Çoook denedim mümkünatı yok ben ölmüşüm ağlayanım yok hahahaSen de bi kere öyle dene. Ama 6-8 saat birşey yemiceksin. Bakalım işe yarıcak mı
Haklısın canım. Vücudum kütür kütür ama açılıyor sanırım sesler çıkıyor hepGeçmiş olsun canım benim kalçalar felaket ağrıyor 3 gündür pilates yüzünden ama bu ağrı iyidir üstüne gitmeni tavsiye ederim spor ağrısı ise aman sakatlanma
Harikasin
Harikasin
Gunaydın canımcım. Kahvaltı yaptık daha yenı. Rest günümüymüş bugun baska vıdyo yapayım o zman arım atamam bugün kardesım gelecek yoksa bayılırım adımaGünaydın kızlarbugün chloe ting de rest günü bu sebeple leslie ve adıma yüklenecem sanırım. Birde dün zorladım sanırsam kalçamda bayağı ağrı var afedersiniz. O sebeple bugün bol yürüyüş inşallah. @_Vera_ esmeriiim eşim sen ne yapacaksın?
Oo ne guzel bnde bunları yapayımBide bunları yapcam bugün canım hatta şimdi 2 sini yaptım akşam bi set daha yaparım 2 sinden de
Valla plates topu yokOlsun dedin ama laf Bi kere çıkar haydi haydi
Bi kere daha dene. İnan ki olacak. İçime doğduÇoook denedim mümkünatı yok ben ölmüşüm ağlayanım yok hahaha
Yap yap yansın göbüş ve bacaklarOo ne guzel bnde bunları yapayım
Benim videoları yapsana topsuz bölgesek pilatesler bunlarValla plates topu yokiyki de yok. Onun yerine bölgesel olsun
Bakıcam şimdiBenim videoları yapsana topsuz bölgesek pilatesler bunlar
Bende eskiden belimi kütürdetiyodum onda sonra patladı şişko geldim herhalBenım plates topum var ama kullanmayı bılmıom
Ustune yatıp yuvarlanıom varil gıbı
Yapmazsan pıçaklarım HahahahBakıcam şimdi
Şimdi bitirdim canım chloe yi dusa attım kendimi hemen pancar gibi oldu suratım saç diplerine kadar ter attımSen iyi yapıyorsun maşallah. Ben yapsam 55 dak.biterimbi de spor acıktırmıyor mu seni? Ben danstan sora acıktım resmen. Dans öncesi iyiydi
Yukarıdaki videolardan birine tıkladım, sivaskayserinin attığı ama çocuk teli istiyor . Tutturuyor hemen. Ama söz yapıcam ilk fırsattaYapmazsan pıçaklarım Hahahah
Ne güzel yaa ben terlesem de susamıyorum ki... susamam için kebap falan lazımŞimdi bitirdim canım chloe yi dusa attım kendimi hemen pancar gibi oldu suratım saç diplerine kadar ter attımacıkma olmuyor aksine spor sonrası 1 lt su içiyorum hemen o yüzden içim sisiyor birazdan bir bardak ayran içeceğim kaslar dinlensin diye laktik asit lazım. Böyle yapınca mide dolu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?