Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah kolaylık versin yaa gece uykusuzken çok zor oluyor. Sen de spor da iyi gidiyorsun, dikkatimi çekiyor :) ben bu hafta olamam artık da yani, her hafta öyle 3 ve üstü olmaz. Öbür hafta artık. O ilk ve sondu

arkadaşın moralini bozmasın canım burda kocaman bir takım var sana eşlik eden yalnız değilsin tombik vera var
sporlar şahane canım
Felaket skldkm
Aylardir almadigim kaslarimi aldkm
Okadar skldim ki, esime az daha sacimi kestiriyordum
ahahha kaptanım aman dikkat sonrası facia oluyor
Ortim ben de günümü yazayım
Kaşarın altında siyez unundan kaşık dökmeleri var
Benim de bugün karbonhidrat biraz fazla oldu
Arada çiğ badem ve kuru dut yedim
Senin günün nasıldı?
güzel bir gün olmuş yine de
harikasın her zaman ki gibi abla
Iyı aksamlar kızlar
Sabah kalkınca hc yaglı az su
Saat 10:00 kahvaltı
Ara sutlu fıltre kahve 2 parca bıtter cıkolata
Saat 19:00 yemek
Su 3 lt
Spor chloe 20 dk
Arrietty_ @_Vera_ Mucizemsn
çok güzel bir gün olmuş
güzel menü
çok güzel gün canım
şahane menü
süpersin kaptanım kaptan hepimize örnek oluyor valla
ayy karbonhidrat fazla mı olmuş acaba
süpersin yine canım
19 Aralık cumartesi
Kahvaltı pastırmalı yumurta, 7 zeytin, 2 ceviz, biraz peynir, biber

Öglen 1 kase ezo gelin

Eki Görüntüle 2743924 Akşam fırında balık, salata
Su rahat 2,5 litre
menü çok güzel adımlar da öyle maşallah

menülerin çok güzel canım bir başlasan spora aslında devam ediceksin sende uzak durdukça insanın yapası gelmiyor
270 puan vardı egzersizlerden
15000 adım da 450 puan
Toplamda =720 puan umarım doğru hesaplamışımdır. Arrietty_ @_Vera_ sedulu esmeriiim hayırlı geceler diliyorum canlar
burda şöyle bir sıkıntı çıkıyor canım sen indoor step videosundan puan aldın bir de videoyu yaparken attığın adımdan puan aldın yani bir videodan 2 kez puan almış oldun bence adım varsa videoyu hesaba katmadan puanla 450+210 puan yani
ellerine sağlık kaptanım
senin menüleri görünce kendime sinir oluyorum salata yiyip kilo alan ben poğaça yiyip 3 kilo veren sen.Metabolizmanın değerini bil şahane işliyor benimki ölmüşşşş.
güzel bir gün olmuş

Kesinlikle canım bende tedavilerde yoruldum bu sebeple denemek istedim ne zararı olabilir ki sonuçta. Mutlaka faydası olur diye düşündüm. Önümüzdeki ayda aslan pençesi otunu çay yapıp içecem oda hormonları düzenliyormuş.

Kızlar bugünün spor planları neler beni etiketleyin de yazın bakalım bugün pazar malum sokağa çıkma yasağı var rekor bir spor günü olsun mu 4.takım çıtırları
Hatta şöyle bir sayı belirleyelim en az 30 dk pilates en az 10 bin adım ne dersiniz??

Kalçan da sakatlanma ağrısı mı var yoksa popo yandı ondan kasların mı hamladı

Kalçan da sakatlanma ağrısı mı var yoksa popo yandı ondan kasların mı hamladı
Ya bende anlamadım aslında dün eşim belimi küdürtetti omuzlar ağrıyor dedim o arada mı oldu ne oldu bilmiyorum adım tamamlamaya çalışırken ağrımaya başladı. Geçmişte olabilir yeni uyandım daha ağrı yok henüz. Senin videolardan deneyeyim bugün de

Kahvaltı öncesi
Ceviz kürü + 500 ml su

Kahvaltı

1 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
5 yk domates suyu zeytinyağlı
1 dilim ekmek
1 fincan çay
Afiyet olsunn
Kızlar bugünün spor planları neler beni etiketleyin de yazın bakalım bugün pazar malum sokağa çıkma yasağı var rekor bir spor günü olsun mu 4.takım çıtırları
Olsuunn

Sen de bi kere öyle dene. Ama 6-8 saat birşey yemiceksin. Bakalım işe yarıcak mı

Geçmiş olsun canım benim kalçalar felaket ağrıyor 3 gündür pilates yüzünden ama bu ağrı iyidir üstüne gitmeni tavsiye ederim spor ağrısı ise aman sakatlanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…