- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Sağol kankiiAfiyet olsun canım bişey olmaz ödül de yapmamıştın azıcık yemişin
Dans etmesi konusunda gazladım sonraVerrrr gazı ver gazıııı
Ooo ortim kahvaltı zengin afiyet olsun
2 öpün yiyip öğünlerde rahat yiyorum benOoo ortim kahvaltı zengin afiyet olsun
Şu an gerçekten çok aç hissediyorum
Akşam yemedin mi yemek canımYumurta peynir bir dilim ekmek.
2 salatalik kefirle cacik
3 hurma 3 ceviz
Mandalina
Yesil elma (yarim)
3 litre su
300 puan
Sacma bir beslenmem olan bir gundu
Fakat ev temizliği yaptim. Hareketi astim
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
Yok canim ♡♡ acmiyim cok acim. Ama su saatten sonra yiyememAkşam yemedin mi yemek canım
Evet yeme yeme canımYok canim ♡♡ acmiyim cok acim. Ama su saatten sonra yiyemem
Sabah omletSana da afiyet olsun canım
Ne kusuru canım. Rabbim sana tez zamanda hayırlı bı evlat nasip etsın ınsallah dua edeceğiz bizdeKızlar kusura bakmazsanız ben bugünden sonra olmayacağım. Malum bebek için kür yapıyorum bu sebeple bu egzersizlerin doğru olmayacağını düşündüm sadece yürüyüş yapmaya çalışacam kendi kendime. Birde diyet yapmıcam. Diyetisyende bırak bir hafta dedi biraz rahatla dedi. Ama grup olunca malesef bunu yapamıyorum. Musadenizle kendimi rahatlatmak istiyorum. O yüzden yediğimi içtiğimi yazamıcam. Sizlere iyi kilo vermeler herşey için teşekkür ederimesmeriiim eşim senden de özür diliyorum yarı yolda bırakmış gibi oldum ama şuan verimli olmam mümkün değil malesef üzgünüm. Arrietty_ @_Vera_ sedulu
ayy doğum işleri karışıkEkmeğe dayanamadım, ama cezamı çekerim. Bu arada doğumdan sonra hiç regl olmadım, öncekinde de doğumdan 10 ay sonra olmuştum. Yanı yakın mı uzak mi bilmiyorum
ayy iyi hatırlattın canım su 2 ltÇok güzel menün afiyet olsun, yalnız su miktarın ne kadar?
hakkında hayırlısı olsun canım tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallahKızlar kusura bakmazsanız ben bugünden sonra olmayacağım. Malum bebek için kür yapıyorum bu sebeple bu egzersizlerin doğru olmayacağını düşündüm sadece yürüyüş yapmaya çalışacam kendi kendime. Birde diyet yapmıcam. Diyetisyende bırak bir hafta dedi biraz rahatla dedi. Ama grup olunca malesef bunu yapamıyorum. Musadenizle kendimi rahatlatmak istiyorum. O yüzden yediğimi içtiğimi yazamıcam. Sizlere iyi kilo vermeler herşey için teşekkür ederimesmeriiim eşim senden de özür diliyorum yarı yolda bırakmış gibi oldum ama şuan verimli olmam mümkün değil malesef üzgünüm. Arrietty_ @_Vera_ sedulu
AynenBana göre karbonhidratın fazla canım ama senin değişik bir bünyen var anlam veremedim
Ne kusuru Estağfirullah. İnsanlar güçleri yetmediğinde veya özel sebeplerden gitmek isteyebilir. Bunu anlamak zor olmasa gerekKızlar kusura bakmazsanız ben bugünden sonra olmayacağım. Malum bebek için kür yapıyorum bu sebeple bu egzersizlerin doğru olmayacağını düşündüm sadece yürüyüş yapmaya çalışacam kendi kendime. Birde diyet yapmıcam. Diyetisyende bırak bir hafta dedi biraz rahatla dedi. Ama grup olunca malesef bunu yapamıyorum. Musadenizle kendimi rahatlatmak istiyorum. O yüzden yediğimi içtiğimi yazamıcam. Sizlere iyi kilo vermeler herşey için teşekkür ederimesmeriiim eşim senden de özür diliyorum yarı yolda bırakmış gibi oldum ama şuan verimli olmam mümkün değil malesef üzgünüm. Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Teşekkür ederim canımarkadaşın moralini bozmasın canım burda kocaman bir takım var sana eşlik eden yalnız değilsin tombik vera var
sporlar şahane canım
ahahha kaptanım aman dikkat sonrası facia oluyor
güzel bir gün olmuş yine de
harikasın her zaman ki gibi abla
çok güzel bir gün olmuş
güzel menü
çok güzel gün canım
şahane menü
süpersin kaptanımkaptan hepimize örnek oluyor valla
ayy karbonhidrat fazla mı olmuş acaba
süpersin yine canım
menü çok güzel adımlar da öyle maşallah
menülerin çok güzel canım bir başlasan spora aslında devam ediceksin sende uzak durdukça insanın yapası gelmiyor
burda şöyle bir sıkıntı çıkıyor canım sen indoor step videosundan puan aldın bir de videoyu yaparken attığın adımdan puan aldın yani bir videodan 2 kez puan almış oldun bence adım varsa videoyu hesaba katmadan puanla 450+210 puan yani
ellerine sağlık kaptanım
senin menüleri görünce kendime sinir oluyorum salata yiyip kilo alan ben poğaça yiyip 3 kilo veren sen.Metabolizmanın değerini bil şahane işliyor benimki ölmüşşşş.
güzel bir gün olmuş
ya vallahi kendimi kesicem hahahaha menülerin ölümüne karbonhidrat ama kilo veriyorsun ben nirde yanlış yapıyom nirde normalde sana ceza vermem lazım ama kilo veriyorsun diye karışmıyorum suyunda artmış maşallahKahvaltı
1 adet tost ekmeğinden tost
öğle
Bu sefer öğle de var.
2 dilim çavdar ekmeği
Tereyağ-pekmez azacık
Not: kızım içmedi diye çorbayı içtim hadi
Akşam
1 er kase; yoğurt, çorba, patates salatası
sporu hesaplıcam
su: 2 tane 750 lik, 1 tane 500 lük içtim. Son 500 lüğü yatana kadar içicem mutlaka 2 litre toplamda. İçemezsem söylerim
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
sedulu ile eş olunca bi etiketten sıyrılıyorum
Çok guzel, ben de pilates yapıp bildiricem
Yok bu sefer öğleni batırdım. Hiç içime sinmedi bugün. Ceza verebilirsin mantıken. Hakediyorum. Çok açlık da hissetmedim.yüzde milyon eksi çıkmıcam yarın. Midemdekiler duruyor. Sinir oldum. Gerçi bu hafta kesinlikle amacım 1 kg vermek. Yine de sinir oldum işte. Bugünün gıcıklığını iki günde anca telafi ederim. Bildiğin 3 öğün yedimya vallahi kendimi kesicem hahahaha menülerin ölümüne karbonhidrat ama kilo veriyorsun ben nirde yanlış yapıyom nirde normalde sana ceza vermem lazım ama kilo veriyorsun diye karışmıyorum suyunda artmış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?