- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursun inş bebeğineKızlar kusura bakmazsanız ben bugünden sonra olmayacağım. Malum bebek için kür yapıyorum bu sebeple bu egzersizlerin doğru olmayacağını düşündüm sadece yürüyüş yapmaya çalışacam kendi kendime. Birde diyet yapmıcam. Diyetisyende bırak bir hafta dedi biraz rahatla dedi. Ama grup olunca malesef bunu yapamıyorum. Musadenizle kendimi rahatlatmak istiyorum. O yüzden yediğimi içtiğimi yazamıcam. Sizlere iyi kilo vermeler herşey için teşekkür ederim@esmeriiim eşim senden de özür diliyorum yarı yolda bırakmış gibi oldum ama şuan verimli olmam mümkün değil malesef üzgünüm. Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Yaa korkuttu beni yarın artı gelirsin diyeeee gelir miyim kiAfiyet olsun
Ye kız
Hakkındır :)
Afiyet olsunYaa 1 avuç kadar yidim valla.
Diyetisyenler veriyor belli bir ölçüdeYaa korkuttu beni yarın artı gelirsin diyeeee gelir miyim ki
Ortagim vallahi harikasın.3 mile leslie 45 dk ×7=315
50 dk yürüyüş ×4=200
20 dk plates ×7=140
Toplam 655 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin
Olsun bi sefer yedin canım sende bişe olmazAfiyet olsun
Seninki yağsız tuzsuzmuş benimki yağlı ve tuzlu çocuklara patlattım dayanamadım
Yok sabah da yulaf yediydim ekmek yokDiyetisyenler veriyor belli bir ölçüde
Ekmek hakkından kesiyorsun ama
Hem ekmek hem mısır yemediysen sorun yok :)
Sabaha belli olur bişey olup olmadığıOlsun bi sefer yedin canım sende bişe olmaz
HımmYok sabah da yulaf yediydim ekmek yokama düşününce ekmek yerine geçen bir sürü şey var mesela akşam da dolma yidim en iyisi dans edim ben
Sabaha belli olur bişey olup olmadığı
Bir misir uğruna nice insanlar dans ediyordu ama yetmeeeezzz bir de üzerine squat yaparım diyordubir mısır uğruna artı çıkcez ulen nedir bu çektiğimiz
Yapim Kızzz istediğin squat olsun
Demi yaa ama mısır deyipte gecmeyelim şimdi çok severim kendilerinibir mısır uğruna artı çıkcez ulen nedir bu çektiğimiz
Bende kız valla aylardır yemezdim de bi yapim dedimDemi yaa ama mısır deyipte gecmeyelim şimdi çok severim kendilerini
Abe gönlünden ne kuparsaaYapim Kızzz istediğin squat olsun30 yeter mi
Afiyet olsun canım bişey olmaz ödül de yapmamıştın azıcık yemişinBende kız valla aylardır yemezdim de bi yapim dedim
Sana da afiyet olsun canımDemi yaa ama mısır deyipte gecmeyelim şimdi çok severim kendilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?