Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yukarıdaki videolardan birine tıkladım, sivaskayserinin attığı ama çocuk teli istiyor . Tutturuyor hemen. Ama söz yapıcam ilk fırsatta
Ay kızından dolayı yapamazsın onu hesap etmemiştim ısrar ettim ama kusura bakma. Tamamdır canım ne zaman müsait olursan yaparsın

Kaptanım öncelikle ellerinize sağlık bide ben Cuma günü menü bildirdim elimden geldiğince spor yaptım.

Allah kolaylık versin yaa gece uykusuzken çok zor oluyor. Sen de spor da iyi gidiyorsun, dikkatimi çekiyor :) ben bu hafta olamam artık da yani, her hafta öyle 3 ve üstü olmaz. Öbür hafta artık. O ilk ve sondu
Ilk dogumdan sonra da kilo verdiğimde sporla desteklemiştim, yoksa ilerlemiyor. Sana da kolay gelsin, iş yoğunluğun azalınca daha iyi spor yaparsın.

Kaptanım öncelikle ellerinize sağlık bide ben Cuma günü menü bildirdim elimden geldiğince spor yaptım.
Arada gözden kaçıyor öyle ben akşam tabloları yaparken bakar düzenlerim bizde ziyan olmaz hiçbir menü hahah

Ilk dogumdan sonra da kilo verdiğimde sporla desteklemiştim, yoksa ilerlemiyor. Sana da kolay gelsin, iş yoğunluğun azalınca daha iyi spor yaparsın.
Elim 10 dk popo 10 dk bel inceltme ve 5 dk karın çalıştım evde yürüyüş yapıyorum akşam menüm de fırında tavuk göğsü salata sende neler var

Kızlar bugünün spor planları neler beni etiketleyin de yazın bakalım bugün pazar malum sokağa çıkma yasağı var rekor bir spor günü olsun mu 4.takım çıtırları
Merhaba, az önce 30 dakika dışarıda yürüdüm. Bugün adımlarımı yine 10000 de tutmak istiyorum. Üstüne 40 dakika pilates yapacağım. Evet bugün herkesin sporla dolu bir günü olsun

Sabahtan beri yaptıklarım

kahvaltı hazırladım ,topladım
Bulaşık makinasından çıkanları yerleştirme , bulaşık makinasına koyulması gerekenleri koyma, elde yıkanması gerekenleri yıkama
Tuvaleti banyoyu detaylı temizleme,
Lavaboları yıkama
Duş aldım
Çamaşırları katladım, yerleştirdim
Makinaya çamaşır attım

Ve ara öğün yapıyorum

5 yk mısır gevreği + 1 sb süt

Sonrası lesli eşliğinde adımlama

Elim 10 dk popo 10 dk bel inceltme ve 5 dk karın çalıştım evde yürüyüş yapıyorum akşam menüm de fırında tavuk göğsü salata sende neler var
Benim akşama et sote var, yanına salata ve brokoli ekleyeceğim, et miktarıni fazla kaçırmamak için salataya yüklenecegim. Bir de akşam yemeğini en geç 17:00 de bitireceğim. Sonra meyve yerim biraz.

Kahve zamanı benim için oğlan uyudu spor yapıldı akşam yemeğinin içini hazırladım dolma biber yapicam bi pişmesi kaldı. Çocuk uyanınca dans adımlama artık ne varsa yaparım. Spor öncesi enerjim dusuktu ama spordan sonra bir canlandım

Ben de yeni içtim bilsem birlikte içerdik yaa bende akşama dolma biber yaptım az pirinçli kıymalı

Maşallah ne kadar hamaratsınız. Ben sabahtan akşama kadar, zerre iş yapmadım yine. Yemek de yapmadım. Çok sinir oluyorum kendime. Eşim işten gelip mutfağa koyuluyor. Yakında patlamasa ne zaman hızlanırım ben . Beceriksiz ben. Değişmez huyum

Ben oğlum 20 aylık olduğunda rahatlamıştım. Emmeyi o zaman bıraktı kendi kendine. Tabi oyunlarla oyalanıyor benimki daha önceleri sürekli o uyurken yemek yapardım. Şimdi beraber giriyoruz mutfaga yardım bahanesiyle birlikte hazırlıyoruz bi yandan ona havuç elma falan veriyorum oyalanıyor. Mutfakta küçük hoparlör var müzik açıyorum o dans ediyor şarkı söylüyor böyle böyle iş yapıyoruz.
Senin yine eşin anlıyor yemekten benimki bi menemen bi makarna yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…