İrmik helvasıKahvalti bir sucuklu yumurta - kk peynir 1 dilim yb ekmegi 1 tatli kasigi cilek receli 1 tatli kasigi kumkat receli sekersiz cay ve sekersiz filtre kahve
aksam. 300 gram turk somonu 4 yk salata iki elma dilim patates ceyrek sogan ve bir kase irmik helvasi
50 squat
yarindan itibaren cok daha fazla dikkat edicem
Kaptanim cok uzuldumSpor Puan Tablosu
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam Melegimkorusun & Ceyhans 587 1.290 @Ayse_M & A Aylakkadin 662 570 JaneRizzoli & pamukskr 0 0 esmeriiim & @Fulyaa21 1.765 1.223 Varyemez & @CanTorun 818 1.484 sedulu & buketx 1.258 875 @Ozlemhayallar & @Night owl 163 0 @Bir Pelincik & @fyzanur 0 35 @Ozzybal & @_Vera_ 858 795 caroline84 414 279 Arrietty_ 1.181 1.284 Hyperborea17 500 0
DUYURU
Bu tablonun paylaşımından sonra puanlanmayan hiçbir spor tabloya dahil edilmeyecektir.
Bildirimleri günü gününe yapmaya lütfen dikkat edin.
Sporve Menü paylasim tablosu.
Iki ikon kullaniyoruz. Menü ve spor paylasimi yapildi iseEger spor eksik ise . Es yarisi var ise es tarafindan spor cezasi verilmelidir. Özel durumlarda es ve kaptanlari bilgilendiriniz Verilen cezalar ertesi güne caza sporu olarak uygulanmalı.
M : Mekik
S : Squat
Ip : Ipsiz/ ip atlama
D: Dans
A : Adimlama
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Perşembe @CanTorun Ceyhans A Aylakkadin @Ozzybal buketx @Fulyaa21 @Ayse_M Melegimkorusun sedulu Arrietty_ @_Vera_ Hyperborea17 esmeriiim JaneRizzoli 10 M 20 S Varyemez pamukskr 20 S @Night owl caroline84 ☑☑ @Beklenen2 MUAF MUAF @Bir Pelincik Alp_BuRc 20 IP ☑ 20 S ☑ @fyzanur 10 M 10 S
**JaneRizzoli @Ozlemhayallar @fyzanur pamukskr spora vakit olmasada minik sporlarin bir zarari olmaz derim : )
Yaptiginizda belirtirseniz ertesi gün (Yani yarin ) Sevinirim
***@buketx menü bildirimi yapmamissin dün ve bugün. Yarin yapmalisin. Yoksa listeden cikariyorum
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***
100 adet ipsiz / ip atlama ya da ziplama egzersizi= 15 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
10 adet bölgesel egzersizi = 5 PUAN
1 dk Hulahop veya ip atlama : 5 PUAN
1 dakika kosu: 5 PUAN
1 adet Squat /Mekik : 2 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika yoga egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba/Dans= 7 PUAN
1 dakika kardiyo /fitness /P90 egzersizi= 10 PUAN
1 dakika Chloe Ting : 10 PUAN
1 dakika plank / Wallsit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme = 10 PUAN
Cok haklisin. Bugun spor yapayim dedim sag kasigimda agri oldugundan yataktan cikmadim resmenarkadaşın moralini bozmasın canım burda kocaman bir takım var sana eşlik eden yalnız değilsin tombik vera var
sporlar şahane canım
ahahha kaptanım aman dikkat sonrası facia oluyor
güzel bir gün olmuş yine de
harikasın her zaman ki gibi abla
çok güzel bir gün olmuş
güzel menü
çok güzel gün canım
şahane menü
süpersin kaptanımkaptan hepimize örnek oluyor valla
ayy karbonhidrat fazla mı olmuş acaba
süpersin yine canım
menü çok güzel adımlar da öyle maşallah
menülerin çok güzel canım bir başlasan spora aslında devam ediceksin sende uzak durdukça insanın yapası gelmiyor
burda şöyle bir sıkıntı çıkıyor canım sen indoor step videosundan puan aldın bir de videoyu yaparken attığın adımdan puan aldın yani bir videodan 2 kez puan almış oldun bence adım varsa videoyu hesaba katmadan puanla 450+210 puan yani
ellerine sağlık kaptanım
senin menüleri görünce kendime sinir oluyorum salata yiyip kilo alan ben poğaça yiyip 3 kilo veren sen.Metabolizmanın değerini bil şahane işliyor benimki ölmüşşşş.
güzel bir gün olmuş
93.5 göbegim top gibi oldu yaparkenYa hiç öyle düşünme 1 hafta ver kendine ama tavsiyem leslie ağırlıklı gitmen kaç kilosun şuan?
Bız yemiyoruz dıye veremıyor olabılırzya vallahi kendimi kesicem hahahaha menülerin ölümüne karbonhidrat ama kilo veriyorsun ben nirde yanlış yapıyom nirde normalde sana ceza vermem lazım ama kilo veriyorsun diye karışmıyorum suyunda artmış maşallah
Teknogun mü. Metabolızma ıyıce yavaslamazmı o zaman. Instada bı dıyetısyen var if ıcın bıle 10 gun galan yapılmalı dıyor sık sık az az mı yesek kiEvet adım videosu hariç hepsini yaptım
geçen hafta 1 kg aldımmm hahahah ben de değiştirmeyi düşünüyorum tek öğüne düşücem yarın bakalım cezan 10 dk evde adımlama 5 squat
İnan aynen böyle baktım mesaja beni de benden aldı kaç aydir hasretim helvaya çünküGece gece bu ifade beni benden aldı sedulu
Ya aslında biz yanlış yapmıyoruz bende de oldu bugün kaç kez girip düzelttim nick değişiklikleri oldu ya etkiletler bozuldu seni unutmadık canım benim ama ben senin eskisi gibi aktif olmanı çok isterimKaptanim cok uzuldumbeni yanlis etiketlemissiniz
Cok haklisin. Bugun spor yapayim dedim sag kasigimda agri oldugundan yataktan cikmadim resmen
Çok güzel bir gün olmuş yine canımIyi akşamlar kızlar malum pazar giremedim buraya iş güç
Sabah
2 haşlanmış yumurta
K.k peynir
5 zeytin
Ara
1 mandalina
1 küçük kase patlamış mısır
Akşam
2 y.k bulgur pilavi
5 köfte
Bol salata
Su=2,5 litre
Spor
45 dk lesli =315
3200 adım=160
Toplam =475 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Melegimkorusun cnm sen neler yaptın bugün seninde sesin çıkmadı hiç
Aynen çok az yemene rağmen az veriyorsun sağlık olsun. İşte ben de geçen haftaiçi daha az yedim ve çok kilo verdim. İkimiz de az yiyoruz ama sora ben çok kilo verince tepki oluyor :) zaten denemiş oldum, bi tık fazlasını yicem. Doğum göbeği benim de var. Emzirdiğim için tabi ki diyet yapmadım. Anca işteYarın cvplıcam
Ooo sevindim vallaAhahaha rica ederim ne demek ceza için seni mi kırcam enerjini veeer nolur sen normal hayatta da aşırı enerjik biri misin ben öyle hissediyorum hani Bi ortamda herkese enerji yayan varya o sensin dimi? Yarından itibaren menülerime seni de etiketlicem
Sesli güldümİrmik helvası
Sen gülme diyomuşumGece gece bu ifade beni benden aldı sedulu
Afiyet olsunnPazar günü kahvaltı 2 yumurtadan omlet içinde biber yarım domates az peynir yanında 5 zeytin 3 ceviz
Akşam bir tabak kabuska, salata
Ara az fındık kuru üzüm
2 litre su
Step indoor 10000 diye videoyu yaptım 33 dk
(leslie den daha hızlı)
İyi geceler dilerim
Afiyet olsunnPazar menüm
11:30
1,5 haşlanmış yumurta, 2 yk kadar lorlu kapya biber ( az zeytinyağı ile kavurdum), roka, 2 dilim kızarmış ekmek
14:00
1 mandalina, 1 kare bitter çikolata, kahve
17:30
Tavuk sote, fırında Brüksel lahanası
20:00
Rezene çayı
Su: 2,5 lt
Spor: 7000 adım: 350puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Ceyhans
Ooo sevindimGünaydınlar
Evet tartıldım hala heryanım şiş ben bu işi çözemedim ama regl sürüyor
66.2 geldim ki dün sabah 65.7 idi neyse bu hafta 65 i görmeyi hedefliyorum
buketx işe gidip senin için kahvaltı yapacağım olduk kadar artık
JaneRizzoli ortim
A arriettyvera kaptanlarım
İnşaallahCuma 74.2 kg
Bugün 74 kg
Önümüzdeki cuma en az 73.5 kg yi görmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?