- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Günaydın ortagim ben bugunA Aylakkadin eşim günaydın nasılsın kahvaltıda neler yedin ben yulaf lapası yedim bugün yarım elmalı
Afiyet olsun canım bende birazdan kalkıp 1 mile leslie yapayım diyorum sonra oğlanı uyutup 1 mile daha yaparımGünaydın ortagim ben bugun
Yumurta peynir bir dilim ekmek yedim canim.
Allah kolaylık versin yaa gece uykusuzken çok zor oluyor. Sen de spor da iyi gidiyorsun, dikkatimi çekiyor :) ben bu hafta olamam artık da yani, her hafta öyle 3 ve üstü olmaz. Öbür hafta artık. O ilk ve sonduIyiyim canım, sen nasılsın, okudum, minik biraz seni yormuş. Benimkilerde çok zorlamaya başladı, özellikle uykuda. Ama bu hafta sporu en az 5 gün yapmaya niyetliyim, yoksa kilo vermede tikanacagim. O yüzden gece gece pilates yapıyorum . Sen bu hafta da biraz dikkat etsen mezun olacaksın. Metabolizman oldukça hızlı, maşallahın var.
Ben birazdan chloe ting yapicam 55 dk program bugün sonrasında dans ederim bendesedulu spor ne yaptın? Dans ettim ben ter içinde kaldım
Yaptığın videoyu banada atar misin canimAfiyet olsun canım bende birazdan kalkıp 1 mile leslie yapayım diyorum sonra oğlanı uyutup 1 mile daha yaparım
arkadaşın moralini bozmasın canım burda kocaman bir takım var sana eşlik eden yalnız değilsin tombik vera varAynen öyle valla. Sabah yapmak daha rahat aslında aç karnına hafif hissediyor insan kendini. Yemek öncesi adımı arttırmak için
videoyu da yaptım. Birlikte başladığım arkadaş vardı hurma diyetine ama o akşam olunca free verdi Bile pazartesi başlarız diye benimde modumu düşürdü
sporlar şahane canımspor larım
10000 adım 3 mile leslie 15 dk pplates
adım yarışı varmı kaptanım puan hesap larken adım da puanlayacaz mı bilemedim o yüzden hesap yapmadım
A Aylakkadin @_Vera_sedulu Arrietty_
ahahha kaptanım aman dikkat sonrası facia oluyorFelaket skldkm
Aylardir almadigim kaslarimi aldkm
Okadar skldim ki, esime az daha sacimi kestiriyordum
güzel bir gün olmuş yine deOrtim ben de günümü yazayım
Kaşarın altında siyez unundan kaşık dökmeleri var
Benim de bugün karbonhidrat biraz fazla oldu
Arada çiğ badem ve kuru dut yedim
Senin günün nasıldı?
harikasın her zaman ki gibi ablaArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , Varyemez
Hayirli aksamlar hanimlar...
Iki kuru incir, uzerine ilik suyla gune merhaba...
KAHVALTI:
Bol yesillik
Klasik kahvalti tabagim
Acik, sekersiz cay...
Sade Turk Kahvesi
6 cig findik
Yesilcay
OGLEN:
1 tarcinli elma
2 y.kasigi yulaf+1 kase ev yogurdu
Yesil cay
6 cig badem
AKSAM:
2 Izgara dana biftek
1 izgara kofte
1 kase kis salatasi
1 bardak kefir
Adacayi
SPOR:
Diz-bacak, kol-omuz egzersizi
Toplam: 250 puan
çok güzel bir gün olmuş
güzel menüİyi akşamlar
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
K.k peynir
5 zeytin
1 t.k tahin pekmez
Ara
1 Kase yoğurt
1 elma
Akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
5 tane yaprak sarma
Su=2,5 litre
Spor
45 dk lesli =315 puan
50 yarım mekik bunun puanını bulamadım
Arrietty_ @_Vera_ sedulu @Melegimkorusun
çok güzel gün canımSabah : incir kürü
Kahvaltı(12.00):7 hurma +1 kase yoğurt
Türk kahvesi +Maden suyu
Nane limon çayı
incir kürü
Akşam yemeği:tavuk ızgara+salata+1 lahmacun+1 bardak ayran
Su: 2.5 litre
Spor olarak
Chloe ting 2.gün(30dk)
30 dakika indoor step videosu
Adımı fotoğraflarım
Arrietty_ @_Vera_ sedulu esmeriiim
şahane menü
süpersin kaptanımIyi aksamlar kizlar
Günün özeti
Tek ogun
Kac kofte var bilmiyorum. Gerci Ceviz kadar kucukler
Yarim avokado. Ustune biraz Cheddar serptim
Eki Görüntüle 2743820
Su 2 L
400ml maden suyu
400ml yesilcay
Spor
10dk hulahop cevirmece 50 puan.
Bunu Ilk sayfaya ekleyim. Dakikasi 5 puan diye. Ip atlamayi da mi dakika puanina cevirsek?
1 saat yuruyus
50dk chloe ting 500 puan
12 dk bisiklet 84 puan
Adim 14.014 - 700puan
sedulu @_Vera_
ayy karbonhidrat fazla mı olmuş acaba19 aralık menüm : bugün çok yedim malesef
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
2dilim tb ekmek
peynir
6 zeytin
1çay kaşığı tahin + 1 çay kaşığı pekmez
ara : sütlü kahve
2 ceviz
yarım muz
öğlen : (yemek için eve geldim öğle arası )
2 yumurtadan yulaflı peynirli yumurta
1dilim ekmek
salata
3 kaşık patates yemeği
ara : yarım elma
1 bardak süt
2 ceviz
akşam : 1 tabak tavuk sote
2 tabak çorba
3dilim ekmek (çok kaçtı bu kez ya çokkkk acıkmıştım dayanamadım)
2ceviz
su : 2 litreye yakın
spor : yok
Arrietty_ @_Vera_
süpersin yine canımGec kaldım çocukla oynamaktan anca uyudu.
kahvalti sucuku yumurta salatalık maydanoz yesil çay bir de cecil peyniri
Öğlen kahve yanı boş
Akşam 7-8 adet ızgara köfte salata
Su 3.6 lt
Dans 30 dk 210 puan
Adim 13000 650 puan
Squat 50 adet
Arrietty_ @_Vera_ buketx
Eki Görüntüle 2743906
menü çok güzel adımlar da öyle maşallah19 Aralık cumartesi
Kahvaltı pastırmalı yumurta, 7 zeytin, 2 ceviz, biraz peynir, biber
Öglen 1 kase ezo gelin
Eki Görüntüle 2743924 Akşam fırında balık, salata
Su rahat 2,5 litre
menülerin çok güzel canım bir başlasan spora aslında devam ediceksin sende uzak durdukça insanın yapası gelmiyorCuma menu
Sabah h patates zeytin peynir
Ara cennet hurmasi
Aksam kiymali dolma yogurt salata 1 parca nohutlu et yemegi
Ara elma
Su 2 litre
Cumartesi
Sabah yumurtali sucuk marul zeytin 1 dilim ekmek
Ara elma
Aksam 1 parca tavuk 2 yk kabak yogurt marul
Ara portakal vu kan uzumu
Su 2 litre
Arrietty_ @_Vera_ kaptanlarim hic spor yapmak gelmiyor icimden Kaldiramiyorum kendimi.
esim beni bul. Ben bulamadim seni
burda şöyle bir sıkıntı çıkıyor canım sen indoor step videosundan puan aldın bir de videoyu yaparken attığın adımdan puan aldın yani bir videodan 2 kez puan almış oldun bence adım varsa videoyu hesaba katmadan puanla 450+210 puan yani
ellerine sağlık kaptanımSpor Puan Tablosu
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam @Melegimkorusun & @Ceyhans 587 1.290 E English_teacherrr & A Aylakkadin 662 570 @JaneRizzoli & @pamukskr 0 0 esmeriiim & Mucizemsn 1.765 1.223 Varyemez & @CanTorun 818 1.484 sedulu & buketx 1.258 875 @Ozlemhayallar & @Night owl 163 0 @Bir Pelincik & @fyzanur 0 35 @Ozzybal & @_Vera_ 858 795 @caroline84 414 279 Arrietty_ 1.181 1.284 @Hyperborea17 500 0
DUYURU
Bu tablonun paylaşımından sonra puanlanmayan hiçbir spor tabloya dahil edilmeyecektir.
Bildirimleri günü gününe yapmaya lütfen dikkat edin.
Sporve Menü paylasim tablosu.
Iki ikon kullaniyoruz. Menü ve spor paylasimi yapildi iseEger spor eksik ise . Es yarisi var ise es tarafindan spor cezasi verilmelidir. Özel durumlarda es ve kaptanlari bilgilendiriniz Verilen cezalar ertesi güne caza sporu olarak uygulanmalı.
M : Mekik
S : Squat
Ip : Ipsiz/ ip atlama
D: Dans
A : Adimlama
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Perşembe @CanTorun @Ceyhans A Aylakkadin @Ozzybal buketx Mucizemsn E English_teacherrr @Melegimkorusun sedulu Arrietty_ @_Vera_ @Hyperborea17 esmeriiim @JaneRizzoli 10 M 20 S Varyemez @pamukskr 20 S @Night owl @caroline84 ☑☑ @Beklenen2 MUAF MUAF @Bir Pelincik @Ozlemlerhayallar 20 IP ☑ 20 S ☑ @fyzanur 10 M 10 S
** @JaneRizzoli @Ozlemhayallar @fyzanur @pamukskr spora vakit olmasada minik sporlarin bir zarari olmaz derim : )
Yaptiginizda belirtirseniz ertesi gün (Yani yarin ) Sevinirim
***@buketx menü bildirimi yapmamissin dün ve bugün. Yarin yapmalisin. Yoksa listeden cikariyorum
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***
100 adet ipsiz / ip atlama ya da ziplama egzersizi= 15 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
10 adet bölgesel egzersizi = 5 PUAN
1 dk Hulahop veya ip atlama : 5 PUAN
1 dakika kosu: 5 PUAN
1 adet Squat /Mekik : 2 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika yoga egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba/Dans= 7 PUAN
1 dakika kardiyo /fitness /P90 egzersizi= 10 PUAN
1 dakika Chloe Ting : 10 PUAN
1 dakika plank / Wallsit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme = 10 PUAN
senin menüleri görünce kendime sinir oluyorum salata yiyip kilo alan ben poğaça yiyip 3 kilo veren sen.Metabolizmanın değerini bil şahane işliyor benimki ölmüşşşş.Anlıyorum......
İlk gün moralim bozuktu, paylaşamadım
Dün de uyumuşum
Cuma günü
Kahvaltı aceleden yapamadım mesai başladı
öğle
Karışık tost söyledim
akşam
Salatalık biber ev poğaçası (3)
cumartesi (dün)
Kahvaltı 3 ev yapımı poğaça (yemesem akşama kadar aç kalacaktım) çocuğa tek bakarken yetiştiremiyorum
akşam
Çorba
Makarna (maalesef) bu iki gün kötü geçti
su: 2 günde 1,5 litre yaklaşık
adım dün 1.250
Bölgesel 50
@_Vera_
sedulu
güzel bir gün olmuşKızlar dün giremedim kusura bakmayın
Cumartesi menü
10:00
1 haşlanmış yumurta, 1 inçe dilim kaşar, 2 dilim hindi füme, roka ve tam buğday küçük ekmekçikle sandviç, 5 siyah zeytin
13:00
1 cennet elması, çeyrek nar
16:00
1 kare bitter çikolata, kahve
18:30
Balık nugget ( fırında kendi yağı ile pişti), 3 yk kadar patates salatası
Su: 1,5- 2lt
Spor: 30dk Leslie: 210 puan
Arrietty_ sedulu @_Vera_ @Ceyhans
Sen iyi yapıyorsun maşallah. Ben yapsam 55 dak.biterimBen birazdan chloe ting yapicam 55 dk program bugün sonrasında dans ederim bende
Kesinlikle canım bende tedavilerde yoruldum bu sebeple denemek istedim ne zararı olabilir ki sonuçta. Mutlaka faydası olur diye düşündüm. Önümüzdeki ayda aslan pençesi otunu çay yapıp içecem oda hormonları düzenliyormuş.Canım benim teşekkür ederim
Annemin bi lafı var kızım senin neren dogru ben sogan suyunu çok içtim hemde düzgün vaktinde ama bende işe yaramadı sanırım ben ileri boyuttayım ama bende yürüyüş ve kilo verme işe yaradı.
Kardeşim tüp bebek yaptırınca bana kızdı onların bi arkadaşı Saraçogluna degerlerini yollayıp sonra dediklerini yapmışlar normal yolla hamile kalmışlar ama ben farlutal söktürücü ile zor oluyorum.
Hap içmek istemiyorum ben dogum kontrol hapını Pkos için çok içtim sonra geçtiğimiz yaz bi kalktım afedersin gögsümün altları eklem yerleri kap kara
Kanser için parça aldılar Allah'ıma şükürler olsun bişey çıkmadı Aconthosıs nıcrıcans diye bi hastalıkmış dogum kontrol hapıda tetikliyormuş geçti şimdi.
Ama incirin içindeki küçük taneleri yumurtaya benzetiyorlar ilaçlar yokken herşeyin dogalından faydalanıyormuş biyerdede okumuştum.
Kullanırken inanmakta gerek.
Hatta şöyle bir sayı belirleyelim en az 30 dk pilates en az 10 bin adım ne dersiniz??Kızlar bugünün spor planları neler beni etiketleyin de yazın bakalım bugün pazar malum sokağa çıkma yasağı var rekor bir spor günü olsun mu 4.takım çıtırları
Kalçan da sakatlanma ağrısı mı var yoksa popo yandı ondan kasların mı hamladıGünaydın kızlarbugün chloe ting de rest günü bu sebeple leslie ve adıma yüklenecem sanırım. Birde dün zorladım sanırsam kalçamda bayağı ağrı var afedersiniz. O sebeple bugün bol yürüyüş inşallah. @_Vera_ esmeriiim eşim sen ne yapacaksın?
Ya bende anlamadım aslında dün eşim belimi küdürtetti omuzlar ağrıyor dedim o arada mı oldu ne oldu bilmiyorum adım tamamlamaya çalışırken ağrımaya başladı. Geçmişte olabilir yeni uyandım daha ağrı yok henüz. Senin videolardan deneyeyim bugün deKalçan da sakatlanma ağrısı mı var yoksa popo yandı ondan kasların mı hamladı
Afiyet olsunnKahvaltı öncesi
Ceviz kürü + 500 ml su
Kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
5 yk domates suyu zeytinyağlı
1 dilim ekmek
1 fincan çay
OlsuunnKızlar bugünün spor planları neler beni etiketleyin de yazın bakalım bugün pazar malum sokağa çıkma yasağı var rekor bir spor günü olsun mu 4.takım çıtırları
O zaman sende pilates yapcaksınAfiyet olsunn
Olsuunn
Sen de bi kere öyle dene. Ama 6-8 saat birşey yemiceksin. Bakalım işe yarıcak mıarkadaşın moralini bozmasın canım burda kocaman bir takım var sana eşlik eden yalnız değilsin tombik vera var
sporlar şahane canım
ahahha kaptanım aman dikkat sonrası facia oluyor
güzel bir gün olmuş yine de
harikasın her zaman ki gibi abla
çok güzel bir gün olmuş
güzel menü
çok güzel gün canım
şahane menü
süpersin kaptanımkaptan hepimize örnek oluyor valla
ayy karbonhidrat fazla mı olmuş acaba
süpersin yine canım
menü çok güzel adımlar da öyle maşallah
menülerin çok güzel canım bir başlasan spora aslında devam ediceksin sende uzak durdukça insanın yapası gelmiyor
burda şöyle bir sıkıntı çıkıyor canım sen indoor step videosundan puan aldın bir de videoyu yaparken attığın adımdan puan aldın yani bir videodan 2 kez puan almış oldun bence adım varsa videoyu hesaba katmadan puanla 450+210 puan yani
ellerine sağlık kaptanım
senin menüleri görünce kendime sinir oluyorum salata yiyip kilo alan ben poğaça yiyip 3 kilo veren sen.Metabolizmanın değerini bil şahane işliyor benimki ölmüşşşş.
güzel bir gün olmuş
Geçmiş olsun canım benim kalçalar felaket ağrıyor 3 gündür pilates yüzünden ama bu ağrı iyidir üstüne gitmeni tavsiye ederim spor ağrısı ise aman sakatlanmaYa bende anlamadım aslında dün eşim belimi küdürtetti omuzlar ağrıyor dedim o arada mı oldu ne oldu bilmiyorum adım tamamlamaya çalışırken ağrımaya başladı. Geçmişte olabilir yeni uyandım daha ağrı yok henüz. Senin videolardan deneyeyim bugün de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?