Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İrmik helvası

Kaptanim cok uzuldum beni yanlis etiketlemissiniz
Cok haklisin. Bugun spor yapayim dedim sag kasigimda agri oldugundan yataktan cikmadim resmen

Pazar günü kahvaltı 2 yumurtadan omlet içinde biber yarım domates az peynir yanında 5 zeytin 3 ceviz

Akşam bir tabak kabuska, salata

Ara az fındık kuru üzüm
2 litre su
Step indoor 10000 diye videoyu yaptım 33 dk
(leslie den daha hızlı)
İyi geceler dilerim

Iyı geceler dıyeyım yatmadan öncee
Bız yemiyoruz dıye veremıyor olabılırz
Evet adım videosu hariç hepsini yaptım

geçen hafta 1 kg aldımmm hahahah ben de değiştirmeyi düşünüyorum tek öğüne düşücem yarın bakalım cezan 10 dk evde adımlama 5 squat
Teknogun mü. Metabolızma ıyıce yavaslamazmı o zaman. Instada bı dıyetısyen var if ıcın bıle 10 gun galan yapılmalı dıyor sık sık az az mı yesek ki

Kaptanim cok uzuldum beni yanlis etiketlemissiniz

Cok haklisin. Bugun spor yapayim dedim sag kasigimda agri oldugundan yataktan cikmadim resmen
Ya aslında biz yanlış yapmıyoruz bende de oldu bugün kaç kez girip düzelttim nick değişiklikleri oldu ya etkiletler bozuldu seni unutmadık canım benim ama ben senin eskisi gibi aktif olmanı çok isterim

Çok güzel bir gün olmuş yine canım ben de pek giremedim oğlum hasta onunla ilgilenmekten keyiflendirmekten bakamadım telefona.

Son düzenleme:
Pazar menüm
11:30
1,5 haşlanmış yumurta, 2 yk kadar lorlu kapya biber ( az zeytinyağı ile kavurdum), roka, 2 dilim kızarmış ekmek

14:00
1 mandalina, 1 kare bitter çikolata, kahve

17:30
Tavuk sote, fırında Brüksel lahanası

20:00
Rezene çayı
Su: 2,5 lt
Spor: 7000 adım: 350puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Ceyhans

Günaydınlar
Evet tartıldım hala heryanım şiş ben bu işi çözemedim ama regl sürüyor
66.2 geldim ki dün sabah 65.7 idi neyse bu hafta 65 i görmeyi hedefliyorum
buketx işe gidip senin için kahvaltı yapacağım olduk kadar artık
JaneRizzoli ortim
A arrietty vera kaptanlarım

Yarın cvplıcam
Aynen çok az yemene rağmen az veriyorsun sağlık olsun. İşte ben de geçen haftaiçi daha az yedim ve çok kilo verdim. İkimiz de az yiyoruz ama sora ben çok kilo verince tepki oluyor :) zaten denemiş oldum, bi tık fazlasını yicem. Doğum göbeği benim de var. Emzirdiğim için tabi ki diyet yapmadım. Anca işte sedulu

Ooo sevindim valla genelde enerjiğim ama enerjim düştüğünde tam düşüyor o ortamdaki ben olabilirim tamam bu 5 gün anlaştığımız gibi. İnşallah 500 gram gidecek. Odaklanıyoruz. Düşün hep. 500 gram gitmiş olacak cuma. Tekrarla içinden. Sabahları çaktırmadan tartıl ama kilonu söyleme
Sesli güldüm
Gece gece bu ifade beni benden aldı sedulu
Sen gülme diyomuşum
Afiyet olsunn
Afiyet olsunn
Ooo sevindim
Cuma 74.2 kg
Bugün 74 kg
Önümüzdeki cuma en az 73.5 kg yi görmek isterim
İnşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…