- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Hatta şöyle bir sayı belirleyelim en az 30 dk pilates en az 10 bin adım ne dersiniz??
Canım nasıl oldun?Günaydın kızlarbugün chloe ting de rest günü bu sebeple leslie ve adıma yüklenecem sanırım. Birde dün zorladım sanırsam kalçamda bayağı ağrı var afedersiniz. O sebeple bugün bol yürüyüş inşallah. @_Vera_ @esmeriiim eşim sen ne yapacaksın?
İyiyim canım bir sıkıntı yok çok şükür. Bu ay bebek için kür falan yaptım ya yumurtlama dönemin de olunca eşim egzersizi bırak dedi diyette stres yapıyor gibi o sebeple 2 hafta kendime izin verdimCanım nasıl oldun?
Bide canım kaptanları etikepleyim.Arada gözden kaçıyor öyle ben akşam tabloları yaparken bakar düzenlerim bizde ziyan olmaz hiçbir menü hahah
Valla bravoBende menümü yazayım
Kahvaltı 2 yumurtadan sade omlet yeşil çay salatalık peynir 4 adet zeytin
Öğlen kahve
Akşam 2 adet dolma biber 2 kase cacık
Su 4 lt
Chloe ting 55 dk 550 puan
Adım 8700 435 puan
toplam 885 puan
Öğleden sonra fıtık biraz rahatsız etti ördek gibi yürüyorum şu an ondan fazla adımlama ya da ekstra bölgesel hareket yapamadım. Sabah dinlenince geçer umarım bu haftaki chloe programında hiç boşluk yok çünkü
Arrietty_ @_Vera_ buketx
Evet adım videosu hariç hepsini yaptımTeşekkür ederim canım
Bide sen o attığın bütün videolarımı yaptın?
geçen hafta 1 kg aldımmm hahahah ben de değiştirmeyi düşünüyorum tek öğüne düşücem yarın bakalım cezan 10 dk evde adımlama 5 squatYok bu sefer öğleni batırdım. Hiç içime sinmedi bugün. Ceza verebilirsin mantıken. Hakediyorum. Çok açlık da hissetmedim.yüzde milyon eksi çıkmıcam yarın. Midemdekiler duruyor. Sinir oldum. Gerçi bu hafta kesinlikle amacım 1 kg vermek. Yine de sinir oldum işte. Bugünün gıcıklığını iki günde anca telafi ederim. Bildiğin 3 öğün yedimsuyun son 500 lüğünü demin içtim.Bitti. Senin bu sabahki menün yok gibi. Bence sen bu hafta taktik değiştir ama eğer geçen hafta bir kg verdiysen hiç değiştirmeye değmez. Uğraşma. Yeter 1 kg
olur olur@_Vera_ bu arada sporu günü gününe paylaşmasak olur dimi? Notladığım kağıt masanın üstünde kaldı salonda. Uyku moduna geçiyorum inşallah. Bu kafayla hesap yapmam zor.
bence vazgeçme ben ilk denediğimde asla yapamıyordum alışıyorsun ve 1 haftada etki ediyor benim öldür allah incelmeyen bacaklarım 1 cm inceldiVera kaptanım bende bi deneyim başlayım dedim ama benim için şimdilik zor ben önce biraz daha yürüyüş yapayım.
Sadece 5dk yazıyor ama bu göbegimle çok zor.
Canım benimİyiyim canım bir sıkıntı yok çok şükür. Bu ay bebek için kür falan yaptım ya yumurtlama dönemin de olunca eşim egzersizi bırak dedi diyette stres yapıyor gibi o sebeple 2 hafta kendime izin verdim
Canım benim ekmekle pek aram yok. Kahvaltıda akşam yemeğinde aramam. Yumurta epey tok tutuyor beni peynirle birlikte. Ama buna rağmen metabolizma şu an az çalışıyor gibi. Spor yapmasam haftada 200-300 gr veririm gibi. O yüzden her gün sporla destekliyorum vücudumun sıkılaşması lazım özellikle doğum sonrası göbekValla bravo
Kahvaltı yok gibi tövbe tövbe :) yani ben kahvaltının az olmasını asla desteklemem ama nasıl dayandın anlamında bravo:) canın istemiyor:) öğle sen depamukskr gibi boşuna kahve deme “ öğle” başlığı atmaya değmez. Kalorisiz kahve akşam da baya hafif. Spor ve su zaten çok iyi. Daha ne diyim
Ben fazla kilo aldım ama yinede yapayım pek kadının yaptığına benzemiyor.bence vazgeçme ben ilk denediğimde asla yapamıyordum alışıyorsun ve 1 haftada etki ediyor benim öldür allah incelmeyen bacaklarım 1 cm inceldi
İstersen bu 5 gün iki öğün yap. Kahvaltını sıkı ye ama ekmek beyaz hariç ve 2 dilimden fazla olmayacak. Akşama kadar da bişey yemeyip akşam, 1 tabak sebze yemeği ve yoğurt ya da salata (ikisinden biri) eminim 500 gram verirsin. Ama eğer yarın başlamassan, başka zaman dene. 4 günlüğüne olmaz. İçimden gelen bu. Sen çok istediğin için enerjimi vericem sana. Yoksa boşa gitmesinEvet adım videosu hariç hepsini yaptım
geçen hafta 1 kg aldımmm hahahah ben de değiştirmeyi düşünüyorum tek öğüne düşücem yarın bakalım cezan 10 dk evde adımlama 5 squat
Yarın cvplıcamCanım benim ekmekle pek aram yok. Kahvaltıda akşam yemeğinde aramam. Yumurta epey tok tutuyor beni peynirle birlikte. Ama buna rağmen metabolizma şu an az çalışıyor gibi. Spor yapmasam haftada 200-300 gr veririm gibi. O yüzden her gün sporla destekliyorum vücudumun sıkılaşması lazım özellikle doğum sonrası göbek
Ahahaha rica ederim ne demek ceza için seni mi kırcam enerjini veeer nolur sen normal hayatta da aşırı enerjik biri misin ben öyle hissediyorum hani Bi ortamda herkese enerji yayan varya o sensin dimi? Yarından itibaren menülerime seni de etiketlicemİstersen bu 5 gün iki öğün yap. Kahvaltını sıkı ye ama ekmek beyaz hariç ve 2 dilimden fazla olmayacak. Akşama kadar da bişey yemeyip akşam, 1 tabak sebze yemeği ve yoğurt ya da salata (ikisinden biri) eminim 500 gram verirsin. Ama eğer yarın başlamassan, başka zaman dene. 4 günlüğüne olmaz. İçimden gelen bu. Sen çok istediğin için enerjimi vericem sana. Yoksa boşa gitmesincezA için sağol
Ya hiç öyle düşünme 1 hafta ver kendine ama tavsiyem leslie ağırlıklı gitmen kaç kilosun şuan?Ben fazla kilo aldım ama yinede yapayım pek kadının yaptığına benzemiyor.
Kahvaltı öncesi
Ceviz kürü
Kahvaltı
1 yumurta, 7 zeytin, 1 peynir, 4 yk domates suyu zeytinyağlı, 1 dilim ekmek ,1 fincan
1. Ara 5 yk mısır gevreği +1 bardak süt
2.Ara 1 çay bardağı nar suyu
3. Ara 1 maden suyu
Akşam
4 yk karnıbahar yemeği
3 parça ciğer
4 yk yoğurt
Su 2 lt
Adımlarımı sonra yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?