Hiç yaa öyleşine aklıma geldi, geçen beğenmedim ifadesinden falan filan eeee hmmNiden ? Söyle bakimmm
Sabah sabah hiç güleceğim yoktuHiç yaa öyleşine aklıma geldi, geçen beğenmedim ifadesinden falan filan eeee hmm
Normalde takıntılıyım ama şimdi takmaktan diil. Sen gülünce Aklıma geldi espiriye bağlıyım dedimSabah sabah hiç güleceğim yoktu
Biraz takıntı yapıyorsun gibi geldi bana
Sağlıklı huzurlu inançlı olmaya bak gerisini boşver takma hayatı yersiz kuruntularından sıyrıl herşeyin daha farklı bir manaya büründüğünü göreceksinNormalde takıntılıyım ama şimdi takmaktan diil. Sen gülünce Aklıma geldi espiriye bağlıyım dedim
Cumaya 4 gün var hepsi gider canımGünaydın arkadaşlar
Cuma=64,7
Pazartesi =65
Mısırın suçu hep
İşin iyi tarafından bak kaptan 63.1 den fazla çıkmamışsın kiloyu korumak da başarı yaklaşık 10 kilo vermişsinGunaydin. Sabit ciktim uzun sure sonra sanki
63.1
Cumaya 62.8 olsam sevincem
Tesekkur ederim canimİşin iyi tarafından bak kaptan 63.1 den fazla çıkmamışsın kiloyu korumak da başarı yaklaşık 10 kilo vermişsin
Sen de biliyorsun ki hedefe yaklaşıldıkça kilo vermek yavaşlar
Cumaya en az istediğin kiloyu görebilmen dileğiyle
Inşallah cnm bu hafta daha dikkatli olmam gerekiyorCumaya 4 gün var hepsi gider canım
Tartı günleri şu tartınıj diğer günlerden fazla çıkmasına uyuz oluyorum :)Günaydınlar
Evet tartıldım hala heryanım şiş ben bu işi çözemedim ama regl sürüyor
66.2 geldim ki dün sabah 65.7 idi neyse bu hafta 65 i görmeyi hedefliyorum
buketx işe gidip senin için kahvaltı yapacağım olduk kadar artık
JaneRizzoli ortim
@arrietty @vera kaptanlarım
Bunlar hep nazar :)Günaydın cuma 70.1
Pazartesi 70.7
Hafta sonu şişkinliği, zaten ya aynı ya fazla oluyorum pazartesileri üzülmedim. Amacım 1 kg vermek bu hafta
HosgeldinizMerhaba benide 4. Takıma yönlendirdiler
Boy 164 kilo 81
pamukskr ben de artı çıktım
Kaçamak da yapmadım halbuki ben
Cuma 64
Bugün 64,3
2 gündür wcye gitmiyorum o yüzden de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?