Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Emzirmeyi bırakmıştım. Direttim baya bitti süt maalesef. Bugün 2,5 litre içicem söz
Günlük normalde 2-2.5 lt yeterli oluyor canım zaten ama diyet dönemi 3 lt zorlayın diyorlar o yüzden. Zaten 2 lt altına düşmesen yeter.
1 yaşındaydı dimi senin kız gece uykuları yavaş yavaş düzene girer de sende rahat edersin azıcık. Uykusuzluk çok zor bir durum

Kolay gelsin, bağırsaklar için bana gün kurusu kayısı çok iyi geliyor ya da kayısı çayı.
Eşimm günaydın dün takıma giremedim ödevler yığınla...
Bugün neler yapalım ben tartıda hala 66.6 geliyorum pff bağırsaklarım hala zerre kadar çalışmadı
Pilates yapmaya devam edicem çünkü benim basen bölgem geniştir ama annemle kız kardeşim dün Aaa vera popon toparlanmış sanki biraz dediler 1 haftanın etkisi görüldü galiba

Evet aynen öyle su olayı. 1 yaşında. Yattığım yerden tele giriyorum anca. O bile gizli gizli. Almaya çalışıyor. Hep peşindeyim normal tamam küçük daha ama kendi kendine 5 dak dursana, yok başında durup oynatıcam hep. Babasıvarken yine iyi. Ama tekken, dikkati sadece bende. Adım attığım an peşimden geliyor. Wc ye gidip geleyim yok. İlla gelecek.olsun şikayetçi değilim. İsterse saniye durmasın ama vakit hızla geçiyor işte demek istediğim

Çok güzel, eline sağlık

Günaydın eşim, tuvalete gidemiyorsan zaten tartı değişmez, belki karin hareketleri yardımcı olur. Benim de basen bölgem en büyük problemim, ama sporlarin gerçekten çok işe yaradığını düşünüyorum. Muhakkak devam edelim çok daha iyi sonuçlar alacağız. Ödevlerinden fırsat bulursan lilly sabrinin kalca bacak videolarını yapalım. Ben bir de dün ergin kırbaç 'ın 15 dakikalık yağ yakımı videosunu yaptım.

Muhteşemsin eşim lily Sabri yapmaya devam edelim istersen video atıyım mı yine

Kızlar dün giremedim kusura bakmayın
Cumartesi menü
10:00
1 haşlanmış yumurta, 1 inçe dilim kaşar, 2 dilim hindi füme, roka ve tam buğday küçük ekmekçikle sandviç, 5 siyah zeytin

13:00
1 cennet elması, çeyrek nar

16:00
1 kare bitter çikolata, kahve

18:30
Balık nugget ( fırında kendi yağı ile pişti), 3 yk kadar patates salatası

Su: 1,5- 2lt
Spor: 30dk Leslie: 210 puan
Arrietty_ sedulu @_Vera_ Ceyhans

Gunaydin kizlar...
Kacamaksiz, bol hareketli, saglikli ve huzurlu bir pazarimiz olsun...

Bu sabah kahvalti esimdendi, ben de o arada ortalik toparladim.
Kahvalti, kahve keyfi, mutfak duzenleme derken bu saat oldu.
Birazdan egzersizlerimi yaparim.
Hava acik ve gunesli.
Esimle disarida yuruyuse cikacagiz.

Ogleden sonra da torunla kiz gelir.
Ev yuruyusunu buyuk ihtimal yapamam.
Gece halâ enerjim olursa belki...

Günaydın abla oh ne güzel eşin hazırlamış afiyet olsun size yaa sizin orda sokağa çıkma yasağı yokmuu . burda da hava buzzz sisliii öyle soğuk anlatamam kara kış geldi

Günaydın abla oh ne güzel eşin hazırlamış afiyet olsun size yaa sizin orda sokağa çıkma yasağı yokmuu . burda da hava buzzz sisliii öyle soğuk anlatamam kara kış geldi
Yuruyuste sorun yok.
Kizim da komsu zaten, ayni cadde uzerindeyiz.
Sabah 0 derece gorunuyordu, ama gunes cikinca isindi.
Hele balkon su anda sera gibi sicacik.
Annem d vitamini pesine dusmus, gunesleniyor...

Canım benim teşekkür ederim
Annemin bi lafı var kızım senin neren dogru ben sogan suyunu çok içtim hemde düzgün vaktinde ama bende işe yaramadı sanırım ben ileri boyuttayım ama bende yürüyüş ve kilo verme işe yaradı.
Kardeşim tüp bebek yaptırınca bana kızdı onların bi arkadaşı Saraçogluna degerlerini yollayıp sonra dediklerini yapmışlar normal yolla hamile kalmışlar ama ben farlutal söktürücü ile zor oluyorum.
Hap içmek istemiyorum ben dogum kontrol hapını Pkos için çok içtim sonra geçtiğimiz yaz bi kalktım afedersin gögsümün altları eklem yerleri kap kara
Kanser için parça aldılar Allah'ıma şükürler olsun bişey çıkmadı Aconthosıs nıcrıcans diye bi hastalıkmış dogum kontrol hapıda tetikliyormuş geçti şimdi.

Ama incirin içindeki küçük taneleri yumurtaya benzetiyorlar ilaçlar yokken herşeyin dogalından faydalanıyormuş biyerdede okumuştum.
Kullanırken inanmakta gerek.

Önemli değil ne demek afiyet olsunn
Afiyet olsun günaydın
Allah yardımcınız olsun

Iyiyim canım, sen nasılsın, okudum, minik biraz seni yormuş. Benimkilerde çok zorlamaya başladı, özellikle uykuda. Ama bu hafta sporu en az 5 gün yapmaya niyetliyim, yoksa kilo vermede tikanacagim. O yüzden gece gece pilates yapıyorum. Sen bu hafta da biraz dikkat etsen mezun olacaksın. Metabolizman oldukça hızlı, maşallahın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…