Ay kızından dolayı yapamazsın onu hesap etmemiştim ısrar ettim ama kusura bakma. Tamamdır canım ne zaman müsait olursan yaparsınYukarıdaki videolardan birine tıkladım, sivaskayserinin attığı ama çocuk teli istiyor . Tutturuyor hemen. Ama söz yapıcam ilk fırsatta
Kaptanım öncelikle ellerinize sağlık bide ben Cuma günü menü bildirdim elimden geldiğince spor yaptım.Spor Puan Tablosu
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam @Melegimkorusun & @Ceyhans 587 1.290 E English_teacherrr & @Aylakkadin 662 570 @JaneRizzoli & @pamukskr 0 0 @esmeriiim & Mucizemsn 1.765 1.223 Varyemez & @CanTorun 818 1.484 sedulu & buketx 1.258 875 @Ozlemhayallar & @Night owl 163 0 @Bir Pelincik & @fyzanur 0 35 Ozzybal & @_Vera_ 858 795 caroline84 414 279 Arrietty_ 1.181 1.284 @Hyperborea17 500 0
DUYURU
Bu tablonun paylaşımından sonra puanlanmayan hiçbir spor tabloya dahil edilmeyecektir.
Bildirimleri günü gününe yapmaya lütfen dikkat edin.
Sporve Menü paylasim tablosu.
Iki ikon kullaniyoruz. Menü ve spor paylasimi yapildi iseEger spor eksik ise . Es yarisi var ise es tarafindan spor cezasi verilmelidir. Özel durumlarda es ve kaptanlari bilgilendiriniz Verilen cezalar ertesi güne caza sporu olarak uygulanmalı.
M : Mekik
S : Squat
Ip : Ipsiz/ ip atlama
D: Dans
A : Adimlama
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Perşembe @CanTorun @Ceyhans @Aylakkadin Ozzybal buketx Mucizemsn E English_teacherrr @Melegimkorusun sedulu Arrietty_ @_Vera_ @Hyperborea17 @esmeriiim @JaneRizzoli 10 M 20 S Varyemez @pamukskr 20 S @Night owl caroline84 ☑☑ @Beklenen2 MUAF MUAF @Bir Pelincik @Ozlemlerhayallar 20 IP ☑ 20 S ☑ @fyzanur 10 M 10 S
** @JaneRizzoli @Ozlemhayallar @fyzanur @pamukskr spora vakit olmasada minik sporlarin bir zarari olmaz derim : )
Yaptiginizda belirtirseniz ertesi gün (Yani yarin ) Sevinirim
***@buketx menü bildirimi yapmamissin dün ve bugün. Yarin yapmalisin. Yoksa listeden cikariyorum
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***
100 adet ipsiz / ip atlama ya da ziplama egzersizi= 15 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
10 adet bölgesel egzersizi = 5 PUAN
1 dk Hulahop veya ip atlama : 5 PUAN
1 dakika kosu: 5 PUAN
1 adet Squat /Mekik : 2 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika yoga egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba/Dans= 7 PUAN
1 dakika kardiyo /fitness /P90 egzersizi= 10 PUAN
1 dakika Chloe Ting : 10 PUAN
1 dakika plank / Wallsit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme = 10 PUAN
Ilk dogumdan sonra da kilo verdiğimde sporla desteklemiştim, yoksa ilerlemiyor. Sana da kolay gelsin, iş yoğunluğun azalınca daha iyi spor yaparsın.Allah kolaylık versin yaa gece uykusuzken çok zor oluyor. Sen de spor da iyi gidiyorsun, dikkatimi çekiyor :) ben bu hafta olamam artık da yani, her hafta öyle 3 ve üstü olmaz. Öbür hafta artık. O ilk ve sondu
Arada gözden kaçıyor öyle ben akşam tabloları yaparken bakar düzenlerim bizde ziyan olmaz hiçbir menü hahahKaptanım öncelikle ellerinize sağlık bide ben Cuma günü menü bildirdim elimden geldiğince spor yaptım.
Elim 10 dk popo 10 dk bel inceltme ve 5 dk karın çalıştım evde yürüyüş yapıyorum akşam menüm de fırında tavuk göğsü salata sende neler varIlk dogumdan sonra da kilo verdiğimde sporla desteklemiştim, yoksa ilerlemiyor. Sana da kolay gelsin, iş yoğunluğun azalınca daha iyi spor yaparsın.
Merhaba, az önce 30 dakika dışarıda yürüdüm. Bugün adımlarımı yine 10000 de tutmak istiyorum. Üstüne 40 dakika pilates yapacağım. Evet bugün herkesin sporla dolu bir günü olsunKızlar bugünün spor planları neler beni etiketleyin de yazın bakalım bugün pazar malum sokağa çıkma yasağı var rekor bir spor günü olsun mu 4.takım çıtırları
Benim akşama et sote var, yanına salata ve brokoli ekleyeceğim, et miktarıni fazla kaçırmamak için salataya yüklenecegim. Bir de akşam yemeğini en geç 17:00 de bitireceğim. Sonra meyve yerim biraz.Elim 10 dk popo 10 dk bel inceltme ve 5 dk karın çalıştım evde yürüyüş yapıyorum akşam menüm de fırında tavuk göğsü salata sende neler var
Ben de yeni içtim bilsem birlikte içerdikKahve zamanı benim içinoğlan uyudu spor yapıldı akşam yemeğinin içini hazırladım dolma biber yapicam bi pişmesi kaldı. Çocuk uyanınca dans adımlama artık ne varsa yaparım. Spor öncesi enerjim dusuktu ama spordan sonra bir canlandım
Haha menüler bir olmuş ben yanına cacikta yapicam sisireyim mideyiBen de yeni içtim bilsem birlikte içerdikyaa bende akşama dolma biber yaptım az pirinçli kıymalı
Sağol inşaallahIlk dogumdan sonra da kilo verdiğimde sporla desteklemiştim, yoksa ilerlemiyor. Sana da kolay gelsin, iş yoğunluğun azalınca daha iyi spor yaparsın.
Bende salata yaparım oh mis afiyet olsun şimdiden canımHaha menüler bir olmuş ben yanına cacikta yapicam sisireyim mideyi
Iyi günlerKaptanım öncelikle ellerinize sağlık bide ben Cuma günü menü bildirdim elimden geldiğince spor yaptım.
Ben oğlum 20 aylık olduğunda rahatlamıştım. Emmeyi o zaman bıraktı kendi kendine. Tabi oyunlarla oyalanıyor benimki daha önceleri sürekli o uyurken yemek yapardım. Şimdi beraber giriyoruz mutfaga yardım bahanesiyle birlikte hazırlıyoruz bi yandan ona havuç elma falan veriyorum oyalanıyor. Mutfakta küçük hoparlör var müzik açıyorum o dans ediyor şarkı söylüyor böyle böyle iş yapıyoruz.Maşallah ne kadar hamaratsınız. Ben sabahtan akşama kadar, zerre iş yapmadım yine. Yemek de yapmadım. Çok sinir oluyorum kendime. Eşim işten gelip mutfağa koyuluyor. Yakında patlamasane zaman hızlanırım ben . Beceriksiz ben. Değişmez huyum
Sağol canım sana da afiyet olsun.Bende salata yaparım oh mis afiyet olsun şimdiden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?