Aynen yaaYok canım türk kahvesi ama foto dan mı öyle çıktı acaba
Yaa üzüldüm gitmene canım ama sonuçta iyi bişe için gidiyosun hayırlısı olsun hakkında inşallah en kısa zamanda güzel habeei bizimle paylaş olurmu olursa merak ederim vallaKızlar kusura bakmazsanız ben bugünden sonra olmayacağım. Malum bebek için kür yapıyorum bu sebeple bu egzersizlerin doğru olmayacağını düşündüm sadece yürüyüş yapmaya çalışacam kendi kendime. Birde diyet yapmıcam. Diyetisyende bırak bir hafta dedi biraz rahatla dedi. Ama grup olunca malesef bunu yapamıyorum. Musadenizle kendimi rahatlatmak istiyorum. O yüzden yediğimi içtiğimi yazamıcam. Sizlere iyi kilo vermeler herşey için teşekkür ederimesmeriiim eşim senden de özür diliyorum yarı yolda bırakmış gibi oldum ama şuan verimli olmam mümkün değil malesef üzgünüm. Arrietty_ @_Vera_ sedulu
İnşallah canım bu ay hem bayağı kür yaptım hemde Meryem süresi yasin falan okudu çevremdeki herkes o sebeple eşimde artık kızıyor biraz dinlen diye. Regl dönemine kadar dinlenmeyle geçecek bakalım.Yaa üzüldüm gitmene canım ama sonuçta iyi bişe için gidiyosun hayırlısı olsun hakkında inşallah en kısa zamanda güzel habeei bizimle paylaş olurmu olursa merak ederim valla
O da az karb sayılır benceKızzz patlamış mısıra ceza mı var geçen yapak demiştik ya bende bugün yağsız tuzsuz yaptım da yiyecek tim birazdan
Ay hadi inşallah bende dua edeceğim senin içinİnşallah canım bu ay hem bayağı kür yaptım hemde Meryem süresi yasin falan okudu çevremdeki herkes o sebeple eşimde artık kızıyor biraz dinlen diye. Regl dönemine kadar dinlenmeyle geçecek bakalım.
Yağsız tuzsuz bence olabilir
Allah razı olsun canım benim Rabbim gönlündekini nasip etsin sana da inşallahAy hadi inşallah bende dua edeceğim senin için
Tmm cnm yapıyorum hemenküçük kase mısıra ceza kesmem lazım 10 dk evde adımlamaama sporlar çok güzel
hayır canım yarışta değiliz ya gerekmiyor
menün güzel afiyet olsun abla
menün çok güzel canım afiyet olsun
sporlar şahane
yine harikasın abla
Bana göre karbonhidratın fazla canım ama senin değişik bir bünyen var anlam veremedimKahvaltı
1 adet tost ekmeğinden tost
öğle
Bu sefer öğle de var.
2 dilim çavdar ekmeği
Tereyağ-pekmez azacık
Not: kızım içmedi diye çorbayı içtim hadi
Akşam
1 er kase; yoğurt, çorba, patates salatası
sporu hesaplıcam
su: 2 tane 750 lik, 1 tane 500 lük içtim. Son 500 lüğü yatana kadar içicem mutlaka 2 litre toplamda. İçemezsem söylerim
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
sedulu ile eş olunca bi etiketten sıyrılıyorum
AyseeeeeYağsız tuzsuz bence olabilir
Yeme cnm yeme cezayı yiyorsun sonraKızzz patlamış mısıra ceza mı var geçen yapak demiştik ya bende bugün yağsız tuzsuz yaptım da yiyecek tim birazdan
Tamam azcık yedim ama bi avuç kadar yaaa deme öyle içime dert etmeeeee yarın artı gelirsem hadiii bak şimdi kötü oldumAyseeeeebir avuç olabilir de bir kase bilemedim bak sonra yarına artı geldim deme
Yaa 1 avuç kadar yidim valla.Yeme cnm yeme cezayı yiyorsun sonra
Güzel geçmiş günün ortimSelamlar menü vakti
10.00 sade Türk kahvesi
12.00 1 haşlanmış yumurta
1 kaşık yağda kızarmış olan 1 kg patates içerisinden 4 çatal patates
Domates salatalık 2 dilim salatalık 2 dilim domates
15. 00 sade Türk kahvesi 5 çiğ fıstık
18.00 1 kepçe tarhana çorbası
Fırında balık salata
Su 3.5 lt
Yeşil çay 1 kupa
@_Vera @arriettyJaneRizzoli
Kalk bi dans etTamam azcık yedim ama bi avuç kadar yaaa deme öyle içime dert etmeeeee yarın artı gelirsem hadiii bak şimdi kötü oldum
Ne yedin kızYaa 1 avuç kadar yidim valla.
Patlamış mısır yağsız tuzsuzNe yedin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?