Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım benim kalçalar felaket ağrıyor 3 gündür pilates yüzünden ama bu ağrı iyidir üstüne gitmeni tavsiye ederim spor ağrısı ise aman sakatlanma
Haklısın canım. Vücudum kütür kütür ama açılıyor sanırım sesler çıkıyor hep elimden geldikçe yapmaya çalışıyorum egzersiz bakalım zamanla faydalarını görecem inşallah

Gunaydın canımcım. Kahvaltı yaptık daha yenı. Rest günümüymüş bugun baska vıdyo yapayım o zman arım atamam bugün kardesım gelecek yoksa bayılırım adıma

Sen iyi yapıyorsun maşallah. Ben yapsam 55 dak.biterim bi de spor acıktırmıyor mu seni? Ben danstan sora acıktım resmen. Dans öncesi iyiydi
Şimdi bitirdim canım chloe yi dusa attım kendimi hemen pancar gibi oldu suratım saç diplerine kadar ter attım acıkma olmuyor aksine spor sonrası 1 lt su içiyorum hemen o yüzden içim sisiyor birazdan bir bardak ayran içeceğim kaslar dinlensin diye laktik asit lazım. Böyle yapınca mide dolu oluyor.

Ne güzel yaa ben terlesem de susamıyorum ki... susamam için kebap falan lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…