.
Yaslari yakinmis cocuklarimizin
Benim oglum 2012 li. Kizim da 2015. Senin ikizler ile ayni yani :)
Çok sogol canım teşekkür ederim.İnşallah değerlerin normale döner senin de canım benim. İnsülinden kurtulmak kolay. Hareket etmek yetiyor inşallaholabildiğince yaparsın sende. Çok geçmiş olsun bu arada eşine de.
Stres yapıyorum evet cunku gercekten ınce olmak ıstıyorum. Ama yok ıncecık degılım kuzum ya ölçüler ortadaŞimdi bile inceciksin ama biraz stres yapıyorsun gibime geliyor.
Bu neye yarıyorCanım bende altın yogurt yapıyorum.
Zerdeçal, zencefil, az karabiber, çörek otu, tarçın, keten tohumu ben insülin direnci için yapıyorum.
Ya bısey dıyeyımmı. Pestil yedım tuvalete cıktım karnım gurulduyor boyle seylerde yemek lazım galıbaben adım atamadım pc başından kalkamaım valla bir ödevimi yetiştirmem lazım 32 dk pilates ile günü kapatıyorum bu arada çok acıktım ama yemicem bişi siyah üzüm kurusu yedim bağısaklara iyi geliyormuş yeşil çay içiyorum şimdi
Canım insülin direncine iyi geliyormuş.Stres yapıyorum evet cunku gercekten ınce olmak ıstıyorum. Ama yok ıncecık degılım kuzum ya ölçüler ortada
Bu neye yarıyor
Ya bısey dıyeyımmı. Pestil yedım tuvalete cıktım karnım gurulduyor boyle seylerde yemek lazım galıba
Üniversite son sınıfımCanım ögretmenmisin ögrencimi?
66.30 çıktım dünYok yaa ben de yapamıyorum
Hiç halim yok sanki spor yapmaya falan
Şu an kaçsın?
Benim bu hafta misafirim gelecek
O ara biraz cozutabilirim bu işi
@CanTorunArrietty_ @_Vera_
sedulu
Kahvaltı öncesi
Ceviz kürü
Kahvaltı
1 yumurta ,6 yk domates suyu zeytinyağlı,
2 kuru kayısı ,1 kk peynir ,7 zeytin ,1 küçük dilim ekmek ,1 fincan çay
1. Ara
1 bardak şekersiz süt (keçiboynuzu tozlu)
21 kuru üzüm
5 fındık, 5 badem
Öğle
3 yk tavuk taşlığı
2. Ara
1 adet elma
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
3 köfte
3 yk karnıbahar yemeği
3 yk yoğurt
1 küçük kase salata
Su 2 lt
Adım sayımı sonra bildireceğim
İnşallah66.30 çıktım dün
Fazla cozutma haaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?