Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sizde aynada daha ince cikip foto da daha sisman ciktiginizi dusunuyor musunuz benim gibi
Evet evet aynı valla görüntülü konuşma da filan daha şişman çıkıyorum foto da ama kendim daha incelmiş görüyorum kendimi ayna da

Alayım canım onlarıda.
esmeriiim @caroline84 es olmak istermisiniz?
Birinizin esi gitti oburunuzun esi yoktu
Farketmez canım. Bu hafta artınolunca moralim bozuldu ınsallah eksıye donerım. Artı ıhtımalimi kabul ederse eşim olur
Sizde aynada daha ince cikip foto da daha sisman ciktiginizi dusunuyor musunuz benim gibi
Aynada bence harıkayım superım mankenım ben ya tartı yalan soyluyor

Mesela en en Güncel halim
Ama ben daha ince goruyorum aynada. Fotograf niye boyle
Onunla ilgili bilimsel bir yazı okumuştum tam detay hatırlamıyorum ama beynimiz yanıltıyor diye. Kendimizi ince görmek istediğimiz için görsel algımız da ona göre değişiyormuş. O yüzden fotoğraf çektiğinde istediğin gibi görünmüyorsun hiçbir zaman

Olsun cnm pazartesi herkes artıda önemli olan cuma

Yani asil oldugumuz hal fotografda ki oyle mi

Arrietty_ ne güzel sırt kismin falan toplu duruyor simit yok gibi
Sirtim degilde alt Karin ve bacaklar fena. Simit var ama azaldi.
Genelde simitler rahatsiz ederdi ama gittigi icin gözüme batmiyor. Suan bacak batiyor bana.
Chloe yapacagim simdi. Ardindan p90

Aynen şimdi ona bakıyordum bacak için olması lazım diye. Ben bi bir aylık flat belly bitsin başka videolarına devam ederim. Güzel ter attırıyor. Flat belly de full body videosu var 45 dk o da tüm vücudu iyi çalıştırıyor

Olsun cnm pazartesi herkes artıda önemli olan cuma
İnş canım geçen haftalarda da öyle oldu bu hafta sonu ödül yaptım birde oğlum rahatsız diye gece sürekli kalkıyoruz ateşlendi mi diye uykusuzlukta var tabi ondan sanırım. Bugün vücudunda döküntüler başladı burada kızıl diye bir hastalık var ondan oldu sanırım geçen kreşte ondan çıkmıştı. öğleden sonra randevu aldım götüreceğim

Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…