Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltı
1 adet tost ekmeğinden tost

öğle
Bu sefer öğle de var.
2 dilim çavdar ekmeği
Tereyağ-pekmez azacık

Not: kızım içmedi diye çorbayı içtim hadi

Akşam
1 er kase; yoğurt, çorba, patates salatası

sporu hesaplıcam

su: 2 tane 750 lik, 1 tane 500 lük içtim. Son 500 lüğü yatana kadar içicem mutlaka 2 litre toplamda. İçemezsem söylerim

Arrietty_ @_Vera_ sedulu
sedulu ile eş olunca bi etiketten sıyrılıyorum

Kızlar kusura bakmazsanız ben bugünden sonra olmayacağım. Malum bebek için kür yapıyorum bu sebeple bu egzersizlerin doğru olmayacağını düşündüm sadece yürüyüş yapmaya çalışacam kendi kendime. Birde diyet yapmıcam. Diyetisyende bırak bir hafta dedi biraz rahatla dedi. Ama grup olunca malesef bunu yapamıyorum. Musadenizle kendimi rahatlatmak istiyorum. O yüzden yediğimi içtiğimi yazamıcam. Sizlere iyi kilo vermeler herşey için teşekkür ederim esmeriiim eşim senden de özür diliyorum yarı yolda bırakmış gibi oldum ama şuan verimli olmam mümkün değil malesef üzgünüm. Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Yaa üzüldüm gitmene canım ama sonuçta iyi bişe için gidiyosun hayırlısı olsun hakkında inşallah en kısa zamanda güzel habeei bizimle paylaş olurmu olursa merak ederim valla

Yaa üzüldüm gitmene canım ama sonuçta iyi bişe için gidiyosun hayırlısı olsun hakkında inşallah en kısa zamanda güzel habeei bizimle paylaş olurmu olursa merak ederim valla
İnşallah canım bu ay hem bayağı kür yaptım hemde Meryem süresi yasin falan okudu çevremdeki herkes o sebeple eşimde artık kızıyor biraz dinlen diye. Regl dönemine kadar dinlenmeyle geçecek bakalım.

İnşallah canım bu ay hem bayağı kür yaptım hemde Meryem süresi yasin falan okudu çevremdeki herkes o sebeple eşimde artık kızıyor biraz dinlen diye. Regl dönemine kadar dinlenmeyle geçecek bakalım.
Ay hadi inşallah bende dua edeceğim senin için

Tmm cnm yapıyorum hemen

Bana göre karbonhidratın fazla canım ama senin değişik bir bünyen var anlam veremedim

Güzel geçmiş günün ortim
1 kilo patatesten sadece 4 çatal almış olmanı tebrik ediyorum :) ben yarım kilosunu yerdim sanırım.
Ben de ekledim
Bir çorba kaşığı kadar da fıstık ezmesi var. Belki biraz daha fazla
Arrietty_ @_Vera_

Eklentiler

• DB269ECD-1666-4695-B18A-D7AE3518192D.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 25
  • 0A0D1E10-55E6-43BC-94A8-5E932E43A95B.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…