Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ooo ortim kahvaltı zengin afiyet olsun
Şu an gerçekten çok aç hissediyorum

Ooo ortim kahvaltı zengin afiyet olsun
Şu an gerçekten çok aç hissediyorum
2 öpün yiyip öğünlerde rahat yiyorum ben
Kahvaltıdaki reçel şekerli değil stevialı
Ekmekler nohut unundan
Ketoya yakın bir tabak :)

Yumurta peynir bir dilim ekmek.
2 salatalik kefirle cacik
3 hurma 3 ceviz
Mandalina
Yesil elma (yarim)
3 litre su
300 puan
Sacma bir beslenmem olan bir gundu
Fakat ev temizliği yaptim. Hareketi astim
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr

Eklentiler

• 20201220_214206.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 15
Ne kusuru canım. Rabbim sana tez zamanda hayırlı bı evlat nasip etsın ınsallah dua edeceğiz bizde

Ekmeğe dayanamadım, ama cezamı çekerim. Bu arada doğumdan sonra hiç regl olmadım, öncekinde de doğumdan 10 ay sonra olmuştum. Yanı yakın mı uzak mi bilmiyorum
ayy doğum işleri karışık olsun canım çok değil sporların da güzel 10 dk evde adımlama cezası vereyim
Çok güzel menün afiyet olsun, yalnız su miktarın ne kadar?
ayy iyi hatırlattın canım su 2 lt

hakkında hayırlısı olsun canım tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah

Ne kusuru Estağfirullah. İnsanlar güçleri yetmediğinde veya özel sebeplerden gitmek isteyebilir. Bunu anlamak zor olmasa gerek Haber verdin daha ne olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yolun açık olsun

Teşekkür ederim canım
Bide sen o attığın bütün videolarımı yaptın?

ya vallahi kendimi kesicem hahahaha menülerin ölümüne karbonhidrat ama kilo veriyorsun ben nirde yanlış yapıyom nirde normalde sana ceza vermem lazım ama kilo veriyorsun diye karışmıyorum suyunda artmış maşallah

Yok bu sefer öğleni batırdım. Hiç içime sinmedi bugün. Ceza verebilirsin mantıken. Hakediyorum. Çok açlık da hissetmedim.yüzde milyon eksi çıkmıcam yarın. Midemdekiler duruyor. Sinir oldum. Gerçi bu hafta kesinlikle amacım 1 kg vermek. Yine de sinir oldum işte. Bugünün gıcıklığını iki günde anca telafi ederim. Bildiğin 3 öğün yedim suyun son 500 lüğünü demin içtim.Bitti. Senin bu sabahki menün yok gibi. Bence sen bu hafta taktik değiştir ama eğer geçen hafta bir kg verdiysen hiç değiştirmeye değmez. Uğraşma. Yeter 1 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…