Daha tam alışamadım sanırım öğrenecem ama. Chloe tingleri cardio olanı cardio puanından karın egzersizini pilatesten hesapladım o mu yanlış oldu?Canım adım puanın 750 yapiyor.
Chloe nin dakikasi 10 puanDaha tam alışamadım sanırım öğrenecem ama. Chloe tingleri cardio olanı cardio puanından karın egzersizini pilatesten hesapladım o mu yanlış oldu?
Anladım canım onu toplam dakika olarak hesaplarım o haldeChloe nin dakikasi 10 puan
Dur ben pc den gireyim simdi. Guncelleyim puan ve sporlari
ben adım atamadım pc başından kalkamaım valla bir ödevimi yetiştirmem lazım 32 dk pilates ile günü kapatıyorum bu arada çok acıktım ama yemicem bişi siyah üzüm kurusu yedim bağısaklara iyi geliyormuş yeşil çay içiyorum şimdi
Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Toplam |
| 587 | 1.290 | ||||||
@Ayse_M & A Aylakkadin | 662 | 570 | ||||||
| 0 | 0 | ||||||
| 1.765 | 1.223 | ||||||
| 818 | 1.484 | ||||||
| 1.258 | 875 | ||||||
@Ozlemhayallar &
| 163 | 0 | ||||||
| 0 | 35 | ||||||
| 858 | 795 | ||||||
| 414 | 279 | ||||||
| 1.181 | 1.284 | ||||||
| 500 | 0 |
Kullanici | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Perşembe |
| |||||||
| |||||||
A Aylakkadin | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Ayse_M | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@_Vera_ | |||||||
| |||||||
| |||||||
| 10 M | 20 S | |||||
| |||||||
| 20 S | ||||||
| |||||||
| ☑☑ | ||||||
B Beklenen2 | MUAF | MUAF | |||||
| |||||||
@Ozlemlerhayallar | 20 IP ☑ | 20 S ☑ | |||||
| 10 M | 10 S |
İyi yapmışsın. 9 da uyumuşum. En az Bi senedir bu kadar erken uyumadımbuketx kahvalti ne yaptın canım? Spor ya da hareket bir şey yapacak misin bugün? Ben chloe programında gittiğim için bugün rest günü. Temizlik yaptım birazdan bir kaç bölgesel egzersiz yapmayı planlıyorum.
Hepsi güzelGec kaldım çocukla oynamaktan anca uyudu.
kahvalti sucuku yumurta salatalık maydanoz yesil çay bir de cecil peyniri
Öğlen kahve yanı boş
Akşam 7-8 adet ızgara köfte salata
Su 3.6 lt
Dans 30 dk 210 puan
Adim 13000 650 puan
Squat 50 adet
Arrietty_ @_Vera_ buketx
Eki Görüntüle 2743906
Anlıyorum......Spor Puan Tablosu
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam Melegimkorusun & Ceyhans 587 1.290 @Ayse_M & A Aylakkadin 662 570 JaneRizzoli & pamukskr 0 0 esmeriiim & Mucizemsn 1.765 1.223 Varyemez & CanTorun 818 1.484 sedulu & buketx 1.258 875 @Ozlemhayallar & Night owl 163 0 Bir Pelincik & fyzanur 0 35 Ozzybal & @_Vera_ 858 795 caroline84 414 279 Arrietty_ 1.181 1.284 Hyperborea17 500 0
DUYURU
Bu tablonun paylaşımından sonra puanlanmayan hiçbir spor tabloya dahil edilmeyecektir.
Bildirimleri günü gününe yapmaya lütfen dikkat edin.
Sporve Menü paylasim tablosu.
Iki ikon kullaniyoruz. Menü ve spor paylasimi yapildi iseEger spor eksik ise . Es yarisi var ise es tarafindan spor cezasi verilmelidir. Özel durumlarda es ve kaptanlari bilgilendiriniz Verilen cezalar ertesi güne caza sporu olarak uygulanmalı.
M : Mekik
S : Squat
Ip : Ipsiz/ ip atlama
D: Dans
A : Adimlama
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Perşembe CanTorun Ceyhans A Aylakkadin Ozzybal buketx Mucizemsn @Ayse_M Melegimkorusun sedulu Arrietty_ @_Vera_ Hyperborea17 esmeriiim JaneRizzoli 10 M 20 S Varyemez pamukskr 20 S Night owl caroline84 ☑☑ B Beklenen2 MUAF MUAF Bir Pelincik @Ozlemlerhayallar 20 IP ☑ 20 S ☑ fyzanur 10 M 10 S
**JaneRizzoli @Ozlemhayallar fyzanur pamukskr spora vakit olmasada minik sporlarin bir zarari olmaz derim : )
Yaptiginizda belirtirseniz ertesi gün (Yani yarin ) Sevinirim
***@buketx menü bildirimi yapmamissin dün ve bugün. Yarin yapmalisin. Yoksa listeden cikariyorum
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***
100 adet ipsiz / ip atlama ya da ziplama egzersizi= 15 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
10 adet bölgesel egzersizi = 5 PUAN
1 dk Hulahop veya ip atlama : 5 PUAN
1 dakika kosu: 5 PUAN
1 adet Squat /Mekik : 2 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika yoga egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba/Dans= 7 PUAN
1 dakika kardiyo /fitness /P90 egzersizi= 10 PUAN
1 dakika Chloe Ting : 10 PUAN
1 dakika plank / Wallsit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme = 10 PUAN
Canım suyu günde çok çok az içiyorsun. Emzirmiyor musun ? Organların için de büyük zarar suyu artırmaya çalışmalısın.Anlıyorum......
İlk gün moralim bozuktu, paylaşamadım
Dün de uyumuşum
Cuma günü
Kahvaltı aceleden yapamadım mesai başladı
öğle
Karışık tost söyledim
akşam
Salatalık biber ev poğaçası (3)
cumartesi (dün)
Kahvaltı 3 ev yapımı poğaça (yemesem akşama kadar aç kalacaktım) çocuğa tek bakarken yetiştiremiyorum
akşam
Çorba
Makarna (maalesef) bu iki gün kötü geçti
su: 2 günde 1,5 litre yaklaşık
adım dün 1.250
Bölgesel 50
@_Vera_
sedulu
Yanlış ifade etmişim. İki gün ayrı ayrı olacaktı. Şimdi hesapladım googledan. Kiloya göre su içme miktarını. 2 içmem gerekiyor ben de 1,5 içiyorum. 2 hatta 2,5 a çıkarıcam yeterli olur sanırım?Canım suyu günde çok çok az içiyorsun. Emzirmiyor musun ? Organların için de büyük zarar suyu artırmaya çalışmalısın.
:) bizimki de konuşa konuşa dalıyorGünaydın kızlar
Gece oğlan habire sayıkladı tam dalamadım uykuya rüyasında konuşuyor benimkiuyandigi gibi kamyon araba derdinde
Neyse bugün babası ilgilenecek ben chloe yapicam bir saate yakın
Emzirmeyi bırakmıştım. Direttim baya bitti süt maalesef. Bugün 2,5 litre içicem sözCanım suyu günde çok çok az içiyorsun. Emzirmiyor musun ? Organların için de büyük zarar suyu artırmaya çalışmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?