Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende menümü yazayım
Kahvaltı 2 yumurtadan sade omlet yeşil çay salatalık peynir 4 adet zeytin
Öğlen kahve
Akşam 2 adet dolma biber 2 kase cacık

Su 4 lt
Chloe ting 55 dk 550 puan
Adım 8700 435 puan
toplam 885 puan

Öğleden sonra fıtık biraz rahatsız etti ördek gibi yürüyorum şu an ondan fazla adımlama ya da ekstra bölgesel hareket yapamadım. Sabah dinlenince geçer umarım bu haftaki chloe programında hiç boşluk yok çünkü
Arrietty_ @_Vera_ buketx

Valla bravo
Kahvaltı yok gibi tövbe tövbe :) yani ben kahvaltının az olmasını asla desteklemem ama nasıl dayandın anlamında bravo:) canın istemiyor:) öğle sen de pamukskr gibi boşuna kahve deme “ öğle” başlığı atmaya değmez. Kalorisiz kahve akşam da baya hafif. Spor ve su zaten çok iyi. Daha ne diyim

Teşekkür ederim canım
Bide sen o attığın bütün videolarımı yaptın?
Evet adım videosu hariç hepsini yaptım
geçen hafta 1 kg aldımmm hahahah ben de değiştirmeyi düşünüyorum tek öğüne düşücem yarın bakalım cezan 10 dk evde adımlama 5 squat

Vera kaptanım bende bi deneyim başlayım dedim ama benim için şimdilik zor ben önce biraz daha yürüyüş yapayım.
Sadece 5dk yazıyor ama bu göbegimle çok zor.
bence vazgeçme ben ilk denediğimde asla yapamıyordum alışıyorsun ve 1 haftada etki ediyor benim öldür allah incelmeyen bacaklarım 1 cm inceldi

İyiyim canım bir sıkıntı yok çok şükür. Bu ay bebek için kür falan yaptım ya yumurtlama dönemin de olunca eşim egzersizi bırak dedi diyette stres yapıyor gibi o sebeple 2 hafta kendime izin verdim
Canım benim
Stres bu bebek işinde hiç olmamalı demişti doktorum ama biz insanız.
Veren Mevla inşallah en yakın zamanda bebişin kavuşursun.

Canım benim ekmekle pek aram yok. Kahvaltıda akşam yemeğinde aramam. Yumurta epey tok tutuyor beni peynirle birlikte. Ama buna rağmen metabolizma şu an az çalışıyor gibi. Spor yapmasam haftada 200-300 gr veririm gibi. O yüzden her gün sporla destekliyorum vücudumun sıkılaşması lazım özellikle doğum sonrası göbek

Evet adım videosu hariç hepsini yaptım

geçen hafta 1 kg aldımmm hahahah ben de değiştirmeyi düşünüyorum tek öğüne düşücem yarın bakalım cezan 10 dk evde adımlama 5 squat
İstersen bu 5 gün iki öğün yap. Kahvaltını sıkı ye ama ekmek beyaz hariç ve 2 dilimden fazla olmayacak. Akşama kadar da bişey yemeyip akşam, 1 tabak sebze yemeği ve yoğurt ya da salata (ikisinden biri) eminim 500 gram verirsin. Ama eğer yarın başlamassan, başka zaman dene. 4 günlüğüne olmaz. İçimden gelen bu. Sen çok istediğin için enerjimi vericem sana. Yoksa boşa gitmesin cezA için sağol

Yarın cvplıcam

Ahahaha rica ederim ne demek ceza için seni mi kırcam enerjini veeer nolur sen normal hayatta da aşırı enerjik biri misin ben öyle hissediyorum hani Bi ortamda herkese enerji yayan varya o sensin dimi? Yarından itibaren menülerime seni de etiketlicem

Kahvalti bir sucuklu yumurta - kk peynir 1 dilim yb ekmegi 1 tatli kasigi cilek receli 1 tatli kasigi kumkat receli sekersiz cay ve sekersiz filtre kahve

aksam. 300 gram turk somonu 4 yk salata iki elma dilim patates ceyrek sogan ve bir kase irmik helvasi

50 squat

yarindan itibaren cok daha fazla dikkat edicem

Eklentiler

• D7DE9CF7-F977-413E-9A43-98203292D058.webp
    4 KB · Görüntüleme: 20
CanTorun Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Eklentiler

• Screenshot_20201220-230819_Samsung Health.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…