Günlük normalde 2-2.5 lt yeterli oluyor canım zaten ama diyet dönemi 3 lt zorlayın diyorlar o yüzden. Zaten 2 lt altına düşmesen yeter.Emzirmeyi bırakmıştım. Direttim baya bitti süt maalesef. Bugün 2,5 litre içicem söz
Eşimm günaydın dün takıma giremedim ödevler yığınla...Kolay gelsin, bağırsaklar için bana gün kurusu kayısı çok iyi geliyor ya da kayısı çayı.
Evet aynen öyle su olayı. 1 yaşında. Yattığım yerden tele giriyorum anca. O bile gizli gizli. Almaya çalışıyor. Hep peşindeyimGünlük normalde 2-2.5 lt yeterli oluyor canım zaten ama diyet dönemi 3 lt zorlayın diyorlar o yüzden. Zaten 2 lt altına düşmesen yeter.
1 yaşındaydı dimi senin kız gece uykuları yavaş yavaş düzene girer de sende rahat edersin azıcık. Uykusuzluk çok zor bir durum
Çok güzel, eline sağlıkSpor Puan Tablosu
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam Melegimkorusun & Ceyhans 587 1.290 E English_teacherrr & A Aylakkadin 662 570 @JaneRizzoli & @pamukskr 0 0 @esmeriiim & @Fulyaa21 1.765 1.223 @ozrengin & CanTorun 818 1.484 sedulu & buketx 1.258 875 @Ozlemhayallar & @Night owl 163 0 @Bir Pelincik & @fyzanur 0 35 Ozzybal & @_Vera_ 858 795 caroline84 414 279 Arrietty_ 1.181 1.284 @Hyperborea17 500 0
DUYURU
Bu tablonun paylaşımından sonra puanlanmayan hiçbir spor tabloya dahil edilmeyecektir.
Bildirimleri günü gününe yapmaya lütfen dikkat edin.
Sporve Menü paylasim tablosu.
Iki ikon kullaniyoruz. Menü ve spor paylasimi yapildi iseEger spor eksik ise . Es yarisi var ise es tarafindan spor cezasi verilmelidir. Özel durumlarda es ve kaptanlari bilgilendiriniz Verilen cezalar ertesi güne caza sporu olarak uygulanmalı.
M : Mekik
S : Squat
Ip : Ipsiz/ ip atlama
D: Dans
A : Adimlama
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Perşembe CanTorun Ceyhans A Aylakkadin Ozzybal buketx @Fulyaa21 E English_teacherrr Melegimkorusun sedulu Arrietty_ @_Vera_ @Hyperborea17 @esmeriiim @JaneRizzoli 10 M 20 S @ozrengin @pamukskr 20 S @Night owl caroline84 ☑☑ @Beklenen2 MUAF MUAF @Bir Pelincik @Ozlemlerhayallar 20 IP ☑ 20 S ☑ @fyzanur 10 M 10 S
** @JaneRizzoli @Ozlemhayallar @fyzanur @pamukskr spora vakit olmasada minik sporlarin bir zarari olmaz derim : )
Yaptiginizda belirtirseniz ertesi gün (Yani yarin ) Sevinirim
***@buketx menü bildirimi yapmamissin dün ve bugün. Yarin yapmalisin. Yoksa listeden cikariyorum
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***
100 adet ipsiz / ip atlama ya da ziplama egzersizi= 15 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
10 adet bölgesel egzersizi = 5 PUAN
1 dk Hulahop veya ip atlama : 5 PUAN
1 dakika kosu: 5 PUAN
1 adet Squat /Mekik : 2 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika yoga egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba/Dans= 7 PUAN
1 dakika kardiyo /fitness /P90 egzersizi= 10 PUAN
1 dakika Chloe Ting : 10 PUAN
1 dakika plank / Wallsit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme = 10 PUAN
Günaydın eşim, tuvalete gidemiyorsan zaten tartı değişmez, belki karin hareketleri yardımcı olur. Benim de basen bölgem en büyük problemim, ama sporlarin gerçekten çok işe yaradığını düşünüyorum. Muhakkak devam edelim çok daha iyi sonuçlar alacağızEşimm günaydın dün takıma giremedim ödevler yığınla...
Bugün neler yapalım ben tartıda hala 66.6 geliyorum pff bağırsaklarım hala zerre kadar çalışmadı
Pilates yapmaya devam edicem çünkü benim basen bölgem geniştir ama annemle kız kardeşim dün Aaa vera popon toparlanmış sanki biraz dediler 1 haftanın etkisi görüldü galiba
Muhteşemsin eşim lily Sabri yapmaya devam edelim istersen video atıyım mı yineGünaydın eşim, tuvalete gidemiyorsan zaten tartı değişmez, belki karin hareketleri yardımcı olur. Benim de basen bölgem en büyük problemim, ama sporlarin gerçekten çok işe yaradığını düşünüyorum. Muhakkak devam edelim çok daha iyi sonuçlar alacağız. Ödevlerinden fırsat bulursan lilly sabrinin kalca bacak videolarını yapalım. Ben bir de dün ergin kırbaç 'ın 15 dakikalık yağ yakımı videosunu yaptım.
İyi akşamlar
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
K.k peynir
5 zeytin
1 t.k tahin pekmez
Ara
1 Kase yoğurt
1 elma
Akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
5 tane yaprak sarma
Su=2,5 litre
Spor
45 dk lesli =315 puan
50 yarım mekik bunun puanını bulamadım
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Melegimkorusun
Naber canım?Çok güzel, eline sağlık
Günaydın abla oh ne güzel eşin hazırlamış afiyet olsun sizeGunaydin kizlar...
Kacamaksiz, bol hareketli, saglikli ve huzurlu bir pazarimiz olsun...
Bu sabah kahvalti esimdendi, ben de o arada ortalik toparladim.
Kahvalti, kahve keyfi, mutfak duzenleme derken bu saat oldu.
Birazdan egzersizlerimi yaparim.
Hava acik ve gunesli.
Esimle disarida yuruyuse cikacagiz.
Oglenden sonra da torunla kiz gelir.
Ev yuruyusunu buyuk ihtimal yapamam.
Gece halâ enerjim olursa belki...
Yuruyuste sorun yok.Günaydın abla oh ne güzel eşin hazırlamış afiyet olsun sizeyaa sizin orda sokağa çıkma yasağı yokmuu . burda da hava buzzz sisliii öyle soğuk anlatamam kara kış geldi
Oh süpermişYuruyuste sorun yok.
Kizim da komsu zaten, ayni cadde uzerindeyiz.
Sabah 0 derece gorunuyordu, ama gunes cikinca isindi.
Hele balkon su anda sera gibi sicacik.
Annem d vitamini pesine dusmus, gunesleniyor...
Canım benim teşekkür ederimSaraçoğlunun tariflerinden. Adet için istiyorsan soğan kürü yapsan önce daha iyi olur gibi. Ben geçen ay soğan kürü yaptım gününde oldum. Adet bitiminden sonra başlanıyor ikisinede. Soğan kürü 15 gün yapılır sabah akşam 500 ml kaynamış suya 1 kahverengi kabuklu soğan soyulup 2ye bölünüp atılıyor 10 dk da öyle kaynıyor sonra ılıyınca sabah akşam aç karnına içiyorsun taze hazırlanıyor. İncir kürü de adet bitiminde yapılıyor. 21 gün boyunca yapılıyor. Oda 1 litre suya 15 16 adet kuru incir ikiye üçe bölünüp kaynamış suya atılıp kapağı kapatılıyor kısık ateşte 20 dakika kaynatılıyor.2ye bölüyorsun onuda ılıyınca sabah ve akşam aç karnına içiliyor. 14 gün sade incir. Son 7 gün 500 ml suya 6 7 incir yine aynı işlem 15 dk kaynıyor kısık ateşte ama 500 ml suya da 2 havuç atıp kapağını kapatıp 20 dakika kaynatıyorsun ılıyınca ikisini birleştiriyosun. Suyunu ikiye bölüp sabah akşam içiyorsun yine. Soğan enfeksiyonu ve adeti söküyor yumurtalarada iyi geliyor incir yumurta kalitesini arttırıyor. Havuç yumurtayı çatlatmak için. Bayağı ayrıntılı yazdım ama işine yarar inşallah
Gönderebilirsin, iyi olurMuhteşemsin eşim lily Sabri yapmaya devam edelim istersen video atıyım mı yine
Maasallah canım nazar değmesin bölümün ne kolay gelsinÜniversite son sınıfım
Önemli değilKızlar dün giremedim kusura bakmayın
Cumartesi menü
10:00
1 haşlanmış yumurta, 1 inçe dilim kaşar, 2 dilim hindi füme, roka ve tam buğday küçük ekmekçikle sandviç, 5 siyah zeytin
13:00
1 cennet elması, çeyrek nar
16:00
1 kare bitter çikolata, kahve
18:30
Balık nugget ( fırında kendi yağı ile pişti), 3 yk kadar patates salatası
Su: 1,5- 2lt
Spor: 30dk Leslie: 210 puan
Arrietty_ sedulu @_Vera_ Ceyhans
Afiyet olsun günaydınGunaydin kizlar...
Kacamaksiz, bol hareketli, saglikli ve huzurlu bir pazarimiz olsun...
Bu sabah kahvalti esimdendi, ben de o arada ortalik toparladim.
Kahvalti, kahve keyfi, mutfak duzenleme derken bu saat oldu.
Birazdan egzersizlerimi yaparim.
Hava acik ve gunesli.
Esimle disarida yuruyuse cikacagiz.
Ogleden sonra da torunla kiz gelir.
Ev yuruyusunu buyuk ihtimal yapamam.
Gece halâ enerjim olursa belki...
Allah yardımcınız olsunCanım benim teşekkür ederim
Annemin bi lafı var kızım senin neren dogru ben sogan suyunu çok içtim hemde düzgün vaktinde ama bende işe yaramadı sanırım ben ileri boyuttayım ama bende yürüyüş ve kilo verme işe yaradı.
Kardeşim tüp bebek yaptırınca bana kızdı onların bi arkadaşı Saraçogluna degerlerini yollayıp sonra dediklerini yapmışlar normal yolla hamile kalmışlar ama ben farlutal söktürücü ile zor oluyorum.
Hap içmek istemiyorum ben dogum kontrol hapını Pkos için çok içtim sonra geçtiğimiz yaz bi kalktım afedersin gögsümün altları eklem yerleri kap kara
Kanser için parça aldılar Allah'ıma şükürler olsun bişey çıkmadı Aconthosıs nıcrıcans diye bi hastalıkmış dogum kontrol hapıda tetikliyormuş geçti şimdi.
Ama incirin içindeki küçük taneleri yumurtaya benzetiyorlar ilaçlar yokken herşeyin dogalından faydalanıyormuş biyerdede okumuştum.
Kullanırken inanmakta gerek.
Iyiyim canım, sen nasılsın, okudum, minik biraz seni yormuş. Benimkilerde çok zorlamaya başladı, özellikle uykudaNaber canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?