Ben meyveyi arada tükettim 1 mandalina yarım muz malum korona var meyve yemek lazım. Ama kesmedi 2 havuç rendeledim sumak nar ekşisi yiyiverdim öyle. Spor da neler var sende 2300 adım atmışımBenim akşama et sote var, yanına salata ve brokoli ekleyeceğim, et miktarıni fazla kaçırmamak için salataya yüklenecegim. Bir de akşam yemeğini en geç 17:00 de bitireceğim. Sonra meyve yerim biraz.
Kendine haksızlık etme , çocukla herkesin herşeye yetişmesi mümkün değil, ben işlerde öncelik sırası yapıyorum ve onceligim hep yemek, ona gore aksamdan sebzeleri bile yıkayıp hazırlıyorum ve hep pratik şeyler yapıyorum. Ben de küçük uyuyunca büyükle mutfağa giriyorum. Temizliğin çoğunu eşim hallediyor bu durumda, evdeyse kahvaltiyi da çoğunlukla o hazirliyor. Şurası kesin gerçekten cocuklar büyüdükçe ev işleri kolaylaşıyor.Maşallah ne kadar hamaratsınız. Ben sabahtan akşama kadar, zerre iş yapmadım yine. Yemek de yapmadım. Çok sinir oluyorum kendime. Eşim işten gelip mutfağa koyuluyor. Yakında patlamasane zaman hızlanırım ben . Beceriksiz ben. Değişmez huyum
Dediğin gibi meyve önemli, ben de her gün muhakkak yemeye dikkat ediyorum. Adım sayım 4500 oldu, ama daha spora başlamadım.Ben meyveyi arada tükettim 1 mandalina yarım muz malum korona var meyve yemek lazım. Ama kesmedi 2 havuç rendeledim sumak nar ekşisi yiyiverdim öyle. Spor da neler var sende 2300 adım atmışım
Of sahaneeBide bunları yapcam bugün canım hatta şimdi 2 sini yaptım akşam bi set daha yaparım 2 sinden de
Adımda adımı nasıl dk ya çevirip puan yazcaz canımDUYURU
Kızlar sizlere bir duyuru yapmak istiyorum.
1-Adım yarışı olduğu zamanlarda sadece toplam adımlar ve adımdan sayılmayacak egzersizler yaptığınızda örneğin pilates yoga vb. bu sporlardan puan alacaksınız.
2-Adım yarışı olmadığı zaman yapılan videolardan yani leslie dans indoor step gibi videolardan puan alacaksınız dk hesabı olarak.Buna ek olarak adımları sadece yürüyüşe çıkma koşu bandı evde adımlama gibi durumlarda puan olarak yazmanız gerekli.
3-Puanlanmadan yazılan hiçbir spor tabloya dahil edilmeyecektir.
neden mi böyle bir uygulama geldi?
Çünkü örneğin @_Vera_ leslie yaptı 30 dk ve 5 bin adım attı.
Aynı şekildeArrietty_ 30 dk bölgesel egzersiz yaptı. 0 adım atıldı.
@_Vera_ 210 puan leslieden aldı 250 puanda saatinde gördüğü 5 bin adımdan aldı toplam puanı 460 oldu
@Arriety_ ise 210 puan pilatesten aldı. Gördüğünüz gibi leslie 2 defa sayıldığı için haksızlık oluştu.
Adım yarışlarında temel hedefimiz takımı yükseltmek olduğu için adım odaklı gitmek en doğru olan.
sorusu olan varsa lütfen yazsın güzeller
Afiyet olsun ortagim can olsun. Bende birazdan ekleyeceğim listemiBugün yeme işi bitti hemen menümü yazayım sporları sonra eklerim
Sabah
Yulaf lapası yarım elma ve kuru dut tozu ile
Öğle
Tarçınlı türk kahvesi
15 gr ceviz
1 kare bitter
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
2 tane biber dolması etli üstüne sarımsaklı yoğurt yanında kış salatası
Su 3 lt olacak şuan 2.5 lt
Arrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin
Sağol canım ben biraz erken davrandımAfiyet olsun ortagim can olsun. Bende birazdan ekleyeceğim listemi
Ben leslie koşu bandı vs hepsini adımda hesaplıyorum yani toplam adım ne ise o puanı yazıyorum. Doğru yapıyorumdur umarım.DUYURU
Kızlar sizlere bir duyuru yapmak istiyorum.
1-Adım yarışı olduğu zamanlarda sadece toplam adımlar ve adımdan sayılmayacak egzersizler yaptığınızda örneğin pilates yoga vb. bu sporlardan puan alacaksınız.
2-Adım yarışı olmadığı zaman yapılan videolardan yani leslie dans indoor step gibi videolardan puan alacaksınız dk hesabı olarak.Buna ek olarak adımları sadece yürüyüşe çıkma koşu bandı evde adımlama gibi durumlarda puan olarak yazmanız gerekli.
3-Puanlanmadan yazılan hiçbir spor tabloya dahil edilmeyecektir.
neden mi böyle bir uygulama geldi?
Çünkü örneğin @_Vera_ leslie yaptı 30 dk ve 5 bin adım attı.
Aynı şekildeArrietty_ 30 dk bölgesel egzersiz yaptı. 0 adım atıldı.
@_Vera_ 210 puan leslieden aldı 250 puanda saatinde gördüğü 5 bin adımdan aldı toplam puanı 460 oldu
@Arriety_ ise 210 puan pilatesten aldı. Gördüğünüz gibi leslie 2 defa sayıldığı için haksızlık oluştu.
Adım yarışlarında temel hedefimiz takımı yükseltmek olduğu için adım odaklı gitmek en doğru olan.
sorusu olan varsa lütfen yazsın güzeller
bak şimdi 45 dk leslie yaptın ya orda adım sayarda kaç adım oldu 5 bin sonra sen evde yürüdün 5 bin adım daha yaptın günlük 10 bin adım hedefine ulaştın bunu şöyle puanlıcaksınAdımda adımı nasıl dk ya çevirip puan yazcaz canım
dün senin puan bildirimin sıkıntılıydı canım indoor step videosundan puan aldın sonra toplam adımdan puan aldın ama o adım içinde indoor step de vardı 2 kez saydın. Şöyle olacak bak sen leslie ya da indoor step videosu yaptın 30 dk onu 30x7 olarak hesapladın.Sonra bileklikte veya telefonda kaç adım var atıyorum 6 bin evde adımlama ve koşu bandı yaptın 10 bin adım oldu adım puanı olarak sadece 4000 adımı yazıp ondan puan alacaksınBen leslie koşu bandı vs hepsini adımda hesaplıyorum yani toplam adım ne ise o puanı yazıyorum. Doğru yapıyorumdur umarım.
Hayır canım onu saymadım ben. Hatta belirttim onu saymıyorum adımın içinde sayacam diye. Dün ben 30 dk chloe ting den 300 puan 15bin adımdan 450 puan toplamda 750 puan aldım. Ne yaptığımı söylemek için indoor yada leslie diyorum ama puana eklemiyorum.dün senin puan bildirimin sıkıntılıydı canım indoor step videosundan puan aldın sonra toplam adımdan puan aldın ama o adım içinde indoor step de vardı 2 kez saydın. Şöyle olacak bak sen leslie ya da indoor step videosu yaptın 30 dk onu 30x7 olarak hesapladın.Sonra bileklikte veya telefonda kaç adım var atıyorum 6 bin evde adımlama ve koşu bandı yaptın 10 bin adım oldu adım puanı olarak sadece 4000 adımı yazıp ondan puan alacaksın
Büyüdükçe kolaylıyor demek ki.Ben oğlum 20 aylık olduğunda rahatlamıştım. Emmeyi o zaman bıraktı kendi kendine. Tabi oyunlarla oyalanıyor benimki daha önceleri sürekli o uyurken yemek yapardım. Şimdi beraber giriyoruz mutfaga yardım bahanesiyle birlikte hazırlıyoruz bi yandan ona havuç elma falan veriyorum oyalanıyor. Mutfakta küçük hoparlör var müzik açıyorum o dans ediyor şarkı söylüyor böyle böyle iş yapıyoruz.
Senin yine eşin anlıyor yemekten benimki bi menemen bi makarna yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?